Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (390)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani rodicamaries!

Sa ai parte numai de impliniri!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy
De-abia mai rezist aici, dar in nici un caz nu mi-ar da voie sa plec acasa, ca asteptam un control

Luy, stiu cum e cu controalele si cu simtul datoriei... dar zau ca nu merita... Ai grija de tine!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

buna,

Luyodihna placuta ! imi pare tare rau ca nu ne vedem

Sanatate bebe Sofia !

eu vin daca nu ploua si daca se tine , nu vreau s-o scot pe Erina special pt mine ca e cu David , daca era cu Daria nu aveam probleme de constiinta
Altfel , mai e solutia lui Bernix, sau cu prima ocazie. Mi-ar placea sa va revad !

si pe mine ma atrag hainele frantuzesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Erina si Ema(ceamica si dragutza ) se vor intalni la intrarea principala din parcul Carol,la ora 19!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancasilv

Deci de facem diseara, ne mai intilnim sau o lasam balta?
In alta ordine de idei, imi puteti recomanda un ecografist bun, in afara de Iosup, Herghelegiu si Pop? Trebuie sa mai stie cineva si alti ecografisti buni in afara de cei 3 "care au speriat vestul".
Multumesc si astept vesti!

anca, mami de Vladut... 06.10.2007

Anca, ai PM

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.zazastudiodesign.com/toate_colectiile.html" target="_blank"> CE POT FACE DOUA MAINI DIBACE

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika
Mey, Degetzica are vorbe mestesugite ca sa ma faca sa mai urc poze. Dar cand vad ce restante am, ma demoralizez... Va pup cu dor.

Yaia, zici tu ceva cu muzica. Si da, asa e "singura printre straini".
Hai, o tai cu telenovela, ca zau ca o vecina ce ma gasise plangand cu pruncu'n bratze si de'jtu fleci a fugit dupa medicamente, s-a oferit sa ma ajute, m-a asigurat ca la oricare vecin pot suna orice as avea nevoie... Vecinii de langa au aflat ulterior si tare amarati au fost ca nu erau acasa, sa ma fi ajutat... De 3 ani jumate stam aici si oamenii's chiar de treaba. Dar stii tu cum sunt ei, mai retinunti. Si oricum nu ar fi stat puii mei cu ei, de-as fi avut ideea sa-i las. In fine. In situatii de astea cel mai bine e sa ai jumatatea aproape. Sau Mama. (Zau, asa-mi venea atunci sa strig: "Mama, vino, am bubu...!")
Frumoasa prima zi in trei - chiar un demaraj reusit!

De cand iti vanez pozele pe pagina voastra...dar nimic. Eu am rabdare, oricum...
Piceo, si aici noi am gasi ajutor nu numai la vecinii finlandezi, dar si la cei romani (mai sunt alte 4 familii in complex cu noi), dar apelez la eu doar in cazuri de urgenta maxima, ca nu ar sta copii cu ei...sau ar sta, dar mi-e teama mie sa-i las, sa nu planga si sa le fie rau si lor, si prietenilor nostri.
Si macar tu mai ai mama pe care sa o strigi...eu nici pe mama nu o mai am!
Dar uite, si a doua zi in 3 la fel de reusita, ba chiar mai buna, fara niciun incident si asta imi da aaaaaripi...cum zice reclama la Red Bull....si zau ca nu am baut nimic!

Adimercedes ma ingrijoreaza rau si pe mine....baga-i un mail scurt, 2 randuri, sa dea de stire ca-s toate bune...pliiiiiiz!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Rodica, La multi ani fericiti si plini de sanatate! Sa traiesti, mami de moroseni zambareti!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Fetele nu garantez ca ajung azi, a intervenit ceva de ultima ora...desi imi doream mult sa va vad nu stiu cum/cand o sa ajung, poate sa ajung fara Cristi sa va salut...

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Exact cum mi-era teama: mai am cam juma' de ora de lucru si pe urma e prea devreme sa merg singura in parcul Carol si prea tarziu sa ajung acasa sa-mi iau copilul si sa ma intorc. Prin urmare, ratez... Dar insist.

Erina, ce zici sa ne vedem maine scurt, la o cafea, la terasa la Casa Bucur dupa ora 17:00?

Teo, ii transmiti tu Erinei, te rog, ca nu stiu cum pot lua legatura cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Teo

al meu a adormit de juma de ora si-l mai las putin

Valentina, sanatate lui Andrei ! a facut roseola aia ?

Gabriela , cu intarziere la multi ani sanatosi tatalui tau. Mi-am adus aminte de discutia cu elefanten , asa era si normal : si fata si ginere

Slippers
Adelina pe trotineta
Yaia , sa va fie de bine iesirea si sa ai toate zilele ca asta de azi
Piciulika , degetul ce mai face?
Babylina , cred c-a trecut greul !

aoleu , iarasi uit

Alehiam

Mergi la inceput