Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 9
dayanara spune:
am pus niste poze...am mai slabit sunt in faza de vitel :)
http://picasaweb.google.es/roxana1777/Silvana2Luni#5476776157693712706
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
ellanik spune:
Intru sa va salut pe toate.Bebicii mai ales.
gabyHila vaz ca te infigi la bulane .Pai nu vazushi bre ca Erik e dat?La Mariuca de oanka.Ntz ntz ntz.Ce furaciosi bey!!!Hai arata pozele alea nu te mai zaharisi pe matale ca oricum sunt faine ca e gogoshica in ele.
Vladimirescu exast asta imi propun si eu sa fac cu Geo..referitor la o alimentatie sanatoasa insa nu stiu cum o sa fac cu ta-so care ingurgiteaza tot felul de dulciuri.Bine ca totusi nu lipsesc fructele zilnic si eu sunt constiincioasa si nu bag toate tampeniile in mine.
Eu azi mi-am facut de cap.Am fost la botezul fetitei nasei lui Geo si am baut Pepsi,cafea,mancat mici, carne de proc, tort cu ciocolata .Numa bine ca Geo e la somn si toata ziua a fost toropit ,cotcodacind in scoica.Eu raportez ca nu ne mai vin hainutele de 3 luni si tot ce avem sunt de 6 luni.I-am luat o tona de body-uri sexy fara maneci sau cu maneci scurte ...asa sa crape baboacele care ma tampesc cu "bate vantul"ë curent","pune-i caciula", "el e mic nu e ca noi".Al meu sot a fost virusat si am behait zilele astea numai eu cu Georgy m-a ajutat doar la baie si atunci cu masca .Ii ziceam lu'bebe "Uite mami a venit Zorro sa te imbaieze".El se uita ciudat ca auzea vocea ,o recunostea dar lipsea gura si mai ales ciocul lui tati.De azi s-au reintalnit si sunt fericiti.Au inceput cu un mic scandal in dulcele stil clasic al lui Geo...adica cu gura cat o shura si de hlizeala si de vorbarie.De persoanele care imi provoaca nervi la greu si carora le-as face masaj cu bengay pe trahee cu peria de sticle ...nu mai spun ca deja am plans destul din cauza asta.Hai cu eurovisionu'.
Pupici!
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici si nu numai...
Poveste fara sfarsit
ellanik spune:
Pus poze de azi cu marinerul Goe.Numa ca marinerul trasese vaporul pe dreapta si se tragea de maneca in vis.
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
Poveste fara sfarsit
kossir spune:
ELLA
Si noi am trecut la hainute de 6 luni . Bine ca n-am luat aanticipat hainute ca ar fi fost contra anotimp.
Dayanara bine aratati mai, mai, mai!!!!!!
Ina Sofia sta uneori la san mai putin de 5 min, alteori 10. Cand era mai mica statea mult, 20, 25" la un san. Donc, rabdarica
http://community.webshots.com/user/kosscar
GabyHila spune:
neata,
fi`mea are ora de talente. povesti nemuritoare la 4-5 diminearta.... ngggg.... aaaaaaaaa,... ocaletzii mari cat cepele etc.
la 6 oricum ne trezim va mergem la aerosol in paltinis.
ella nu mai plange puia mea! lasa-i in paCE PE TOTI aburitii!
si apropo de bulane! imi iau masuri de siguranta! ce ma fac dac fi`tu alege marocanca sau grecoaica?
kossir mamicii fara somn!
babyangel spune:
buna dimineata,
noroc cu ploaia de afara ca mai intru si eu pe forum
Spun si eu cu intarziere LA MULTI ANI YAYA SI RAMY!!
Sa fiti iubite si fericite toata viata!
Sa creasca mari si sanatosi toti iepurasii care si-ai serbat implinirea unei luni, doua , trei sau patru in ultima saptamana!
Noi ne petrecem timpul mai mult la plimbare, si Codrin pur si simlu s-a indragostit de caruciorul lui Toata ziua ar sta acolo so 80% din timp doarme, iar eu ma minunez intr-una, ca el nu era un copil care sa doarma mult ziua!
In rest povesteste in gura mare si cel mai simpatic e dimineta cand e asa de fericit ca m-am trezit de nu mai stie ce sa zica: aeeee....aguuuu, ngggg, maaaa, baaaa, guuuu, etc...
mai am de recuparat 6 pagini si revin!
Anca
mami de Codrin
de Lucas
http://family.webshots.com/photo/2347693530105533668WsmHRR
ellanik spune:
Fata,Gaby, ca orice mariner ce se respecta Geo tre sa aiba cate o gagica peste tot.Baza tot in Romanica ramane.Cat despre vociferarile de dimineata ale lui Joy ...cred ca se conecteaza uairles cu fii-miu ca si el baga mare dimineata de-mi vine sa-mi iau perna si sa emigrez.Pup.
Kossir pup o fata cuminte .Accept si eu prajiturele.Yuhuuu!
