Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 11
andra_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andira Din ciclul "d'ale picilor": Nati mi-a spus ca ea vrea sa fie Alba ca zapada, eu sa fiu printul, si Irina - calul... Si daca nu stiati, "vulpe" e de genul masculin, se spune "un vulp"... Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010) |
m-am amuzat copios !!! asteptam demult perle de la fetitele tale, ti-am mai zis de cateva ori, au un umor asa inteligent
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
dayanara spune:
aoleo andira ce.am ras cu calu:)))))
sa stii ca bebe alex o sa ramana cu ochi albastri ca l.am vazut pe tati si seamana cu el si nu conteaza culoarea ochilor ci faptul ca el are tenul deschis...
oricum e frumoasa
ella ii sta de nu se poate in marinar dar eu stiu foarte bine ca e sub acoperire, de fapt e karatist
anca si silvana doarme in carucior, dar ma enerveaza landoul asta....vreau mai repede in sport
la bb3 ma gandeam si eu...doar imi lipseste un artur martin
miria am 62-63 dar se vede ca pierd in fiecare zi cate sute de grame
si de aia mi.am permis sa mai mananc ca nici sa pierd 1 kg la 2 zile nu ma incanta, important e ca am vazut ca pot slabi si nu.si face tiroida de cap
danone mananca ivan, eu cand ajung in romania abia astept sa dau iama in smantana
si apropo acolo aveti un lapte asa bun care aici nu.l gasesc, pt copiii de peste 1 an, humana baby junior drink ceva de genul asta, la 450 ml cutia, bea ivan 2 cutii pe zi, singurul lapte care.i place asa
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
miria_cristina spune:
ROXANA - Esti tare cu kg date jos! Bravo, tie! Eu nici daca vreau nu pot iesi afara ca n-am in ce ma imbraca, asa ca stau si beau apa, poate reusesc sa pun o fusta pe mine pana incep caldurile alea mari.
Ramy77 spune:
Buna mamicute,
OANAIACOVITA, da, te rog sa stergi tu pozele, multumesc mult si multumesc si pentru urari
Fetele care alapteaza...intrebare intrebatoare...ce fel de dieta as putea tine astfel incat sa nu-mi afecteze productia de laptic?Ca eu nu ma mai suport si tare m-as apuca de dieta, dar nici n-as vrea sa afectez cu ceva lapticul. Asa ca please, sugestii...
Saptamana viitoare mergem si noi la tara, pune mama parastas dupa tati de 6 luni si deja sotul meu e in fibrilatii ...ca o sa puna mana toata lumea pe fii-sa, ca unde doarme comoara?(dar nici nu vrea sa ducem patutul )etc etc cu variatiuni pe aceeasi tema de-mi vine sacred ca pana vineri cand plecam il bat
IOANA28, noi nu mergem anul asta la mare...Dar la drum lung cu masina mergem, spre Germania, ne oprim cand e nevoie si cred ca o sa fie ok...
VLADI, daca ar fi sa merg la mare as merge si eu mai spre nord undeva...eu n-am suportat niciodata caldurile mari.
Trimit ca s-a trezit piticuta...
Poze Briana.
Ramy77 spune:
OANAIACOVITA, am rezolvat cu stersul pozelor...cu un pic de butonat...Sa vad cand o sa am timp sa adaug ceva nou
Poze Briana.
Editez ca am uitat....inca o intrebare...e ok sa mananc capsuni daca alaptez?
vladimirescu spune:
ina3040, multumesc pt raspuns... O sa caut ceva poate in zona - nu statiune, ca nu turismul stil industrie, gasesc eu un sat, ceva... M-ai ghicit, probabil coasta Olandeza e de mine :)
Dayanara mi-am amintit ca ai zis ca ai dat balon Silvanei... ai incercat sa-i pui atza de la balon in minutza ? (o tine strisa din reflex) Eu ma stric de ris cind i-l pun in mina si el da din labute, balonul se misca si fosneste si el face ochii cit cepele, sta cu gura cascata si se uita uimit la balon minute in sir, nici nu repira de atiita atentei incordata :)))
ellanik spune:
Oana il pregatesc de Cotroceni junior numai ca el va schimba constitutia .va da o lege cu chiloti moca .pup bulanele
Dayanara stii tu ce stii cu karatistul.e un mariner deghizat.
cori sa nu suni tu sa ne vedem cand ai fost la mare?sa fi vazut si noi petala.
scuze pt greseli dar scriu cu o mana.cu cealalta legan maimutzica.
andira faina rrrau iris.ia sa i-o arat lu'dom'comandat de copaitza.poate are vreo idee
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici si nu numai...
Poveste fara sfarsit
Erina spune:
Buna dupa-amiaza!
Sunt si eu in impas din cauza scaderii cantitatii de lapte. Ieri dupa-amiaza am deschis cutia de LP i-am facut 100ml dar nu poate sa bea. Isi face greata exact ca la suzeta, se strimba si se ineaca.
