Fulgusorii de nov.dec 2009 (73*)
Raspunsuri - Pagina 4
cryss_oana spune:
In fata unei astfel de tragedii ramaii mut,eu desi nu te cunosc,cand ti-am citit povestea am inceput sa plang,este imposibil sa nu te intrebi de ce trebuie sa se intample asta?!Dumnezeu v-a dat putere sa mergeti mai departe si vi l-a trimis pe Flavius sa va insenineze sufletele indurerate. Darius va priveste de acolo de sus si vede cat de mult il iubiti.
A_driana spune:
buna seara,
va multumesc la toate pt urari
vreau sa urez si eu LA MULTI ANI pt fulgusorii becca, flavius,dragos andrei si eva maria
eu am o stare ffffff proasta .....revin cand ma simt mai bine
va pup pe toate
A_driana , de minunea mea David-Andrei
lorelix spune:
Offff Camy, multe pentru Darius, Dumnezeu sa-l vegheze acolo sus in cer..stiu ca vorbele sunt de prisos dar poate mai alina din suferinta...
va urez ..o noapte odihnitoare si vb maine la o cafelutza!
XENA FORUMISTA RAZBOINICAde Daniel-Matei
sa fie SANATOS!
Minunea mea: Daniel-Matei nascut pe 13 nov 2009
My_Lady0091 spune:
camy...nu am cuvinte.atat
ce ai fata..ady???ce-i cu tine?
lore...ba esti mai slaba...
criss...esti dragutza..si pari asa matura pentru 25 de ani..parca ar fi trecut viatza prin tine..dc?
dienutze...ce iti mai face shtrumful?
rony, alexxa, andrutza, roxaly, madalina, tiusca, busymummy, pishko, romanitza, gabitza, lauriciu..ne citim maine la cafea...daca am uitat pe cineva din catalog..
poze noi la semnatura.nb fete
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
cryss_oana spune:
Merci My_Lady,nu stiu de ce par asa,pentru ca in realitate sunt mai copilaroasa.Vorbim maine,acum vad ca sunteti la nani.Somnic pufos la toata lumea si la bebei.Va pup
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui cryss_oana Merci My_Lady,nu stiu de ce par asa,pentru ca in realitate sunt mai copilaroasa.Vorbim maine,acum vad ca sunteti la nani.Somnic pufos la toata lumea si la bebei.Va pup Andreas-Georgian,comoara mea!!http://community.webshots.com/user/OanaAndreas?vhost=community |
nb.eu una-s franta
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
vias spune:
fetele, la semnatura gasiti poze de la evenimentul de azi! daca vreti sa vedeti multime de baloane!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
vias spune:
A_driana sper sa revii si sa-ti treaca cat mai repede pasa proasta!
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
vias spune:
'neata
haideti fetelor, treziti-va!
o ceva??????
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
My_Lady0091 spune:
LMA Matei de CRLP