Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (390)
Raspunsuri - Pagina 5
papanash spune:
Luy, felicitari !
Me ce zice ?
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui prisi Luy felicitari pentu fetita , prea tii fetele in suspans, dar de fapt nu e chiar asa, ne faci doar farsePS: e afisat pe prima pagina poze Marta si Miruna |
Ohooo, nu m-am gindit ca ar fi putut afisa acolo!!!
Felicitari Luy

, sa ai parte de inca o fetita sanatoasa, frumoasa si desteapta ca Maria!!!-------------------------------
Erina mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
papanash spune:
| citat din mesajul lui Roxali Luy incearca direct pe nume si dupa iti alegi albumul Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.2000) poze |
vai de mine ! ce frumoasa e Sonia!!! ce tunsoare de domnisoara !!!
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
carpatina spune:
| citat din mesajul lui prisi PS: e afisat pe prima pagina |
tu esti autoarea modificarii,nu-i asa?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Luy, sunt convinsa ca vestile sunt bune toate! Va imbratisam pe toti cu mare drag! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
luy spune:
Avem jumatate de kg de fetitza sanatoasa si plina de personalitate ! 
Un premiu special pt prisilica si toate Mamele Omide care au prezis corect ! 
Nu pot sa stau, ca plange Maria si inca nu i-am facut baia de seara. Daca nu revin in miez de noapte, atunci mai scriu maine dimineata.
Sunt 
Va multumesc pt gandurile bune si urari, nu am vrut sa va tin in tensiune, dar cand am ajuns acasa a trebuit s-o scot pe dra in parc.
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
22+ cu
la purtator
Erina spune:
Eu zic ca Luiza insasi a facut modificarea. Ma gindeam eu ca nu are inima sa ne lase sa ne nelinistim toata noaptea!
-------------------------------
Erina mamica Dariei
si a lui David
Erina spune:
citat din mesajul lui luy Avem jumatate de kg de fetitza sanatoasa si plina de personalitate ! ![]() Un premiu special pt prisilica si toate Mamele Omide care au prezis corect ! ![]() Nu pot sa stau, ca plange Maria si inca nu i-am facut baia de seara. Daca nu revin in miez de noapte, atunci mai scriu maine dimineata. Sunt ![]() Va multumesc pt gandurile bune si urari, nu am vrut sa va tin in tensiune, dar cand am ajuns acasa a trebuit s-o scot pe dra in parc. Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 22+ cu la purtator |
Luiza va fi minunat!!! Felicitari inca odata.
-------------------------------
Erina mamica Dariei
si a lui David
Yaia spune:
Felicitari pentru fetita, Luy! Deci mai vine o ochioasa...buuun! Iar eu am gresit, imi iau astia diploma de Mama-omida!
Copii imi dorm, berbatul e plecat cu baietii, eu am dat gata niste cirese, acum bag un mar, am scos si nitica inghetata, am biscuiti sarati, popcorn si bere buna la keg...o petrecere in toata regula la mine! Poftiti!
Noi maine plecam la mare daca toate raman bune, luni am planuri de umblat la cumparaturi, iar de marti sunt si cu Tudor acasa, deci o sa intru muuult mai rar. Sa stiti, sa nu ma dati disparuta.
Ca veni vorba de disparuti: ADIMERCEDEEEEEEEEEEEEEEEES!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)