Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 12
vladimirescu spune:
Fetele care alaptati, eu zic ca puteti slabi daca mincati sanatos, fara dulciuri si fara cartofi, putina piine (cereale integrale in loc). Alaptatul in sine consuma 1000 calorii pe zi, plus ce se duce din pricina nesomnului... Parerea mea e sa nu tineti in nici un caz o dieta dezechilibrata gen Monignac sau dosciate, sa mincati de toate, inclusiv ceva grasime animala (iaurt gras, peste gras), ca de toate ii trebuie lui bebe in laptic... Doar dulce nu-i trebuie :))
Eu una nu-s preocupata deloc de slabit, mi-e teama in primul rind de dezechilibre de metabolism, carente de fier, magneziu etc - cel mai sanatos e sa maninci f f variat, fara exces de nimic.
Dupa 2 saptamini de la nastere eu eram la -12 kg, de atunci n-am mai clintit deloc, nici in sus , nici in jos. Daca n-as mai minca tone de inghetata, dulceata, ciocolata, prajituri si n-as mai bea 1/2 sticla se sirop pe zi (cu apa gazoasa, am facut o fixatie pe bautura asta pe care n-am mai gustat-o din copilaria mea comunista :)), evident as slabi :)
Ma sperii si eu de cit maninca, cite o farfurie plina, o golesc, apoi ma duc si o mai umplu odata... se uita lumea la mine siderata de cit pot sa maninc si au dreptate!
Floricica a zis azi in premiera "a-ee-iiiii", si tat'su a zis ca miine il invata si "o - u" :))
Si a mai zis lai-lai, vaitindu-se asa singurel, fara sa plinga - toata ziua l-a chinuit burtica, mititelul. Tot de azi am inceput sa balim puternic si ne-am bagat tot pumnul in gura... Tare-s dulci mititeii astia!
babyangel norocul tau ca ai avut soacra educabila... :)) a mea nu se poate educa, e dusmanul logicii, pur si simplu . Degeaba ii zic ca usa se deschide cind clanta e orizontala, ea tot in jos o da si dupa aia trage si nu se lasa, nu se gindeste ca poate a gresit, e de principiul "daca ceva nu merge, tragem mai tare si merge el",,, Si socrul idem :((
andra_s spune:
salutare si de la noi!
intru si eu asa pe fuga, ma duc sa ma dusuiesc ca miros a fum, bleah, am facut un gratar si numa suport asa.
am citit mai devreme, dar nu am avut timp sa raspund, asa ca imi supun neuronul la un efort supromenesc :
-am vazut pozici cu iris care este fff expresiva, imi place tare mult , poze cu rox care nu este deloc vitica si nici picioare de balena nu are cum zice ea, ca oricum balena nu are picioare si nu in ultimul rand pozici cu raj kapur al constantei, frumusel nevoie-mare, sucar tare in costumasele lui de mariner si sa nu uit sa-i ofer o lui mama ella ca iese asa eleganta la plimbare cu feciorul.
- LA MULTE LUNITE PT ALEXIA!!! SA FII SANATOASA SI NOROCOASA!!!
- ioana28 noi am intrebat dr daca putem merge la mare cu pishtilik si raspunsul lui a fost: "fara probleme!", dar sa respectam cu strictete programul recomandat pt plaja. si de ce trebuie sa ajungi pana la bucuresti ca sa plecati la mare, poti incerca varianta ploiesti-urziceni-slobozia-constanta. este drumul bun, noi plecam noaptea ca sa ajungem acolo dimineata, facem vreo 4 ore.
mooooama ce neuron "viril" am , cate am tinut minte
citesc in continuare si revin
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
andra_s spune:
delia deci si tu ai acolo niste pitici pusi pe "perle"? aha, tare
vladi sper sa nu vad maine in "bilantul stricaciunilor" una bucata usa smulsa din tzatzani
cori si mie imi place tare mult sa privesc marea, sentimentul e de nedescris
gata, va tzuc, fug la balaceala, apoi treg un somn luuuuung ca-s cam bleaga
POZE
CoriMami spune:
Buna seara,
pun niste poze (de la botez inca nu avem, dar avem de dupa).
http://community.webshots.com/album/577821811Jxkurs?vhost=community
Vreau sa va zic ca deja sunt melancolica, pt ca Petala creste f repede si o sa-mi fie dor de bebelusul mic, sunt sigura!
Dupa ce o saptamana si-a supt pumnii, acum suge un singur deget si face tzoc-tzoc cu pofta, umplandu-se de bale. Suzeta....nu mai e de interes.
Zice tot felul de vocale si silabe, dar nu le repeta. A zis clar "leu", "vu", "me".
Elanik, nu mi-a dat prin cap sa te sun..desi era o idee minunata sa o prezint pe Petala la mariner:)
Acum sunt super obo, bagaje , chestii ramase dupa botez...muncesc prin casa de 5 ore si nu se vede nimik.
Seara buna!
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://family.webshots.com/album/577563096pZggfd?vhost=family
miria_cristina spune:
Fetele care vorbeati de bebe 3, cu toate obsesiile si paranoile mele, si m-as inscrie si eu, dar sotul m-a avertizat ca pot face cati vreau cu conditia sa fim in ....Australia.
ellanik spune:
Cori faina rrau Petala.Pfuai ce amor nebun l-o apuca pe Mucea cand o va vedea.
Andra Raj Kapur,ai?Si despre elegantzeala...eram la biserica la un botez ca in parc am niste bashchetzi ultimul racnet si niste nadragi...ca deh!tre sa mearga la bicicleta.Fac ture pt slabire.Eu cu setea asta a lui Geo o sa innebunesc.Suge saracutul fff des si parca ii dau si programul de masa peste cap.Ma bate gandul sa ma mulg, sa-l pun in biberon si cand plec sa-l bag intr-un termos cu tot cu biberon.Cand sunt plecata scot biberonul..in parc sau unde merg si dau baiatului sa bea ca e setos rrau.Tine lapticul la termos oare?
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici si nu numai...
Poveste fara sfarsit
ellanik spune:
Andra cat poa sa fie de tare Ianis.Si ce perisor are el!!!Vad ca si tie iti plac outfit-urile marinaresti .Adevarul e ca le sta fain cacaciosilor astia cu haine de-astea.Mi-a placut poza aia in care e el cu suzeta in gura.Moooaaamaaaa ce maaare e suzeta.
By the way! Noi am cumparat la inceput suzete 0-3 luni .Cand trebuie sa i le schimb?Si ...de ce?
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici si nu numai...
Poveste fara sfarsit
babyangel spune:
Ela , noi am schimbat suzeta, si am luat de la 3 la luni. Cea de 0-3 era deja mica si o scapa mereu din gura. Asta o tine mult mai bine.
Am vazut poze cu Petala, cu marinero Geo, cu Daria de Marsy baby.Pup boticuri si bulanase frumoase
Ioana28, cum zicea si Andra, nu e interzis sa mergi la mare cu bebelinu , atata timp cat respecti orele de soare.
Noi nu mergem ca e prea lunga calatoria...eu ajung mai repede in Croatia decat la Mamaia
Eu imi trimit fecioru mare in tabara in grecia, iar noi stam linistiti acasa, si ne vom bucura de vila cu piscina a lui sor'mea , precum si de cabana lor de la munte, ca vorba aia..e gratis!
Corimami, si pe mine ma napadesc lacrimile cand ma gandesc cum trece timpul Si mereu am flash-uri de memorie de pe perioada sarcinii, sau de cand eram in maternitate...Of, of..sper sa nu intru in depresie...
Vladi , sa stii ca Montignac este cel mai echilibrat regim alimentar despre care am citit vreodata. Faptul ca ca nu te "imbuibi" de paine alba, cartof , orez , dulciuri sau alcool , nu cred ca scade productia de lapte. De fapt nici macar nu este un regim , ca este un mod sanatos de a te alimenta. Dar e destul de greu sa poti manca cum scrie in cartea lui, daca ai fost invatat cu mancare foarte gustoasa, cu sosuri multe si multi carbohidrati gen: orez, cartof pasta. Renuntand la toate astea, la inceput aveam impresia ca pur si simplu nu am ce manca
Anca
mami de Codrin
de Lucas
http://family.webshots.com/photo/2347693530105533668WsmHRR
kossir spune:
Sara buna,
Am citit tot, am vazut pozele, toate, dar........
tuturor bebelunilor frumusei din poze, sunt absolut deliciosi .
Freedelia tu vorbesti chineza? Esti tare fatuca. Si eu vorbesc araba, dar parca nu e ca si chineza. Desi la inceput mi se parea ca si astia scuipa niste sunete si nu auzeam cap sau coada de cuvinte. Dar ai dreptate, daca traiesti intr-o tara musai sa vorbesti limba. La piata, la scoala copiilor, cu menajera, bona, etc. Mai ales ca si aici se negociaza totul. Pai daca nus tiam limba ma luau de fraiera
Vladi uite cu cine seman eu. Si zau ca eu nu mancam dulciuri inainte de a naste. Adica in limite normale. Eu am fost totdeauna masiva, nu grasa doar mare, dar nu din cauza dulciurilor ci pentru ca eram si sunt gurmanda. Acum simt nevoia de dulce. Si nu orice, nu merg fructe, fructe uscate sau mai stiu eu ce amageala. Creme, prajiturile astea frantuzesti mousse, care te ucid incet si sigur. De aproape 7 ani de cand sunt in Maroc nici n-am gustat jumate din prajiturile francezilor care sunt pe aici peste tot. Acum, am portie zilnica .
De poimaine incep masaj de slabit cica. De ce oare cand eu mananc de sparg . Aaaa si merg pe malul marii dimineata, cu caruciorul in ritm alert
LA MULTE LUNITE ALEXIA BRIANA de mami YAIA!!!!
Andira sunt niste scumpici printesele tale, iar Iris a crescut mult. Te admir mereu ca reusesti cu toate trei asa apropiate de varsta. Mi se pare aproape supraomenesc.
Ia pune site-ul ala cu paturici, ca vreau si eu. Si poate la vara, cand vin in Romania, reusesc cumva sa comand si eu. Aici nu sunt, sau sunt la preturi incredibile.
Anca si pe mine ma apuca nostalgia cu ceva lacrimi destul de des dupa bebelusha mea mica. Asa repede creste si parca mereu nu apuc sa profit suficient de ea, desi sunt 24 din 24 cu ea.
Azi a ras cu voce, cu "clic" cum spune mama mea. M-am topit, iar ea parca asteapta aprecieri, aplauze. Scoate cate un sunet, apoi se uita asa smecher la noi, parca asteptand aprecieri.
Si de ieri se joaca la san. Voua vi se intampla? Ori se intoarce la tv, ori dupa Mihai daca este, ori dupa cine stie ce. In seara asta am incercat sa elimin orice atractie, dar tot asa face. Lasa sanul, cauta cu privirea peste tot si revine. Sau nu. Azi nu mi-a placut deloc cum a mancat din cauza asta . Se intampla cuiva????????
Pupici, noapte buna!!!
http://community.webshots.com/user/kosscar
andra_s spune:
neata!
hop si eu la apel asa dimineata
ella, fato, tu razi de suzi lui fi-miu, vrei sa ii denigrezi imaginea pe aici pe la mandrute? hmmm, nu ii spun eu cand o fi mare suzi aia este maaaaare ca este ca un fluturas si cand i se inchid aripile acopera partea de silicon ca sa ramana curata na, acu' mai razi
aaa, uitam sa iti raspund, suzetele trebuie schimbate pt ca le vor scapa din gura ca vor ramane mici si in final nici nu le va mai accepta ca stie el bebe ca e maaaare, nu mai e piticanie de 1 luna
anca super tare, vila cu piscina, copilas trimis in tabara! hmmm, poate o pui de bebe 3
carmen am ras asa de dimineata de faza asta : "astia scuipa niste sunete fara cap-coada la cuvinte"
POZE