Pufuleti cu colacei ian-feb 2010 (71)
Raspunsuri - Pagina 10
plateea spune:
dulcineea... huh... bine ca nu sunt singura!
dandanaG... fetele sunt sau in we, sau in greva...
plus ca bebelusii au program de la amiaza incolo. dimineata se doarme, nu gluma...
I will survive...
www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
mariucasara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui plateea dece... io bag de seama ca o sa fii o so_ACRA. noroc ca n-am fata de dat... errr... voi inca mai calcati hainele copiilor? io n-am mai calcat nik... din prima luna. le usuc frumos pe sarma, le impaturesc si mai frumos, si gata. hmmm... mama iresponsabila, stiu. dar daca eu si fierul de calcat suntem certati, ce sa fac? I will survive... www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
Neatza
Nici eu nu mai calc nimic tot de pe la 4-6 saptamani. Si nici inainte nu ma omoram. Am calcat tot inainte de a naste, si apoi le calcam o data la 2-3 spalari. Nici eu nu sunt prietana cu fierul de calcat.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
dulcineea_cj spune:
Multumim de cafele si eu am servit-o deja ca sunt zombieToata noaptea ma tzocaie bb Inainte parca dormea noaptea Acum cum creste,il apuca???Am avut o perioada pe la 2 luni cand dormea 6 ore neintrerupt Si acum din 2 in 2 ore vrea tziti Si azi noapte din ora in ora Si transpira,foarte tare la cap Oare o fi genetic? ca si eu asa transpir Si tatal meu la fel
Cu scaunul suntem bine,zic eu Fara sange,normal,moale asa cum facea inainte Cu ce frica dechid pachetelele cu surpriza(pampersul)cand il schimb
Azi e vreme f urata Sa vedem daca gasim o fereastra sa iesim afara
cea mai fericita mamica :)
mamidepuiuti spune:
neata fetele si multam de cafea
a fost super la bunici aer curat,soare,putina ploaie,gratarele,capsunei...cam toata ziua afara...excelent
nenea monti nu a fost pe la noi
merg la recuperat si revin
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
ale1212xa spune:
neatza si de la noi fetele
multumim de cafea, savurez si eu una acum
am citit rapid cele 2 pagini de azi noapte...si am retinut nimic...clar..neuronu e si el in greva
aaa...da...plateea nici eu nu clac hainutele...si nici nu i le-am calcat vreodata...daca e ceva mai mototolit bag fierul oleaca dar in general NU.
Piciul meu e fenomenal...trage de picioruse sa le bage in gurita...daca i le tin eu si reuseste...si sta si molfaie la degetele
ma duc ca l-a apucat sughitul..revin
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
pozele noastre
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui plateea dece... io bag de seama ca o sa fii o so_ACRA. noroc ca n-am fata de dat... errr... voi inca mai calcati hainele copiilor? io n-am mai calcat nik... din prima luna. le usuc frumos pe sarma, le impaturesc si mai frumos, si gata. hmmm... mama iresponsabila, stiu. dar daca eu si fierul de calcat suntem certati, ce sa fac? I will survive... www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
ei...gura e de mine...dar..bine ca n-ai fata:))
da io ii mai calc..( mie nu mi-as calca...)cred ca asa m-am obisnuit....mama ei de nora...sa nu-i calce ea...ca ii sar fulgii:))
am luat si io o pauza..k m-a chemat datoria...cred ca mai vrea o tt si apoi sa-si termine somnul..
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...
mandruta spune:
Buna dimineata, fetele!
Imi cer scuze pt. absenta, si pt. ca nu v-a fost dor de mine o sa va cicalesc toata ziua! La multi ani Amiss _zipp si LML sarabatoritilor de we!
Revin mai tarziu.
Dulcineea, eu sunt maniaca privind calcatul hainelor (si ale noastre si ale Cristinei (mereu la dunga!), asa ca eu, ca o soacra buna ce vreau sa fiu (nu ca a mea!), ma ofer sa-l tin pe Andrei calcat si ferchezuit, si asa am s-o invat si pe fi-mea, sa nu zici ca nu are grija de el! Sper ca sunteti bine.
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)
decenuela spune:
intrebare:
in leg cu scaunul de masa ca de...e pe lista ...n-o sa-i intre linguritza fara scaunul special ( asa mi-a zis si mama...ca n-am pus gura pe mancare fara scaunul spcial..:)) )
o vecina are chicco polly..ceva de gen cu 4 roti....si a zis ca e super incantata.. ca si doarme il si leagana...veoi ce credeti 4 sau 2 roti?
urlaaaaaaaa...tatazaaaaaa
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...
ale1212xa spune:
asa...si sa imi spun si eu oful
de cand a dat caldura bebe mananca cam prost...cu insitente baga 4 bibe pe zi in loc de 5...supita nu mai vrea..decat suculet un piculet rece..adica tin fructele oleaca la frigider inainte de a i le da...ceai a reinceput sa bea..desi nu ii mia placea asa de mult intr-un timp...si apa binenteles....off...
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
pozele noastre
cristies spune:
Neata fetele si o saptamana buna sa aveti!
Multumim pentru cele doua cafele ( Plateea si Decenuela!).
Micky, la cresa ii primeste dupa ce fac vaccinul de 1 an. Cat despre negocieri, sindicatul se ocupa cu ele, sunt prevazute in contractul colectiv. Din ce retin se pleaca tot timpul de la un "x%" care niciodata nu tre' sa fie mai mic decat rata inflatiei. Daca esti promovat nu negociaza nimeni pentru tine. Esti on your own!
Si acum sa te si cert, lasi problemele tale pe maine? Nu e frumos!!!
Bine ai revenit Mamidepuiuti...Hmmmm, nu l-ai avut pe Monti cu tine...n-are nimic ca din ce stiu la mama ta se gateste fenomenal...
Pentru ieri: Cris.dogarel stiu mama ca nu tre' sa infulec paste... dar daca fac mereu combinatii gresite ce sa fac? Ca am fost in mall si am zis ca ma duc in cora inainte si-mi cumpar mancare de la ei si o mananc sus cu sotul care mananca ce vrea el... Eeeeeee, dar asa o mare coada era la case ca am zis ca mananc la libanezei fara cartofi prajiti... si totusi cumva am ajuns la mezzo...
Felicitari ca tre' sa-ti schimbi garderoba!!!
Ale1212xa, ce tare ca-si molfaie degetele de la picioare.
Eu calc. Nu-mi place dar n-am incotro. Azi noapte am calcat pe discursul lui Boc. Asa prost mi s-a parut (Boc) ca arata bestial hainutele.
Dandana, ce frumos ca ati fost la Tulcea si ca gaza a fost cuminte... Si mai faci si supa de gaina.
Decenuela, pana mananca singur o sa dureze mesele diversificate mai mult decat tzitzi (si cu pagube colaterale mult mai mari).
Felicitari pentru achizitii! (Si Andre_linei!)
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?