Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (390)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Despre intilnire:

inteleg ca Cecilia nu poate veni marti iar Papanash nu poate veni nici luni nici marti.
Marti e 1 iunie si multe dintre voi cred ca sunt ocupate.

Luiza tu esti disponibila in orice zi?
Teodora mi-a confirmat ca vine.
Emma oricind e Ok pentru tine?

Daca e convenabil pentru mai multa lume ne putem intilni miercuri dupa-amiaza. Fixati voi ora si reperul. Eu nu am fost niciodata in parcul Carol.
Asa as aduce-o si pe Daria cu mine dar o supun la drum lung si la oboseala.

-------------------------------

Erina mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Dragelor, ce-mi faceti? Scrieti, scrieti... Eu-s la inceput de capitol.

Suntem bine, mega-ocupati de dis-de-dimineata pana noaptea si din fericire sanatosi.
Voiam sa va spun sa nu ma dati disparuta de tot, am vazut ca se mai stiga catalogul si eu chiulesc. Claudia, Gabi...

Yaia scumpa, te-am ratat! Dar te iau la pupacit asa, ca de la mami la mami si te strang in brate de-ti merg fulgii si-ti iese laptele! Si-ti doresc tot ce-mi doresc si mie: sanatate, elan, bucurii, calm, ghidusie, stiinta de a diferentia intre ce e important si ce nu, copiii sa-ti fie poznasi si sanatosi, si sotul iubitor!

Imi pare rau ca inca-s atatia bolnaviori, ma bucur mult pentru Sabina , ma amuza mereu Papanash cu stilul ei de a povesti - si mai putin cu problemele micului pacient....
Nu am vazut deloc poze - sorry, dar recuperez... candva.

Gabi, pentru cojite fac exact cum descrie Crishtina / recomanda si aici: inmuiat cu ulei de BB (cat de des iti aduci aminte) apoi spalat cu apa calda si sampon BB, frecat un pic cu carpita de bumbac, si apoi periat bine-rotativ. Incet-incet trec de tot. (Micha a avut gramada ca BB, Alex doar un pic-mic.)

P.S. Ati observat ca ma despart de brand-ul meu cu 'tz'?! Am hotarat si ma voi stradui sa fiu consecventa. Sa vede

Piciulika, mami de www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html?try=1&cookieID=19K2R104M922F97MUE353PIEPQT19234TYLWY505-25032010-022230" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010) Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Eu am prezis bine si la Yaia si la Luiza

Luiza, ce ma bucur, sunt minunate vestile, asa mi te imaginam cu doua fetite frumoase! Ce mandru va fi tati! Imi amintesc si bucuria mea de la ecograf cand am aflata ca va fi tot fetita! Sara o iubeste deja atat de mult pe Sofi toata ziua o pupa si o imbratiseaza, ma gandesc cu bucurie ce frumos se vor juca impreuna. Iar tati e asa mandru de ele!Va fi minunat, ai sa vezi! Ma bucur din suflet! Sa dea Domnul sa ie totul bine pana la capat si sa tineti printesa perfecta in brate atunci cand va fi momentul!

Yaia, ce de-a planuri! Sa iasa bine totul!

SabinaY, si eu am vrut sa zic si uite ca am uitat, noroc cu Papapansh, nu e bun musetelul la conjunctivita, mai mult rau face, eu stiu chiar din surse medicale

Acestea fiind spuse, incalecai pe-o sa si ma dusei pe perna mea!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Maine mergem in alt oras la o nunta si-l lasam pentru prima data pe Micha la Tagesmami peste noapte. Asta dupa ce a declarat la Cluj: Nunta = "Lume multa, muzica tare, Micha nu place". Imi e inima cat un purec sa-i fie bine, sa nu viseze rau... ar vrea sa doarma cu baietelul ei de 5 ani, Noel, ca "ma ajuta mereu cand il chem".
Si mi se strange de o saptamana incoace stomacul la gandul cum va reactiona cand il iau duminica dupa-masa, pentru ca Tati va fi in zbor spre Australia... O sa planga sfasietor. Mi-e efectiv groaza de momentul ala. Am incercat sa-l pregatim usurel, sa nu fie socul prea mare - dar stiu ca va fi o jale crancena. Efectiv mi-e rau de la stomac.
Si daca in unele zile nu-l gaseste acasa cand venim, plange si se jeleste de plang si eu langa el. Il adora pe Tati. Offf, ce va fi.

In alta ordine de idei, iubirea nebuna dintre frati continua.
Am mers sa-l iau pe Micha, si Eric, colegul lui de la Tagesmami, a venit cu o drujba mica Bosch - nici baterii nu avea! - si cu o privire diabolica il viza pe Alex si facea "vjuuuum...!". Micha a sarit intr-o clipa intre el si Alex, ca un zid, cu bratele larg deschise, proptit larg in picioare si cu o fatza panicata ii spunea: "Nicht kaputt machen! Ist mein Bruder, Alex" (Nu-l strica/distruge! E fratele meu, Alex!)
Vine Noel si ma intreaba ranjind: "Ist er ein Hosenscheisser?" (E un kk-tor in pantaloni? - zeflemea de la gradi.) Micha, jignit: "Nein, er ist Alex, mein Bruder."
Ii explica Tati ca merge cu avionul, lipseste cateva zile si vine cu o surpiza. Micha, cersetor: "Doua tupize!". Ok, fie doua, dar esti cuminte. "Doua tupize: una Alex, una Micha. Alex cuminte."
Azi l-a atins din greseala si Alex racnea ca din gura de sarpe, iar Micha s-a pus pe-un plans...
Lista poate continua.
Alex straluceste cand il vede pe Michael si Michael il pupaceste cu o dragoste infinita si o privire topita si un zambet de indragostit...
Ii mananc de drag!!!

