Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata!

La multe lunite, iepurica Alexia Briana ( de Yaia)!!!

Gaby deci lui Joy ii plac bulanele lui fiu-miu. Dar sa stii ca nu o tradeaza pe Mariuca. Cica e iremediabil indragostit.

Ella pupici multi la mariner. Tare frumusel e. Il pregatesti pentru Cotroceni?

Noi trebuie musai sa ajungem la dermatolog. Iritatia de la barbie e tare rosie si chiar a sangerat. Off si pe fatuca are cosulete mari si galbene.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaa28

Anca
ar trebui sa facem clubul soacrelor mari la patrat

uite, am facut o listuta:

mami25
mami07
ioanaa28
Alice
vladimirescu
babyangel
samaria
selina
ninocikap
wapi

Ar mai fi DianaMi si Magdone cu doi baieti ...dar...si o fetita....
si "Soacra cu trei nurori" miri mik

Ioana,mami de Alexandru ,07.04.2006, si BB Ovidiu,07.03.2010
BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..

Ioana28, sa tii ca si eu as vrea a devin soacra cu 3 nurori Chiar i-am zis la PAUL ca deja ma bate gandul sa mai fac un bebe peste vreo 2 ani. Mereu am zis ca daca ajung sa fac al doilea copil , il voi face si pe al treilea.Vom vedea ce vremuri ne asteapta

Anca
mami de Codrin
de Lucas

http://family.webshots.com/photo/2347693530105533668WsmHRR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioanaa28

am si eu o poza pe aici

Ioana, esti sigura ca tu l-ai avut pe bebe in burtica si ai nascut de 2-3 luni??Poate am vazut poze cu sosia ta graviduta!
Bravo!
Eu inca ma lupt cu 73 de kg..si mai trebuie sa dau 12 kg ca sa fiu ca inainte... Dar sunt pe drumul cel bun!

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vladimirescu

ioanaa28- stau pina duminica... dar peste 2 saptamini vin iarasi!!!

Am uitat sa mentionez: plus stricat periuta circulara cu care spal pe dinauntru suzetele lui Floricica - a spalat morcovii cu ea !!!

Ia sa vedem miine ce mai face...

mami de iepuras Tudor Florian (13.03.2010) si iepuroi Vladimir (19.05.2005)

Vladi , nu inteleg cum de isi permite sa umble prin lucruri, mai ales ca vede ca face ravagii Eu am educat-o pe a mea si cand venea pe la mine eram cu ochii pe ea si ii spuneam:asta asa, aialalta asa, acolo fac asa etc.. Acum ma intreaba daca poate sa faca una sau alta sau unde sa puna un lucru sau altul. Nici eu cand ma duc la ei nu umblu pe nicaieri, asa ca mi se pare normal sa faca si ea la fel!

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Din ciclul "d'ale picilor": Nati mi-a spus ca ea vrea sa fie Alba ca zapada, eu sa fiu printul, si Irina - calul...

Si daca nu stiati, "vulpe" e de genul masculin, se spune "un vulp"...

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Neata fetelor am facut si eu ochi. va pup pt raspunsurile legate de alaptat, oau ce m-am mirat sa citesc ca iepurasii vostri se satura in 5-10 min la un san. eu l-am obisnuit sa il tin mult cu ideea preconceputa ca asa se satura bine si nu mai cere asa des. am reusit sa ii fac un program sa manance la 4 ore fata de 2-3 ore inante. el si dupa 20 de min mai ia inghitituri asa ca il las sa isi faca damblaua si ma gandeam ca si asa cate placeri are el pe lume deocamdata?

Vladimirescu, mie imi place mult marea nordului si cu noroc se poate prinde chiar vreme buna. vantul bate si aici, chiar daca sunt 20 de grade uneori ai nevoie de un pulover...deci vant e insa cu noroc se ajunge la 25-27 de grade vara insa la fel de bine poti avea 7 zile ploioase. sunt f multe zone pe unde te poti plimba, inchiria biciclete, etc. pe coasta belgiana sunt multe statiuni frumoase (knokke, blankenberge, de haan, oostende) insa sunt genul de statiuni "citadine" adica cu constrcuctii langa plaja, terase si alte chestii (dar nu de prost gust ca prin alte parti). pt plaje naturale iti recomand coasta olandeza, mult mai prezervata in forma initiala. scrie-mi daca mai ai nevoie de alte informatii.

va pup pe toate si o duminica placuta!

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Anca, sincer, eu ma gandesc tare mult la al treilea copil...mai ales ca vad aici familii atat de frumoase cu trei copii Si eu i-am spus lui flaviu ca m-as face mamica de profesie, dar pe el nu cred ca-l incanta ideea
sa nu uit, merci pt pontul cu masajul cu zat de cafea...super fain..merita incercat fetelor !! Problema e ca noi nu prea bem cafea..noroc ca avem musafiri...

andira, ce dulce e Nati...uite de asta imi pare rau ca prea repede cresc...Iris e o scumpete meditativa

BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..

Mergi la inceput

din ciclul "tara arde, baba se piaptana "
Stiti cumva daca e bine sa mergem la solar cat timp alaptam? Zau ca sunt branza rau si timp de plaja cand? nu sunt adepta solarului da acum ma gandeam ca ar merge vreo trei sedinte, ca ma prinde repede...

BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..

Mergi la inceput

Si inca un subiect:
mergeti cu bebeii la mare anul asta?
eu as vrea sa merg pe la sf lui august, inceput de septembrie, nici mie nu-mi place caldura excesiva si aglomeratia...DAR, aud o multime de teorii cum ca n-ar fi biene, ca e prea mic, ca vara asta va fi extrem de cald, ca-l afecteaza radiatiile chiar daca nu-l tin direct in soare, etc
Problema e ca si Flaviu e sceptic in privinta asta..zice ca e si drumul lung....cu masina facem vreo 8 ore, adr eu ma gandeam sa facem cel putin 2 opriri mai lungi pe traseu...dar e adevarat ca nu stii la ce sa te astepti in trafic...anul trecut am stat 3 ore pe centura Bucurestiului...

asa ca cer pareri avizate mamicilor atotstiutoare...

BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Fetelor dragi,
scuzati chiulul!
Imediat dupa botez am fugit la..mare. Am stat de miercuri pana azi, eu, Eliza si tati.
A fost suuuper! Vremea ideala pt scos un sugar mic la mare, nici canicula , nici frig, o briza placuta, marea linistita si albastra...ce sa mai , a fost o placere si ne-am bucurat de fiecare moment.
Litoralul (Mamaia) f curat si primitor (cred ca fiindca era asa de gol), am stat numai pe la terase, pt ca nu ma puteam satura de privit marea (nu era cazul sa faci baie, apa fiind super rece).
Pup si sper sa citesc si eu din urma!

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://family.webshots.com/album/577563096pZggfd?vhost=family

Mergi la inceput