Fulgusorii de nov.dec 2009 (73*)
Raspunsuri - Pagina 5
My_Lady0091 spune:
.........pentru Camy si Darius:
A.Blandiana-Numai iubirea
Numai iubirea dintre pariti si copii
E samanta.
Iubitul meu, esti fiul meu,
De-aici rasare totul.
Ce nu se poate distruge
Aluneca intre parinti si copii.
Nu-ti stinge auzul
Cu legile lumii acesteia,
Intreg universul atarna
In firul de sange care ne leaga pe noi
Ca o taina curata.
Tu apleaca-te doar si, copilareste,
Saruta-ma pe gura, tata.
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
vias spune:
multumesc mult!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
tiusca spune:
Camy-esti o mamica speciala si stiu ca niciun cuvant nu ar putea alina tristetea pe care o simti. ptr.Darius si stiu ca de acolo de sus el va pazeste pe toti trei.
My_Lady0091 spune:
fete..eu va doresc o zi cu soare.eu sunt la smotru general.mai am 2 restantze si intru in licentza.sambata am luat tot 9
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
tiusca spune:
'Neatza fetele.Raportam un we aglomerat,cu o plimbare lunga ieri prin parc,ca doar asteptam ziua copilului.Matei s-a distrat bine,zic eu (la el mai mergea niste distractie,noi eram franti).
Razvanel iar are muci.Probabil ca trecerea de la caldura de afara la aerul conditionat din masina, face sa revina mucii astia.Oare cum sa fac sa estompez efectul asta,ca sa mergem fara aer conditionat e crima...
Laura-Razvanel a mancat bine carnita cu cartoful dulce.Sa vedem ce zice astazi...
Avem si un dintisor si il asteptam si pe al doilea...Primul a iesit cu maraieli,sper sa fim mai norocosi la al doilea.
Va pup si va urez o zi frumoasa
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui tiusca 'Neatza fetele.Raportam un we aglomerat,cu o plimbare lunga ieri prin parc,ca doar asteptam ziua copilului.Matei s-a distrat bine,zic eu (la el mai mergea niste distractie,noi eram franti). Razvanel iar are muci.Probabil ca trecerea de la caldura de afara la aerul conditionat din masina, face sa revina mucii astia.Oare cum sa fac sa estompez efectul asta,ca sa mergem fara aer conditionat e crima... Avem si un dintisor si il asteptam si pe al doilea...Primul a iesit cu maraieli,sper sa fim mai norocosi la al doilea. Va pup si va urez o zi frumoasa |
cu aerosoli scapi de muci.eu nu am folosit.am auzit...
vias spune:
fetelor, eu va multumesc tare mult pentru cuvintele astea atat de frumoase!
Vreau sa se trezeasca Flavius, sa mergem sa-i cumpar aparatori..ca se da cu capul de gratii
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
vias spune:
si in Brasov e foarte frumos...e soare...
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
roxyaly spune:
Camy daca tot dai cafeluta am aparut si eu.Noi am fost plecati in Bulgaria si ieri ne-am intors.a fost super fain, copilul de milioane , nu a avut nici o treaba.
vad ca au aparut fete noi, ma bucur tarem bine a-ti venit!!!!
Ma duc sa citesc din urma si revin.
va pupppppppppppppppp
mi-a fost tare dor de voi
mami Matei Constantin
roxyaly-poze
cryss_oana spune:
Neata` fetele!My_Lady foarte frumoase versuri.Tiusca,si la noi au revenit mucisoriiEu il curat cu batista bebelusului,dar nu-i mai place,deja stie ce urmeaza cand aude aspiratorul.Camy,vreau si eu o cafea.We nostru s-a dus pe apa sambetei ca aici a plouat,n-am fost decat la biserica si l-am plimbat pe Andreas prin zona,si cate planuri aveam.Acum sunt 12 grade si ploua,de zici ca vine iarna.