Dayanara nu mai are nimeni loc de tine sa se planga.Termina cu prostiile.Arati mortalissim asa ca....taci din gura!Pup cura.
Honey referitor la modalitatea de sugere a pumnului...prefer....asa.
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
Poveste fara sfarsit
miria_cristina spune:
'Neata, fete!
Aseara nu puteam adormi de obosita, iar acuma nu pot dormi din cauza de plozi tipatori.
Dami s-a trezit cu chef de joaca...fireste, iar bebe imi rade intr-un fel mortal si dependent, asa ca stau intre ei si ma gandesc ca daca Dumnezeu ar vrea sa mor sigur n-ar face-o acuma, ca mai am treburi de rezolvat.
Oi fi eu obosita, dar inca n-am misiunea indeplinita.
Sotul asta al meu mi-a sters folderul cu poze din prima etapa ale baiatului si de 2 zile rascoleste calculatorul instaland tot felul de programe sa le recupereze.
Nu stiu cate sanse are, dar stiu ca-mi pare rau de mor. Ce sa-i mai zic acuma?!
Am vazut poze cu bebeii vostri, insa. Sunteti asa frumosi cu totii!!
ROXANO - Cand te mai lauzi ca ai slabit, pune si kg ca sa mor ofticata pana la capat. Si da-i inainte cu Danone, ca uite, are efec la silueta.
Las', stai linistita, ca eu sunt lupul moralist, e asa bun ala cu fructe de padure!
Da' nu mai mananc acum, cica e de rau si pentru silueta si pentru cantitatea de E-uri.
ELLANIKO - Fata ce frumos e fii-tu! Si tu pe langa el! Bine ca-i pusesi rosu sa nu-l deochi! Vezi, ca daca plange acuma e din cauza mea.
Am mai vazut poze, dar am nevoie de Lecitina....
Si apropo de fetici-bebici, desi pe fii-miu il tin ascuns, eu caut nora cu interes.
Parca nu l-as trimite pe baiatul mamii peste mari si tari, dar una de pe plaiuri mioritice mi-ar placea si vad, ca oferta e mare.
Care mai de care mai frumoase si mai dodoloate!
Hai, ca merg sa fac o cafea, cat mai pot!
miria_cristina spune:
Am uitat sa urez ANNYEI increstinare binecuvantata si petrecere frumoasa si odihna placuta dupa!
andira spune:
Neatza!
Nu va pot explica ce chiauna sunt... Ne-au trezit Irina si Nati la 5 dimineata, ca nu stiu ce aveau de impartit. Eram si-asa cu ochii carpiti de somn, ca ieri de oboseala era sa o comit, in trafic.
Ionut tropaia pe motor pe langa mine, cand ne-am intors din parc, ca de ce merg asa incet. I-am explicat sa sunt foarte obosita, si ca oricum nu bag mare pe unde sunt treceri de pietoni. Taman bine ca intr-o intersectie, la 50m de casa, era sa intru intr-unul, nu stiu cum naiba nu l-am vazut. In fine, mergeam cu 20 km/h tocmai ca sa ma asigur ca e totul ok (numai ca ma pregateam sa tasnesc, il luam la fix exact in portiera soferului), si m-am oprit instant, sub privirile siderate ale aluia (m-a vazut si cu 3 copii in masina) si sub privirile ucigase ale lui Ionut, calare pe moto langa mine.
Ieri am reusit sa dorm nitel dupa masa, sa-mi revin, dar azi am luat-o de la capat.
Am culcat acum picii, fiecare intr-o camera, sa vedem cat le tine.
Iris a dormit si ea ieri 4h legate, nu-mi venea sa cred, cred ca era nauca de la cat au acrit-o Irina si Nati.
Si-acum sa va spun ce reusesc sa-mi aduc aminte :
Dayanara - multumesc frumos!
Cristina - mi-am dat seama ca nu de asta aveai nevoie, de-asta ti-am si zis ca e cu lana, si pt toamna - iarna, insa vroiam sa vad cum vi se pare.
Vreau sa-mi fac un site cu paturici de-astea, ca am multe modele, si o sa fac sondaje pe aici, sa-mi spuneti daca va plac sau nu.
Multumim pt urarile de 2 luni! (Oana )
Scuze, dar cum spunea si Gaby, efectiv n-am cand sa ma apuc si de urari (e si a treia oara cand trec prin asta, nu mai e acelasi sentiment ca la inceput, ne bucuram, dar nu sarim in sus la fiecare luna, sper sa ma intelegeti ), de-abia mai am timp sa va citesc, si de multe ori o fac pe sarite.
Gaby - vroiam sa te intreb, cat a durat pana ai primit indemnizatia? 2 luni sau mai mult?
Si in final o poza cu piciul meu la aproape 2 luni http://picasaweb.google.com/kirinati/New#5476963013740816770 .
Mai intru mai incolo, daca nu adorm pe gresie...
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)