Pufuleti cu colacei ian-feb 2010 (71)
Raspunsuri - Pagina 9
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela noi veniram de la botez la 8 plecat la 5....jiji lasat dormit.....a facut o panaramaaaaaaaaaaaa...era terminata femeia..m-a sunat venit masa , calmare totala....baie..acu suge...io obo rau si cand stiu k vine noaptea....asta e....npi sa fim sanatosi... va pup si sa aveti o noapte cu somn luuuuuung si linistit...,,(ce-i aia?) Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire... |
hehehe
Uite asa mi-am lasat si eu cei 2 minunati barbati din viata mea...singuri in cusca (acasa). Eu m-am dus la examene...Ghici cum i-am gasit!?!? Al mic cu ochii rosii de la plans si cu o mare speranta in priviri cand m-a vazut si pe al mare cu durere de cap, de la plansetele aluia mic . Mi-a zis "voi daca vreti, iesiti la plimbare singuri, ca eu nu mai pot ". Pe al mic l-am tratat repede cu o mufare si in 10 sec adormit. Pe al mare nu am avut cum sa il tratez, locul la tzatza fiind luat .
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului
AMR 10 pan'la nunta
micki_mica spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem Tot azi, de dimineata, am fost si la biserica sa impartasim printesa. M-a rupt de sale...imi tot ofereau babutzele scaun, dar nush ce era in mintea lor ca fix in mijlocul bisericii il asezau. Si avem o biserica maaaare si erau maxim 20 de oameni, va inchipuiti cum as fi aratat eu pe scaun in mijlocul bisericii aproape goale. Tot le spuneam ca vreau langa perete, dar nu..'lasa, maica, sa vada aia mica bine slujba'...ce slujba sa vada fii-mea, doamne iarta-ma?! ca ceea ce o interesa pe ea sa vada erau tzitzili, nu pochii. Oricum nush ce i-a pus acolo in impartasanie, dar fii-mea doarme de la 12 si nu da semne c-ar vrea sa se trezeasca. Si cand a consultat-o doctorita tot prin somn asa s-au petrecut toate... ...era un lichid cam transparent in lingurita cu impartasania, cred ca in loc de vin i-a pus rachiu, ca altfel nu-mi explic. mami de strumfita scumpa Daria-Ioana |
La fel si la noi. Dupa impartasanie a dormit dus! Si asa o gura mare a deschis...Stie el ca e bun acolo in lingurita. Si cum era de 2 ore nemancat... Bine ca n-a sforait prea tare!
AMR 10 pan'la nunta
micki_mica spune:
citat din mesajul lui Ruxita Noi raportam asa: Ela in vizita la Cristi , i-a facut cunostinta cu maica-sa, cu catelul si cu carnetul de note a lui sora-sa... azi au facut o saptamana si s-a simtit ciudat in vizita la ai lui... maica-sa i-a zis ca o mai asteapta! |
Ce mare e! Deja acele emotii...
AMR 10 pan'la nunta
micki_mica spune:
cred ca trebuie sa imi fac un woodoo...
sa ma duc la somn... ...sa ma decupleze cineva de la alimentarea cu energie...
inca putin si imi raspundeam mie la mesaj
si mai aveam 2 dureri parca...de zis...
da' si maine mai e o zi
va si nb!
AMR 10 pan'la nunta
plateea spune:
neata...
fluturim, fluturim ostenii mei?
bag de seama ca numai eu fluturesc de la 6... am copil matinal. atata paguba!
va las totusi o cafea aburinda la termos cu frisca in frigider si merg sa savurez virtual un kurtos cu nuca de cocos. in realitate, cand mergem la plimbare la mall.
pup u all si sa avem o zi de greva frumoasa.
fetili de moldavia... prestam maine au ba? ma uit la vreme apoi intru sa vad ce mai spuneti domniile voastre!
va pup, va respect si ma inclin, a dvs...
I will survive...
www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
decenuela spune:
neatzaaaaaaaaaaaa
plateea...s-o crezi tu ca fluturesti singura...
cafeutza fetilor e fierbinte..as de luni, sa ne mearga bine....
io..zombie..ca de obicei...ma tzatzaie jiji toata noaptea. ma gandesc din ce in ce mai mult sa incep sa-i dau cate-o frptura de porc , bine prajita..:))...
deci...stiti f bine ca am o prb cu jiji...aia veche cu insuratul..ete ca mai am una..
MAMA LOCA.....va trebui sa incep sa-i dau lui jiji mancare=creste=pierdere de la tzatza...ce ma fac io?
nici io nu ma incumet singura cu jiji...adik avand in vedere ca e plin de surprize...sunt k morcovul.merg dar pe trasee scurte...iar in fatza...nu-l p[un, mi-e frica si parca nici nu-i voie.
acu urmareste stirile:))...si io cat e ora lui de cumintenie ma duc sa-i calc...k dupa nu stiu ce planuri are
sa aveti o saptamana superba...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...
plateea spune:
dece... io bag de seama ca o sa fii o so_ACRA. noroc ca n-am fata de dat...
errr... voi inca mai calcati hainele copiilor? io n-am mai calcat nik... din prima luna. le usuc frumos pe sarma, le impaturesc si mai frumos, si gata. hmmm... mama iresponsabila, stiu. dar daca eu si fierul de calcat suntem certati, ce sa fac?
I will survive...
plateea spune:
micky... ce monolog frumos facusi matale...
sper ca acum dormiti cu ingerasii, nu fluturiti iar la ore mici, da?
I will survive...
dandanaG spune:
neataaa!
f buna cafeaua
dau si eu un capucino
ce mai faceti?
de ce nu mai sunteti la fel de vorbarete?
noi am fost de la c-ta la tulcea cu bb, a stat f cumintel si a dormit si la dus si la intors
am adus gaina de la tara si acum e pe foc sa fac supa cu taitei de casa si mult leustean si va sevesc mai tarziu putin cand e gata
sa aveti o saptamana frumosasa
Dana, mamica de cretzulin Dragos Andrei (27.12.2009)
poze
dulcineea_cj spune:
citat din mesajul lui plateea dece... io bag de seama ca o sa fii o so_ACRA. noroc ca n-am fata de dat... errr... voi inca mai calcati hainele copiilor? io n-am mai calcat nik... din prima luna. le usuc frumos pe sarma, le impaturesc si mai frumos, si gata. hmmm... mama iresponsabila, stiu. dar daca eu si fierul de calcat suntem certati, ce sa fac? I will survive... www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
NEATAAAAAAAAAAAA !
Eu am calcat doar inainte de a se naste ...Acum nu mai am timp ici energie
cea mai fericita mamica :)