Piciulika, mami de www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html?try=1&cookieID=19K2R104M922F97MUE353PIEPQT19234TYLWY505-25032010-022230" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010) Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika

Maine mergem in alt oras la o nunta si-l lasam pentru prima data pe Micha la Tagesmami peste noapte. Asta dupa ce a declarat la Cluj: Nunta = "Lume multa, muzica tare, Micha nu place". Imi e inima at un purec sa-i fie bine, sa nu viseze rau... ar vrea sa doarma cu baietell ei de 5 ani, Noel, ca "ma ajuta mereu cand il chem".Mi se strange de o saptamana incoace stomacul la gandul cum va reactiona cand il iau duminica dupa-masa, pentru ca Tati va fi in zbor spre Australia... si o sa planga sfasietor. Mi-e efectiv groaza de momentul ala. Am incercat sa-l pregatim usurel, sa nu fie socul prea mare - dar stiu ca va fi o jale crancena. Efectiv mi-e rau de la stomac.
Si daca in unele zile nu-l gaseste acasa cand venim, plange si se jeleste de plang si eu langa el. Il adora pe Tati. Offf, ce va fi.

In alta ordine de idei iubirea nebuna dintre fati continua.
Am mers sa-l iau pe Micha, si colegul lui de la Tagesmami a venit cu o drujba mica Bosch - nici baterii nu avea! - si cu o privire diabolica il viza pe Alex si facea "vjuuuum...!". Micha a sarit intr-o clipa intre el si Alex, ca un zid, cu bratele larg deschise, proptit larg in picioare si cu o fatza panicata ii spunea: "Nicht kaputt machen! Ist mein Bruder, Alex" (Nu-l strica/distruge! E fratele meu, Alex!)
Vine Noel sima intreaba ranjind: "Ist er ein Hosenscheisser?" (E un kk-tor in pantaloni? - zefelmea de la gradi.) Micha, jignit: "Nein, er ist Alex, mein Bruder."
Ii explica Tati ca merge cu avionul, lipseste cateva zile si vine cu o surpiza. Micha, cesetor, "Doua tupize!". Ok, fie doua, dar esti cuminte. "Doua tupize: una Alex, una Micha. Alex cuminte."
Azi l-a atins din greseala si Alex racnea ca din gura de sarpe iar Micha s-a pus pe-un plans...
Lista poate continua. Alex straluceste cand il vede pe Michael si Michael il pupaceste cu o dragoste infinita si o privire topita si un zmbet de indragostit...
Ii mananc de drag!!!

pupici multi si de la noi , e un scump , chiar ma gandeam la el cand il probam azi pe Sebastian cu niste elephanten

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Luy, mare, felicitari pentru fetita din burtica! Am ghicit de data asta.

Mergi la inceput

Luy, Luy, ce zic aici fetele!?
Sa curga sampania!
Ce fain, inca o Gene-Lungi pe Terra!
Sa va creasca frumos, sa vie sanatoasa si usurel... si cine vor fi cei mai mandri parinti?

si te imbratisez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

buna seara,

Felicitari Luy !

Marunzika, sanatate Energiei , of, cat trageti si voi!
Valentina , sanatate Alexandrei si tie multa putere !
Teo , Papanash , ma bucur sa citesc ca ai vostri sunt bine !

Ali , am reusit sa vad si eu pozele, noroc cu Luy care intreba cum! F frumosi si Sonia este o dra trendy
Sebastian este si el la categoria musca , cum zic fetele , nu are 12,5kg si nici nu este vreun inalt! Asta inseamna ca am facut poza bine

ca tot veni vorba de poze
Teodora Claudiei, Cristi al Ceciliei, Eliza de Gabitzsi nu in ultimul rand Fluturasul

Mandarinutza , Aniast concediu placut !
Yaia iesire placuta !

Erina,
primul gand a fost sa intreb care-i parcul carol . m-am lamurit , sper sa ma si descurc caci eu stiu doar intrarea dinspre cutitul de argint , dar daca e alta ma descurc eu, doar m-am luminat singura care-i parcul
mai obiectez doar la ora , va rog nu mai devreme de 10 ,da? Glumeam , doar ati spus spre seara
De abia astept !

eu l-am tuns pe Sebastian aseara si va arata ca gata ptr armata la intalnire .S-a stricat masina cand tunsesem doar o parte asa ca restul am realizat din foarfeca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

eu nu pot marti.
Sofia are primul ei examen la pian.
plus e 1 Iunie si va fi full....v-ati gandit?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Luy...felicitari! o sa fii asa fericita cu doua fetite!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput