Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 7
Erina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bluekidoo Buna mamici am pus si noi poze cu tinuta de vara Nunta 12.05.2007 Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010 Bluekidoo, e superba Tanya!!! Si ce rochite dulci are!!! Mamici eu vad toate pozele dar apoi fie nu am timp fie uit cui vroiam sa ii scriu. Am vazut-o si pe Maria de Stefi rotunjoara si frumoasa si tortul cu trandafiri roz!!! |
-------------------------------
Erina mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Vladimirescu !
Ioana ce silueta esti si tu!!!
-------------------------------
Erina mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
andra_s spune:
citat din mesajul lui dayanara dar mi.e ca daca ies afara si sare nasturele si pocneste pe cineva in cap moare :))) |
ce tare, imi si inchipui faza
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
andra_s spune:
citat din mesajul lui dayanara si inca o intrebare: cand incepe sa ne cada parul ca am uitat? adica vreau sa stiu in caz de ceva sa slabesc mai repede, ca nu.mi place grasa si cheala |
mie a inceput sa imi pice in nestire parul, deci voi fi in curand si grasa si cheala
eu ma chinui sa slabesc, azi mancasem 2 oua fierte, 1 mar si un iaurt, daaaaaaaar acum pe seara sotul se milogea de mine ca un copil mic sa ii fac paste bolognese, nu am rezistat si i-am facut ca imi e mila de el sa nu-i scada burta si am mancat si eu putine m-am chinuit degeaba
POZE
MamiciDe2007 spune:
citat din mesajul lui stefimic cu scuzele de rigoare spun si eu LA MULTI ANI! mamicilor: YAIA si RAMY sa aveti parte numai de fericire si multe bucurii aduse de puiutii vostri. |
Mersi mult!
...scrise Yaia care a uitat sa se logheze cu userul ei...
nafi spune:
Buna fetelor!
Intru pe fuga sa va salut si sa va las la semnatura cateva poze din ultimele doua zile.
Suntem prinsi intre niste prieteni de la Roma veniti in vizita acum doua zile si negocierile ptr apartamentul pe care vrem sa-l cumparam. ieri am ajuns in sfarsit la un acord si maine ne intalnim ptr a stabili ulimele detalii.
Riccardo doarme bine noaptea, de la 23 pana la 2.30-3.00 am si apoi de la 3.30-4.00 dupa ce mananca se mai trezeste din cauza colicilor. ii dau sa manance cate un pic si adoarme din nou ptr cate 2 ore.ziua doarme mai putin dar e mult mai linistit in ultima vreme, nu mai plange asa mult in schimb surade mai des si e se uita curios in jur. e ca o veverita! imi vine sa-l pup tot timpul!
Miercuri l-am cantarit si luase 350 grame ajungand in total la 5250 gr.
Sper duminica cand ne pleaca musafirii sa reusesc sa recuperez un pic cu cititul .
Va pupic pe toate si va doresc un weekend placut alaturi de iepuricii vostri pretiosi!
Mami de iepuric Riccardo ( 19.04.2010)
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
MamiciDe2007 spune:
citat din mesajul lui Ramy77 YAIA, LA MULTI ANI! cu scuzele de rigoare pentru intarziere |
La multi ani si tie, sa fii sanatoasa si mereu voioasa!
Si mersi!
Tot Yaia!
andra_s spune:
bluekidoo sper sa revina lapticul am vazut printesa frumoasa cu ochii albastrii, e superba si imi place tare rochita ei
ioana28 cred ca alex s-a indragostit de prietena lui mai mica oricum sunt supi pe tine ca ma oftici cu silueta ta
vladi aoleu, da' soacra ta e tare bagacioasa, vrea sa le faca pe toate? si din exces de zel ii ies toate brici, aia cu spalat morcovii cu periuta de suzete e de scris in cartile de istorie
POZE
andra_s spune:
nafi ti-am vazut frumuselul de iepuric iar, tu, bre, n-ai pic de burtica, offf, mai fetelor, dar unele dintre voi parca aveti 16 ani, de nascut nici nu se pune problema.
hai ca ma duc la somn deprimata cu siluetele voastre, ia sa nu mai afisati voi pozele astea pe aici ca vreau si eu sa raman cu venele intregi
va pupi, fug la somnic
POZE
Yaia spune:
Eu voiam sa va spun ca eu vad toate pozele, dar nu am timp sa scriu, citesc aproape tot dar nu am timp sa raspund de cate ori as vrea. As vrea sa urez in fiecare zi iepurasilor ce implinesc luni, dar nu am timp mai deloc. Iar de saptamana viitoare voi avea si mai putin timp, incepe vacanta si stau acasa cu amandoi piticii.
Avem aici copii minunati, ce cresc atat de repede. Eu nici nu stiu cum au trecut deja 2 luni de cand am nascut.
Mamicile sunt haioase, puse pe glume, asa cum imi place mie, ceea ce e super!
Va urez noapte buna acum, sper sa mai apar din cand in cand cu cate un mesaj, dar inainte de asta:
DIVERSIFICARE
- la inceput, copilul trebuie doar sa se obisnuiasca cu noi gusturi, texturi, consistente, nu e important cat mananca. se da mai intai mancarea solida, apoi se completeaza cu lapte (tzitzi sau praf). Pentru cei mai agitati la ora mesei, se poate da putin lapte intai, pentru a potoli putin foamea, apoi mancare solida si la sfarsit se completeaza cu lapte
- se introduce un aliment nou cam la 5-7 zile pentru a se testa daca copilul este sau nu alergic la el
- se recomanda sa se inceapa cu legume, fructele sunt mai dulci, mai usor de acceptat
- se recomanda fierberea legumelor in abur, pentru a se pastra cat mai mult valoarea nutritiva (vitamine, minerale etc.)
Eu personal o sa urmez aceeasi schema proprie pe care am aplicat-o la Tudor - incep cu masa de pranz (la Tudor era la 12-13) in ordinea:
morcov
cartof
dovlecel
rosie fara seminte (asta pentru ca Tudor le-a adorat si manca orice continea rosii)
radacinoase (telina, pastarnac)
banana
mar
cereale
si apoi orice altceva gasesc bun (mazare, kiwi, piersici...)
De la 8 luni
iaurt
carne de pui
galbenus
lapte praf
unt
Cu Tudor, abia am asteptat sa incep diversificarea, nu mai aveam rabdare si am inceput-o din cauza asta cu o saptamana mai devreme de cele 6 luni ale lui. dupa ceva zile, ma dadeam cu capul de pereti: era atat de simplu numai cu tzitzi.
dar m-am obisnuit incet-incet si nu mi s-a mai parut asa mare scofala, trebuie doar sa va organizati bine timpul, sa puteti gati mesele.
Eu personal nu sunt de acord cu inceputul cu sucuri. Pentru testat la alergii e ok, dar ca formare a deprinderii de a manca, nu le vad rostul. Noi mancam solide la masa, nu bem sucuri, nu?
SFAT: Nu va grabiti cu diversificarea, o sa va plictisiti de ea. In plus, ganditi-va ca sistemul digestiv al copilului nu e pregatit de diversificare la doar 4 luni de viata. Pe la 6 luni se mai termina din rezerve, de asta medicii recomanda 6 luni ca data a inceperii diversificarii.
Acum chiar fug la nani. Noapte buna!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)