Am incercat cu lingurita dar nici asa nu bea grozav, jumatate ii iese din gurita, la fel cu seringa.
Dupa ce am dormit vreo 3 ore a supt din nou binisot. Am observat ca nu am mincat la fel de consistent ca deobicei ieri si alaltaieri si sper sa fie asta cauza ca aici pot remedia.
Vorbeati despre diete, ce diete la alptat, nu e posibil, ce l putin nu la mine. Daca nu beau multe lichide, chiar in sila uneori nu am laptic.
Si pe mine m-a batut gindul sa mai reduc din mincare, sunt constienta ca mi -s largit tare stomacul de la ataita ceai, lapte si apa dar nu am ce face pentru binele lui bebe.
Mai bine sa creasca carnita pe el mai ales ca nici acum nu e vreun gras.
Asa ca nu imi ramine decit sa maninc si iar sa maninc doua feluri, desert plus snakuri ca alta cale nu exista.
-------------------------------
Erina mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
dayanara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vladimirescu Dayanara mi-am amintit ca ai zis ca ai dat balon Silvanei... ai incercat sa-i pui atza de la balon in minutza ? (o tine strisa din reflex) Eu ma stric de ris cind i-l pun in mina si el da din labute, balonul se misca si fosneste si el face ochii cit cepele, sta cu gura cascata si se uita uimit la balon minute in sir, nici nu repira de atiita atentei incordata :))) mami de iepuras Tudor Florian (13.03.2010) si iepuroi Vladimir (19.05.2005) |
atata mi.ar trebui :))) cred ca ma bate ivan avand in vedere ca e al lui
si asa cand vede ca se uita la el si.l ia
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
freedelia spune:
Salutare!!! N-am mai intrat de mult, sa vedem daca reusesc sa recuperez pana se trezeste donshoara.
Dayanara -- noi toti vorbim chineza, Coleman o foloseste si la serviciu, la intalniri profesionale, etc. Eu pe strada, cu femeia, la cumparaturi, daca e ceva important nu ma bag, cum ar fi sa merg sa schimb ecranul la laptop, ca stau cu el conectat la tv de luni de zile. Dar in rest ma descurc si daca ma opreste politistul si la banca si sa ma tocmesc. Copiii vorbesc fluent, adica se aude ca nu e limba lor (spre deosebire de copiii straini care merg la scoli chinezesti, ei merg la o scoala internationala unde se preda in Engleza majoritar). Da, sunt foarte amuzanti, raman chinezii cu ochii cat cepele (pe cat se poate) cand ii aud... Chineza nu este o limba grea -- e greu scrisul (eu nu scriu, citesc minim) dar gramatica este aproape inexistenta si vorbitul nu e asa de greu daca stii destule cuvinte sa faci propozitii (ca doar cuvinte singure e foarte greu de spus, pt ca acelasi cuvant poate fi spus in 4 tonuri diferite si are 4 intelesuri total diferite).
Gaby -- ce ti-a venit mama cu diversificarea??? MAi nou trendul este dupa 6 luni, pana spre 9 luni si tu care ai lapte exclusiv la san vrei sa bagi suc la 4 luni??? De ce??
Honey -- mersi ca te deranjezi sa pui poze pt mine, le vizionez mereu cu placere. Sunteti doua frumoase amandoua. Si sa stii ca si mie imi place mirosul de la metrou din Romania, asa umed si racoros...
Cu avionul -- in general ai voie jumatate din nr de kg permise pt un adult pt un copil fara loc. La noi asa a fost de fiecare data. Iar cu scoica, poate fi considerata bagajul de mana al copilului. Carutul sunt obligati sa ti-l ia la usa avionului iar scoica o poti lua in cabina si il tii in ea la picioare (ai dreptul la locul de la bulk head cu infant). Daca vrei sa il tii in brate, scoica o pui la bagaje. Tre sa fii tare pe pozitie si sa stii ce vrei. ca altfel ei pot sa iti zica ce vor...
Andira -- trimite-mi si mie te rog niste poze cu paturicile tale, dar undeva unde sa le pot vedea pls. Pe aici se cauta la greu lucruri facute de mana si ma gandesc sa le cumpar de la tine si sa le vand la bazaruri aici la toamna -- toate mamicile astea pline de bani cauta lucruri facute de mana, tricotate, crosetate, brodate, etc...
Din ciclul perle, Jodie spune ca ea se marita cu john ca este "such a nice and good man". Si azi spunea ca nu pot sa plec fara Jane, ca ar trebui sa las sanii acasa si daca ii tai curge tot laptele din ei si nu are Jane ce sa manance.
Gata, e 1 noaptea, fii-mea inca nu s-a trezit sa manance, nu a mancat de la 9, dar nu mai pot sa o astept. incerc sa ii dau prin somn, daca nu vrea ma culc si ii dau cand s-o trezi, fara sa ma trezesc eu :)
Va pup!
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE