Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (390)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

La noi inca nu e 2 iunie, deci
La multi ani fericiti copiilor nostri!

Mey, Degetzica are vorbe mestesugite ca sa ma faca sa mai urc poze. Dar cand vad ce restante am, ma demoralizez... Va pup cu dor.

Yaia, zici tu ceva cu muzica. Si da, asa e "singura printre straini".
Hai, o tai cu telenovela, ca zau ca o vecina ce ma gasise plangand cu pruncu'n bratze si de'jtu fleci a fugit dupa medicamente, s-a oferit sa ma ajute, m-a asigurat ca la oricare vecin pot suna orice as avea nevoie... Vecinii de langa au aflat ulterior si tare amarati au fost ca nu erau acasa, sa ma fi ajutat... De 3 ani jumate stam aici si oamenii's chiar de treaba. Dar stii tu cum sunt ei, mai retinunti. Si oricum nu ar fi stat puii mei cu ei, de-as fi avut ideea sa-i las. In fine. In situatii de astea cel mai bine e sa ai jumatatea aproape. Sau Mama. (Zau, asa-mi venea atunci sa strig: "Mama, vino, am bubu...!")
Frumoasa prima zi in trei - chiar un demaraj reusit!

Vale, sanatate! Cred ca esti epuizata si psihic... O imbarbatare si un .

Slippersule, in afara de numarat bubite, cu shopul cum mai merge? Da cu fundatia aia?

Babylina, eu zic ca ati trecut hopul. Felicitari. Si daca il intarcai la 6 ani tot asa te simteai, ca 'ai mai fi putut'... E bine asa.

Andreea, imi imaginez e chinuitor e pentru el... In rest, cu prune uscate - sau proaspete - ai incercat? Cezi ca au aparut (aici) unele deshidratate dar moi si foarte gustoase. Cum in RO se gaseste cam tot ce e si aici, ia da un ochi la raionul cu fructe uscate... (Soft Fruit de la Sunqueen) Eu in sarcina am facut cunostinta cu ele.

Rodica mami frumoasa de moroseni superbi ce mai face?
Dar Daniela Sper ca doar scoala si fetele o tin departe de noi.
De Adimercedes nu mai zic nimic ca linistea asta imi face frica. Si ma invinovatesc ca nu apuc sa scriu un mail...

... Duamna Diriginta (Carpatino), mai strigati un catalog va rog?!

Diwana, Sim, Magdele, Alice, Moldoveanca, Dantje, Alinush, Lavinia,......

Piciulika, mami de www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html?try=1&cookieID=19K2R104M922F97MUE353PIEPQT19234TYLWY505-25032010-022230" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010) Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Sch...sse!
Mi-a disparut mesajul pentru Gabriela! Lung si elaborat.
Deci musai s-o sun. Rezumatul era:
0) Sper ca nu aveti o noapte alba... Sara draga, esti o gagicutza 'hot' - nu trebuie s-o demonstrezi cu termometrul! Sanatate!
1) Incredere, ca Sofia nu va lua nimic. (greu de crezut, dar asa va fi. Cum mi-a zis medicul la prima boala neluata de Alex - pseudo-kruppul din dimineata plecarii spre Romania.)
2) Tata lui Gabi, si noi va dorim La multi ani cu sanatate si energie!
3) Fetele-s su per be si la botez ati fost eleganti si stralucitori. Pup papusicile.

... si am uitat restul.

Piciulika, mami de www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html?try=1&cookieID=19K2R104M922F97MUE353PIEPQT19234TYLWY505-25032010-022230" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010) Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Neata!
La cum se prezinta vremea azi slabe sanse sa iesim in parc. Eu stiu aproximativ in zona un loc de joaca dragut, la targul auto Vitan. Daca vreti ne putem vedea acolo.
Despre asta e vorba http://www.kiddyland.ro/index.html.
Ce spuneti?

anca, mami de Vladut... 06.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Erina, Principatele Unite e f aproape de serviciul meu. Daca nuse mai merge in parc, eu as fi f fericita sa ne vedem oriunde in zona, poate la Casa Bucur, azi sau maine dupa 5-5:30.

Mergi la inceput

La multi ani fericiti numai cu bucurii si impliniri, mami de moroseni frumosi, rodicamaries!
Mai treci pe la noi si zi-ne de baietii tai!

Mergi la inceput

slippers, multumesc de grija, Degetica a trecut primavara nesperat de bine, practic fara diaree. Au foat doar 2 episoade razlete si scurte prin febnruarie, apoi i-am dat Helmiflores si, poate de la picaturile astea, poate ca a mai crescut ea si a mai depasit sensibilitatile, a fost incomparabil fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Ce ma bucur ca sunteti pe final cu bubele de varicela si ca tioneti in frau bronsita rebele a lui Vlad!
Am citit pe blogul tau si despre artista cu lucrarin expuse la Viena si Tokio. Chapeau!

Si off-topic, si eu sunt fan Promod, doar ca mai mult admir decat cumpar, ca nu prea le pot purta in mediul destul de sobru de la minister.

Gabriela, sanatate Sarei si multa rezistanta/indiferenta la virusi gazei mici si frumoase!

babylina, bine ti-au zis fetele ca si dac-l intarcai la 6 ani, tot greu ar fi fost! Hai, fruntea sus, nu te ma invinovati! Fii fericita ca ai reusit asa o performanta si bucura-te ca Bogdan a crescut mare si puternic din laptele, grija, dragostea ta!
Eu am intarcat copilu' la 1,8 ani, brusc si fara prea mari menajamente si a tot continuat sa ceara tzitzu cam vreo 2 luni dupa eveniment. Nu-ti mai spun ca si acum, la un an de la intarcare, ma mangaie si ma molfaie fericita cum ma prinde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Erina, voi cat mai stati in Bucuresti ?

Eu nu voi veni in seara aceasta, nu ma simt prea bine, de-abia astept sa ajung acasa si am sa incerc sa stau cat de linistita pot ( a se citi 'cat ma lasa Maria' ). Si nici vremea nu tine cu noi, era frumos sa ne vedem undeva in parc.
Va rog sa nu va suparati pe mine, mi-e dor de voi dar trebuie s-o las pe alta data. De-abia mai rezist aici, dar in nici un caz nu mi-ar da voie sa plec acasa, ca asteptam un control

Multa sanatate bolnaviorilor si multi mamicilor lor !
Tin si eu pumnii pt Sofia, sa nu ia nimic de la Sara.

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 22+ cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Deci de facem diseara, ne mai intilnim sau o lasam balta?
In alta ordine de idei, imi puteti recomanda un ecografist bun, in afara de Iosup, Herghelegiu si Pop? Trebuie sa mai stie cineva si alti ecografisti buni in afara de cei 3 "care au speriat vestul".
Multumesc si astept vesti!

anca, mami de Vladut... 06.10.2007

Mergi la inceput

luy, ai grija de tine!

Erina, vad ca pt dupa-masa nu se mai anunta ploaie. Ce zici, cum ramane?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Iubitele,eu grabita rau-rau-rau.
Din pacate ,nici eu nu pot ajunge azi,indiferent de cum va fi vremea!
Am f mult de lucru la servici si toate sunt f urgente!
Stabiliti voi cum vreti,sa-i pot da de veste si eu Erinei.
Ea nu are laptopul la ea,si nu poate afla ce si cum!
Soo,eu voi fi cu un oki aici si daca hotarati cumva,scrieti,sa o pot suna si eu sa-i spun!
Va pup si vreau sa nu va suparati pe mine!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput