Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Neatza,
si haideti la un cappucino!
Azi ma asteapta continuarea smotrului de ieri, si sa vad cum ma descurc cu Petala, ca la mare s-a obisnuit sa stam bot in bot toata ziua, sa dormim in aceeasi camera si nu va zic ce tragedie a facut ieri ca o lasam singura, punea buzitza si incepea sa miorlaie si cum ma duceam la ea, imediat zambea saracutza...ooof , trebuie sa ai inima puternica ca sa nu te topesti
Fetelor, voi faceti Rotarix la bebei? vaccinul anti Rotavirus (boala mainilor murdare). Eu ar trebui sa i-l fac pe 8iun cand face 3 luni si inca vreau sa ma mai informez (mi se pare util- finuta mea a facut infectie cu rotavirus la 1 an si a stat in spital cu perfuzii o saptamana + slabit 2 kg...)
Va pup, Doamne ajuta sa avem o saptamana buna!

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://family.webshots.com/album/577563096pZggfd?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

carmen de joaca la tzitzi zici? ufff, baga si ianis niste priviri la 360 de grade in jur, si rade, chitaie, se joaca cu tzitzi si eu na, zic, lasa ca ii dau sa mananace mai incolo, nu-i este foame daca are chef de joaca si cum dau sa bag tzitzi plange de parca i-am luat caii de la caruta si mai nou s-a invatat si sta cu mana pe ea ca sa nu fac eu vreo manevra cand se suceste si sa-i fur obiectul muncii sunt smecheri tare piticii
aaa, nu face asa la fiecare masa, dar la una pe zi, tot puncteaza

de vreo saptamana isi trage paturica de pe el si o baga in gura, o suge, o studiaza, face ochii crucis si tuguie boticul la ea, rad de ma prapadesc, asa face si cu body/tricou daca are desene pe piept, umfla pieptul ca un curcan sa vada desenele si la fel face, se trage de cracii la pantaloni pana si-i ridica in sus de tot, are o gramada de scuipatei si sufla ca sa faca clabuci si sunete noi si se amuza tare rau pe seama sa este sursa mea de distractie, ce sa mai, sunt topita dupa el

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

cori ti-am vazut petala este scumica foc, si smechera fata, cu bandana, super cat despre vaccinul rotarix nu m-am informat, dar nici nu i l-as face, ii organismul sa lupte si sa capete anticorpi, eu sunt convinsa ca toti, dar absolut toti copilasii baga manutele murdare in gura si nu cred ca 100% se aleg cu rotavirus, poate se instaleaza si virusul unde "gaseste teren propice", adica un organism mai slabit, etc.

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata!

La multe lunite iepurasilor sarbatoriti azi: Ilinca (de Bumbitza) si Cristian Robert (de Jasmine)!!!

Am vazut si eu poze cu Iris cea scumpica, cu Petala pe malul marii (ioi ce te invidiez ). Niste minuni.

Noi azi mergem la BCG si am emotii. Cam tuseste. Nu tare, nu des, nu are febra, dar tot stau cu stres. O sa ii zis cui ii face inainte sa vedem ce zice.

Maine avem programare la dermato, poate scapam de iritatie pana plecam in "concediu" sa fim frumosi la rude.

O saptamana frumoasa sa aveti si fara ploi, ca la noi a fost potop ieri.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

neata si de la noi,

piciu meu incepe sa imi faca surprize de cateva zile..se trezeste doar la 5-6 dimineata...dar nu in fiecare noapte. Oricum am remarcat ca atunci cand il pun pe burtica sa doarma e mult mai linistit si ii place mai mult. Probabil ca nu se mai sperie din cauza manutzelor.

Andra si sa vreau sa-l "proiectez acum pe bb 3 nu pot din cauza cezarienei. dar oricum bb 3 e doar un vis momentan ca abia l-am convis pe al meu sot sa il facem pe al doilea.

Anca
mami de Codrin
de Lucas

http://family.webshots.com/photo/2347693530105533668WsmHRR

Mergi la inceput

fetele, picii vostri se uita la televizor? Adica ii puneti cu spatele la televizor sau ii lasati in pace sa priveasca?
Al meu e cam cu ochii la el si recunosc ca u nu sant sanatoasa daca nu merge toata ziua televizorul..macar e LCD si cica nu distruge vederea asa de tare

Carmen, eu nu ii mai dau san, dar pot sa iti spun ca si cu biberonul e la fel: cand nu are chef de papa mai mult se joaca, si atunci stau cam 30 de minute sa-l pape...se uita la mine , rade, il scoate cu limba afara, vorbste..etc. Si cand e asa niciodata nu mananca tot!

Rotarix..nu prea as face...nu sant foarte de acord cu vACCINELE, DAR ASTEA DIN SCHEMA"OBLIGATORIE" PARCA NU AM CURAJUL SA NU LE FAC...In rest, as spune pas...Poate varilixul mai incolo, ca stiu ca se chinuie rau piticutii cu bubele de varicela...Nu stiu!Vedem ce zice si Dr.

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Neata,

Eu am facut Rotarixul. O pietena buna de a mea a tras urat de tot cu pitica ei din cauza asta: slabit f tare, de 3 ori in spital, intoleranta la lactoza, pierdut lapte, regim de morcovi cu orez vreo luna, mama disperata. Eu am facut 2 rapeluri. De facut sunt sanse sa il mai faca dar forme mult mai usoare. Pe teme de vaccinuri eu o sa ii fac si pneumococul si meningococul. Din punctul meu de vedere sunt boli care pot omori bebelusul sau sa il imbolnaveasca cu consecinte pe toata viata.

Yaya am tot tinut sa te intreb. am citit ca ai fost cu Tudor la inot de mic. Imi zici te rog amanunte? as vrea sa o iau pe pitica cu mine cand ma duc la inot.

Joy si-a descoperit piciorusele:) le ridica si se mira rau de ele!!!

Cat despre mers la mare eu merg cu ea dar in Spania. dupa o sa fac o cura de aerosoli la munte. de mai mult nu ne tine portofelul. daca lasau indemnizatia la fel era alta poveste, dar asa.... supravietuim si atata.

Vladi ui asa m-a apucat pe mine cu sucurile. Nu ii dau in fiecare zi, dar ii dau cate 2-3 lingurite de suc de morcovi dupa masa de pranz. Nu am apuc sa ii dau altceva si nici mai mult.

Andra imi poti spune pls principiile generale de la Monti? am cartea dar nu am vreme sa o citesc. Trebe sa incep sa ma abtin de la dulciuri si eu. eu scap la biscuiti si din astea. mananc mult si gras.:( simt nevoia sa mananc gras: unt, lapte nedegresat. etc.

nici eu nu mai incap in nimic si durerea a mai mare e ca ma dor genunchii ingrozitor de la atata greutate.

Ella tu ai slabit ceva? cine iti duce caruciorul cat esti cu bicicleta?

Dayanara pupici!!

Andira si eu vreau paturica din aia!!

pupici, GAby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Buna dimineata!
revenim si noi dupa o mica pauza...din cauza zilelor agitate ale lui bebe, aici e foarte cald si asta ne deranjeaza pe toti, inclusiv pe asta micul. Ieri aveam 25 grade in casa. V-am citit zilele astea si am vazut ca vorbeati de aer conditionat, asa ca ne-am hotarat si noi sa ne punem, ne era frica cu micutul in casa, dar acum suntem hotarari, mai ales ca ne-am comandat ceva special cu functie de curatare a aerului, etc...cat mai bun pt bebe, pe cat se poate. Oricum nu o sa fie la el in camera, asa ca nu va merge pe el direct.

Stiu ca o sa aruncati cu ceva dupa mine...dar nu stiu ce sa fac ca efectiv curge laptele dupa mine prin casa. Nu iau ceaiuri de lactatie, nici nu am luat...tot astept sa se regleze productia, dar mie tot imi curge laptele, si de sunt moi sanii...tot curge...Ce ma sfatuiti, ca schimb la tricouri pe zi de numa-numa. In casa nu port sutien ca imi simt sanii ca ma inteapa rau si ma gandesc nici sa nu scad apoi productia de tot...Va intreb ca habar nu am, pot face ceva...sau poate sutienul nu e bun(desi eu nu simt sa ma stranga, ca m-am orienta cand l-am luat), voi aveti aceeasi problema cand purtati sutien?

Vroiam sa va mai intreb fetele care au avut bebeii acnee...la ai vostri le-a trecut? La al meu nu a trecut de tot si e de ceva timp...cand e cald tare, cum a fost acum inca se mai vad, se fac rosii. Am mai fost odata la doctorita, sambata intamplator l-a mai vazut una si mi-au zis ca e normal, si cat timp il alaptez la san sa nu imi fac probleme. Eu vad ca pe el nu il deranjeaza, n-are treaba, dar vroiam sa stiu daca mai e cineva asa. Am citit ca poate dura si pana la 3 luni

Intreba, parca INA de cat suge bebe la san, al meu ca nici nu prea trebuie sa se chinuie, mai mult ii curge in gura, nu sta mai mult de 10 minute sa manance...apoi se opreste el, o mai tine in gura, dar daca vad ca trage doar asa ca il stimulez eu, nu are sens sa il mai tin. De luat in greutate a luat extrem de bine, deci e suficient in cazul lui cat mananca. Mai mult ne chinuim apoi cu ragaitul....

Am pus si noi niste pozici noi la semnatura.

...am vazut si noi pozici de bebei, tare scumpei toti. Nu va suparati ca nu nominalizez, dar nu am nici retinere de cap si nici nu vreau sa uit pe cineva. La fel si cu sarbatoritii, va rog fara suparare...dar sper sa ma intelegeti, ca eu va citesc mereu si mai scriu cand am timp...ideea e ca eu sunt singura toata ziua pana ajunge seara sotul acasa si nu am in rest nici un ajutor, asa ca imi impart timpul cum pot.
VA

Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

GABYHILLA, apropo de inot...La mine acasa, in Targu Mures, este o fundatie unde pot merge parintii cu copii la inot si acolo iti explica ce si cum, sunt piscine speciale pt copii, unde stau parintii cu ei.

Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010)

Mergi la inceput

Gaby, ma alatur tie cu suculet de la 4 luni. Asa am de gand si eu, dupa care la 5 luni incep diversificarea. Stii ca sucul de fructe nu e considerat diversifcare?

Citeam d lb straine: daca pe carmen/Kossir mi-o pot imagina vorbnd araba, pe Delia nu pot cu chineza..nu de altceva dar carmen e brunetica, ca si eu ..parca ar fi normal sa iasa din gura ei limba lor, dar la Delia...o familie superba de bolduti, fara ochi oblici, parca e ciudat sa auzi chineza

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Mergi la inceput