Fulgusorii de nov.dec 2009 (73*)
Raspunsuri - Pagina 3
dienutze spune:
Noi azi inauguram carnita!
Pulpita de pui.
Iar ca piure de legume: sfecla rosie, dovlecel, cartof dulce, f putin morcov, o pastaie, si frunze de patrunjel.
Piureul il adora, sa vad cum reactioneaza la carnita.
Vad ca de cand a venit caldura nu mai mananca la fel de mult. Sigur e de la caldura.
Azi noapte a fost prima oara cand am dormit cu geamul usor deschis, vad ca e ok, am avut emotii si toata noaptea am batut drumul pat-patut.
Voi ati inceput sa dormiti cu gemul deschis? Ca aseara erau 30 de grade in casa si umiditatea 70% Adica ff cald.
Alexa, in legatura cu bicicleta Sa alergati cu drag pe ele!
La noi tati a zis ca e responsabil cu plimbarile cu bici, iar mami cu rolele. Pb e ca nu am inca role, eu mergeam in copilarie pe patine cu rotile. Vara asta am de gand sa invat sa ma dau pe role, studiez piata acum si abia astept sa imi urc monumentul pe role!
lorelix spune:
Pentru ieri...cu intarziere ..si scuzele de rigoare
Marie-Rebecca-de Alina
David Andrei de A_driana
Flavius Cristian de Camy_pus
...Camy, nu am slabit......mi-am facut poza singura si din pozitia aia ..a rezultat o fata mai lunguiata...
Laura,,Adriana....si toata gasca de prietene virtuale
XENA FORUMISTA RAZBOINICAde Daniel-Matei
sa fie SANATOS!
Minunea mea: Daniel-Matei nascut pe 13 nov 2009
vias spune:
multumim frumos pt urari!
Noi putin mai tz mergem in oras sa ii trimitem lui Darius un balon azi e ziua parintilor de ingeri
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cryss_oana Neata,eu am intrat cam tarziu,am o gramada de lucruri de facut.La multi ani pentru Robert,Vlad si Marie Rebecca,va doresc multa sanatate,sa cresteti mari si frumosi .Am fugit la facut mancare,curat si spalat.Va pup Andreas-Georgian,comoara mea!!http://community.webshots.com/user/OanaAndreas?vhost=community |
multumesc mult pentru postarea de la "nasterea unei stele" unde am povestit de baietelul meu care azi e in ceruri!
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
vias spune:
fetelor...astazi este "ziua parintilor de ingeri"
Mergem in centru sa-i trimitem lui Darius un balon colorat, sa ne rugam pentru sufletelul lui...si sa-i vorbesc "in soapta"
Mi-e atat de dor de Darius....
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
pishko spune:
camy sa stii ca Dumnezeu are cu siguranta grija de sufletelul lui. Stii ce stiam eu despre copilasii care se duc la DD asa de mici? Ca sufletelele lor au atins starea de evolutie suprema si de-aceea nu mai au nevoie sa ramana prea mult pe pamantul asta, si ca mamicile de astfel de copilasi sunt cu siguranta suflete alese, ca nu poate oricine sa suporte asa durere. Dar fii sigura ca Dumnezeu iti va rasplati cumva in viata asta suferinta prin care a trebuit sa treci.
pishko mihai 28.10.2009
cryss_oana spune:
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace .Acum vegheaza asupra voastra...cuvintele sunt de prisos.Oricum eu te admir pentru ca esti o femeie puternica si o mama extraordinara.
allexa06 spune:
Camy - e greu,e foarte greu...dar Dumnezeu te-a ajutat si incet , incet ai trecut peste,eu stiu sau ma rog incerc sa-mi dau seama de durerea pe care o simti si o porti in suflet toata viata .Esti intradevar puternica
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor
vias spune:
va multumesc pentru vorbele atat de frumoase...
a fost frumos...multa lume...din pacate asta inseamna si mult copilasi plecati la Doamne Doamne!!!
A venit preotul care l-a inmormantat pe Darius...a vorbit atat de frumos...toata lumea a venit apoi sa ma intrebe de la ce biserica este...
offffffffffff..pacat, mare pacat ca trebuie sa suferim atat..
apoi am mers la cimitir si i-am dus lumanari multe, flori si 2 baloane...
poimaine e 1 iunie...ziua copilului....si el era un copil...unul minunat!
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE