Pufuleti cu colacei ian-feb 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Aruncati-va un oki pe mailul comun cand puteti; am trimis ceva dragut. (Unicul defect al femeilor)

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Buna dimineata, fetele!
Imi cer scuze pt. absenta, si pt. ca nu v-a fost dor de mine o sa va cicalesc toata ziua! La multi ani Amiss _zipp si LML sarabatoritilor de we!

Revin mai tarziu.

Dulcineea, eu sunt maniaca privind calcatul hainelor (si ale noastre si ale Cristinei (mereu la dunga!), asa ca eu, ca o soacra buna ce vreau sa fiu (nu ca a mea!), ma ofer sa-l tin pe Andrei calcat si ferchezuit, si asa am s-o invat si pe fi-mea, sa nu zici ca nu are grija de el! Sper ca sunteti bine.

Jos palaria Sper ca a fost cuminte nora si nu a facut ochi dulci la alti bebelusi

cea mai fericita mamica :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Si am uitat sa va spun ca m-am la conversatia Ruxitei cu (psihologul) Ayanna... Daca ii trimitea si reteta pe PM era gata sedinta de terapie.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Zapacita ce sunt Suntem bine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Zapacita ce sunt Suntem bine

Ne bucuram. Ca ne-ai cam lasat in ceata!

Si sper ca si puituii cu febra sunt bine.

_

Cresc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Buna dimineata, fetele!
Imi cer scuze pt. absenta, si pt. ca nu v-a fost dor de mine o sa va cicalesc toata ziua! La multi ani Amiss _zipp si LML sarabatoritilor de we!

Revin mai tarziu.

Dulcineea, eu sunt maniaca privind calcatul hainelor (si ale noastre si ale Cristinei (mereu la dunga!), asa ca eu, ca o soacra buna ce vreau sa fiu (nu ca a mea!), ma ofer sa-l tin pe Andrei calcat si ferchezuit, si asa am s-o invat si pe fi-mea, sa nu zici ca nu are grija de el! Sper ca sunteti bine.

Jos palaria Sper ca a fost cuminte nora si nu a facut ochi dulci la alti bebelusi

E fidela! De obicei barbatii calca in strachini. Of! Acum, serios vorbind, stiind ce soacra am eu si ce soacra a avut mama, mi-e teama pt. ea mai tarziu. O sa fac tot posibilul sa ii ajut sa stea singuri si am sa incerc sa nu ma amestec in ale lor, sa ii ajut doar daca vor ei. Binele cu forta...nu!
Asa ca, daca se hotaraste sa plece in alt oras dupa barbat MA MUT SI EU! Sa am grija de ea si sa-i fiu aproape, sa poata veni la mine oricand. Mama mea locuieste la 2 statii distanta de noi si am nevoie uneori doar sa vorbesc cu ea si imi prinde tare bine.

Mergi la inceput

Felicitari Micki pentru steluta!!!! La mai multe!!!

_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

la multe lunitze sarbatoritilor de sambata,duminica si luni pe care nu am apucat sa-i felicit!
amiss zip!

miremia,cristies

ce nora am!pe zi ce trece mai frumoasa!
cuscra,felicitari pt family day reusita! sunteti 4 frumosi!

ruxita...la mine nu prea functie ... ca je gandeste pozitiv de nu mai poate si efecte...cam nu...... poate faci si pt je ceva...un gand de-al tau, ca-i mai strong?

cristies naspa cu neamuri pline de treburi...asa era si la noi,dar am facut cu nervii acu' vreo 15 ani...faza: o tipa din sat de la ai mei dadea la fac in oradea si cu nshpe mii de rugaminti la ai mei sa o gazduiesc pe perioada admiterii...io zic nu,ai mei sar in sus ca-i fac de ras ... ...ma rog...vine fata si sta la mine... pe gratis juma de an,apoi pe o suma infima cealata jum de an...cand i-am pus in vedere ca ,totusi,sa-si caute gazda,ca doar nu pe seama mea a dat la faculta stii ce a zis? "puteai sa-mi multumesti ca nu ai stat singura!"

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

buna dimineata! multam de cafea! si noi matinali de la 6 30. bn azi noapte sa trezit din ora in ora.
mi-a spus o alta mamica sa ii dau ceai noaptea. dar lui ii e foame. imi mananca un bibe de lapte. la ceai se cam stramba nu bea de rupe si se trezeste dea binelea kand ii dau ceai. noaptea foiala lui e in felul urmat: da din picioare le ridica, ii bag suzeta o da jos, maraie, cauta cu gurita, iar ii bag suzeta, mai trage un part, in timpul asta motaie asa asta dureaza cam jum de ora apoi adoarme. peste o ora o luam iar de la capat. cam la 3 ore mananca lapticul. bebeii vostri mai fac asa careva? nu stiu ce sa inteleg ca sunt tot un fel de colici dar nu asa mari. alta concluzie nam.dak il las sa se foiasca singur si nui dau atentie incepe sa planga.

plateea imi pare rau de noptile nedormite cu febra. un mare si
multa rabdare mamico. ai sa vezi ca o sa vine si zilele alea bune.

ratusca mica sa aveti o minivacanta super. imi pare bn ca ioan nu mai are febra. dintisorii iau iesit?

haircut imi pare rau de maia ca este alergica. iesi din butoi mamico. ai sa vezi ca va fi bn.

cristies nu mai avem voie sa votam? am dat azi dimi si numi arata voteza aici.

cris dogarel am vazut pozele emei are niste ochisori superbi. iar tati care face treaba cu e4a in port bebe... no coment.

dulcineacj si tu vad ca ai avut o noapte naspa. eu te incurajezn felul asta ma incurajez si pe mn indirect.

decenuela...si tie un ai sa vezi ca tu ai sa fii prima care o sa nea de veste ca jiji mic a dormit all night.

MP imi pare bn sa aud ca ati avut un we fain fara nea monti

ruxita felicitarile mele pt gandirea pozitiva.eu de fel sunt mai pesimista si incerc sa trec in extrema cu optimism. un exemplu este ca in fiecare seara gandesc pozitiv: in noaptea asta va dormi puiutul meu. dar nu se materializeza niciodata gandul asta pozitiv si atunci nu ma incerc si altele.

ayann xem imi pare rau de buburuza ca a avut zile agitate si ea. nu stiu ce e cu bebeii astia o fi e la vremea asta cand ploaie cand soare. sper ca tatal tau este bine sa ii dea drumul cat mai rpd din spital.

cristies uitam felicitari pt inscrierea la cresa.

micki mica tu... chiar ai energie. cum iti incarci bateriile? ai vreun secret? bv si un pt tn.

andre lina imi pare rau ca ai avut o perioada mai proasta. sper ca a trecut sa iti revii repede ca ai un patriot care iti lumineazi fiecare zi. cum mai merge cu diversificarea?
trimit placinta sper ca am raspuns tot ce trebuia.
lml pufilor de azi!

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

cristies naspa cu neamuri pline de treburi...asa era si la noi,dar am facut cu nervii acu' vreo 15 ani...faza: o tipa din sat de la ai mei dadea la fac in oradea si cu nshpe mii de rugaminti la ai mei sa o gazduiesc pe perioada admiterii...io zic nu,ai mei sar in sus ca-i fac de ras ... ...ma rog...vine fata si sta la mine... pe gratis juma de an,apoi pe o suma infima cealata jum de an...cand i-am pus in vedere ca ,totusi,sa-si caute gazda,ca doar nu pe seama mea a dat la faculta stii ce a zis? "puteai sa-mi multumesti ca nu ai stat singura!"

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput