Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Am facut vaccinul, infarix rappel. Si luna viitoare avemalt rapel.
Avem 6,400kg si 64cm. De data asta n-a mai crescut in lungime asa spectaculos. In greutate a luat 800g intr-o luna. E ok, nu cine stie ce, dar e bine. Oricum dr e foarte multumit de ea, nu se satura sa ma fericeasca pentru ca doarme fatuca noaptea toata. Si spune ca el adora copii acestia. Cred ca e traumatizat rau saracul.

Vladi rabdare de la mine, ca tutun bagi tu am impresia, suficient.
Apropo ma cam apuca si pe mine dorul, dar ma tin tare. Eu mi-am promis ca nu m mai apuc. Mie si lui fiumeu care e foarte hotarat sa nu ma mai lase .

Vazut pozici de TANYA, o frumusete fina si delicata. Riccardo serios asa la terasa la agatat si mamica Nafi o frumusete, ce mai.
Roxana habar nu aveam ca nasturii sunt arme albe si letale pe deasupra .

Vorba Andrei ia mai potoliti-va voi silfidelor, nemancatelor, ce-i asta? Ia veniti la mama sa va dau niste brownies si langosi cu branzica sau ciocolata si cate si mai cate!!!!!!!

Noapte buna

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Multumesc frumos pentru complimentele aduse piticii mele.. Cat despre trezitul noaptea, daca pana ieri lua o masa pe noapte vad ca de ieri nu se mai trezeste.. pana acum manca pe la 20, la 3 si apoi la 8 dimineata.. de ieri mananca la 20-21 si apoi la 5-6 dimineata

Fetelor care stati in zona sebastian sau undeva aproape, dimineata la ora 11 este un targ de jucarii in scop caritabil in parcul sebastian. am inteles ca banii stransi vor fi donati unor familii nevoiase

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata!

La multe lunite iepurasilor sarbatoriti azi: Briana Maria(de Ramy77), Eduard-Teodor (de samaria), Sara (de Lara)!!!

Un weekend minunat!

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

vladi ce.am mai ras cu peria de spalat morcovi :))) am si eu din aia
ai grija ca.ti darama casa si numai noi stim cat te.ai chinuit!

bluekido superba tania, a crescut e leita mami! foarte frumoase sunteti amandoua

ioana28 copii superbi, am sa ma uit si azi, dar tu cu cracii aia ai vrut sa.mi faci mie in ciuda ca stii ca.s cat o balena la picioare!

cam cum a scris yaia e schema diversificarii si aici, doar ca puiul se baga la cateva saptamani dupa legume, ou dupa 9 luni....mici diferente

daca silvana ia ok in greutate eu incep diversificarea la 7 luni...de lene nu de altceva

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Erina
Andra, pai tu vorbesti pustoaico?
copilutii nu stiu ei inca de indragosteala,, cred, da cert e ca s-au inteles de minune...cand a plecat acasa fetita i-a promis ca isi ia cainii si fratele mai mare si in doua zile se intoarce si se muta la el de tot
nafi suntei tare draguti, toti brunetei
Carmen,eu chiar mananc, zau vreau sa produc laptic, iar ce oferi tu acolo.. Chiar, nu srtiu ce am de o vreme ca mi-e pofta mereu de dulce, mananc la ciocolata in prostie...iar eu inainte mancam cam o dat pe luna
Da, si eu te invidiez pt bebita cuminte si dormicioasa, eu n-am mai dormit un somn mai lung de 3 ore de secole Parca asa era vorba, ca dupa ce fac 6 kg bebeii renunta la o masa de noapte...ei, Ovi inca nu
Ia uite si la Tanya ce cuminte e...
Roxanaaaa, cica de lene
mai fetelor, am pus si eu poza aia ca dupa nu stiu cate luni am reusit sa ma imbrac si eu mai altfel decat in trening De fapt am stat o ora langa sifonier caci ma incape o singura pereche de pantaloni cu care ma tot fatai prin oras, dar sunt deja cam grosi iar cei subtiri nu ma incap Si asta a fost singura fusta pe care am reusit s-o trag pe mine dar...nu avea nasturele incheiat Asa ca...e un inceput de revenire la normalitate..asta vroiam sa spun

O sa avem si noi botezul pe 26 iunie, stiu ca e post dar a fost singura data in care ne-am putut aduna cu totii, nasi si familie, in primul rand. Oricum , dupa ceremonia din biserica ne vom relaxa pa malul unui iaz ff frumos, in aer liber deci..se poate si pescui Sper doar sa fie vremea ok.

BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

salutare fetele!

GabiHila merci pt raspunsul cu bagajele, e bine de stiut ca totusi apm dreptul la 10 kg bagaj de mana pt copil. eu o sa zbor cu tarom asa ca o sa ma intreresez care sunt conditiile la ei.

azi am facut si eu proba suptului ca mi se parea ca e iarsi copilul plangacios si m-am gandit ca poate nu se satura . mi-au rezultat 145 de grame supte in total din cei 2 sani.
am gasit pe net o formula de calcul ce indica cate grame (nu mililitrii ca la san nu puteam calcula) trebuie sa consume sugarul:

se iau primele 3 cifre din greutatea corpului, se adauga 250 de grame si se imparte la nr de mese ce le are in 24 de ore. de exemplu in vazul lui Robin:

6150 de grame deci se ia 615 g se adauga 250 g = 865 g pt 24 de ore impartit la 6 mese cat are el in 24 de ore = aproximativ 144G la o masa (probabil ca medie ca nu suge la fel la toate mesele).

voi cat timp ii tineti la un san? ca eu il tin mereu intre 20 si 30 de min la un san, asa l-am obisnuit si mama mereu imi zice ca prea mult il tin

va pup pe toate si sa auzim numai de bine!

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

ina3040 eu il tin cam 10 min la fiecare sin, cu pauza de schimbat pampers si ragait :)) intre... De fapt, ma orientez dupa el, il las atita timp cit suge cit de cit vioi, cind vad ca ia citeo inghititura in lene numai cind il ciupesc de fund, stau max 1 minut si gata, il decuplez (bag degetul in gurita), ca eu ma irit usor la sini si nu are rost pt citeva inghitituri sa-l las sa atirne acolo... Si cam atit ii trebuie lui: 5 min maninca, inca 5... ia desert, ca s-a cam saturat (sau a obosit, tot aia pt mine :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

ina si ianis statea muuuult la san, o masa tinea cam 30-40 de min,era lenes si abia sugea ,dar acum in 3-5 min, gata, se satura

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Buna, fete!

N-am timp decat sa va citesc, ca-s dependenta, dar la cate am de fact e bine si atat. Cica azi am in plan sa merg la Real la noapte cu tot cu copii, adica.
Ee, nebunia la mine nu se mai trateaza, dar nu se ia si asta e bine.

ROXANA - Mananci Danone, aa?!
Deci stii despre el si mama lor de E-uri, da?
Treaba taaaa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

ina_3040 vad ca esti la Bruxelles... cum e pe la voi pe litoral? In iulie si august vreau sa zic: in poze pare vint si cam frig... asa e? cam cite grade?
Ca anul asta e primul in care nu putem pleca la mare cind imi place mie, in prima jumatate din iunie sau in jum 2 de septembrie, din cauza scolii lui Vladimir...
Eu urasc caldura si aglomeratia turistica, nu ma duc in sezon la mare nici sa ma impusti, si de aia ma gindesc la o plaja mai rece, spre nord...
La Deauville in Normandia am mai fist, temperatura e buna dar e un vint permanent care te da jos... asa e si pe la voi?

Mergi la inceput