Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (390)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Acum am terminat de recuperat cu cititul, dar am citit pe reprize, nici nu mai stiu ce si cui sa raspund.
Sanatate multa bolnavilor de varicela, Vlad si Cris (si la gradi la Tudor au fost cazuri, asteptam sa vedem daca face, eu sper sa nu. Daca nu face, dupa botezul Alexiei il vaccinez, sa-mi iau de-o grija.)! Refacere rapida si celor cu degetele accidentate Seb si Picea, si Sarei cu febra...sper sa nu mai fie nimeni bolnav!
La multi ani tuturor copiilor, mari si mici si tatalui de Gabriela!

Nu mai stiu ce si cui mai voiam sa scriu. Aaa..multumim de urari, nu-mi vine sa cred ca deja Alexia are 2 luni.
La 2 luni avea 5,2 kg si undeva spre 60 de cm.

Weekendul a fost frumos si relaxant psihic, fizic probabil a fost obositor, dar asa de bine ne-am incarcat bateriile....chiar aveam nevoie de o iesire.

Azi a fost prima zi singura cu amandoi. din cauza ca am dormit si eu mai lung, dimineata a fost mai dificila. Amandoi s-au trezit deodata si trebuiau hraniti, Tudor era marait si plangea ca vrea la gradinita, apoi Alexia a scos aerul si cu el muuult laptic si apoi si-a facut si Tudor greata si a vomat putin. Dar dupa asta, a fost super. Nu numai ca a fost o zi buna pentru copii, dar am si reusit sa spal si sa intind rufe, sa pregatesc masa de pranz, sa hranesc copii si am si dormit 2 ore cu Alexia pe pieptul meu, Tudor dormind de la 1 la 5 si un pic!

Va pup acum, fug la baietii si fata mea! O seara placuta!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Am promis cateva poze, Luy aici este trotineta:

http://www.flickr.com/photos/21859608@N04/4660855744/

Seara buna va doresc!

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

reclama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Luy esti o dulce

Cu cititul am recuperat , dar n-am vazut pozele fluturasului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Nanuca am vazut doar o fotografia(cea de pe canapea cu ciorapei), celelalte nu mi le descarca...a recuperat mult fluturasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

La multi ani tuturor dulceturilor noastre! Sa cresteti mari, sanatosi si voinici!

Multi ani fericiti pentru tatic de Gabriela!

Sanatate multa si insanatosire grabnica micutei Sofia!

Din pacate eu ratez intalnirea cu fetele, dar sper sa recuperez sambata la spectacolul de teatru.

Dupa o dimineata infernala, prin traficul din Bucuresti, ma suna de la cresa sa vin sa-l iau pe Andrei, care facute febra iar, 39 grade. Imi venea sa-mi smulg parul de nervi. Duminica tocmai terminase ultima doza de antibiotic si totul parea sa fie bine. L-am luat de la cresa si am fugit imediat la medic. Aici surpriza: , nu are rosu in gat, plamanii sunt curati, nasucul de asemenea. Deci nimic nu explica febra. Maine merg sa-mi fac un exudat si analiza la urina. Pentru linistea mea. Pana vineri stam acasa sa vedem cum se prezinta. Acum parca il incearca iar febra si in afara de antitermice si vitamina C nu prea putem sa-i dam nimic. Acum stau cu frica in san. Alexandra a avut contact la gradinita cu cativa copii care au facut ulterior varicela, dar de la contactul cu ei si pana la febra misterioasa a lui Andrei au trecut mai mult de trei saptamani, iar perioada de incubatie este de 14 zile.
In fine sa vedem ce ne rezerva ziua de maine. Fug sa-i culc pe sarbatoritii mei.
Noapte linistita si tuturor!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.zazastudiodesign.com/toate_colectiile.html" target="_blank"> CE POT FACE DOUA MAINI DIBACE

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

tuturor copiilor, la multi ani !!!

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Vale sanatate multa. Sigur e o infectie undeva, nedepistata, si antibioticul a fost dat aiurea, fara sa-si atinga tinta, fara antibiograma. Varicela nu-i sigur. Si bolile contagioase nu vin cu febra asa mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

La multi ani tuturor copiilor !
Piciulica multumesc frumos. Multa snatate si recuperare rapida dupa accident.
Luy multumesc frumos. felicitari pentru fetita.
Roxali, multumesc frumos!
Azi noapte am dormit dupa aproape 3 ani o noapte intreaga, Si eu si Bogdan , Nici nu mai stiam cum este.

Ma simt mai bine si ma recuperez . Doctorita zice ca vineri scoate atele daca totul merge bine.
Avem 6 zile si 5 nopti fara tzitzi . Mai cere din cand in cand dar daca ii zic ca nu se poate renunta.
Alaltaieri noapte s-a trezit de cateva ori dar fara sa planga . S-a asezat pe umarul meu si apoi s-a culcat la locul lui. Pana acum se trezea, plangea tipa. Il luam in brate, in carca si ii dadeam drumul la muzica si asa se linistea.
Sper ca asta e o confirmare a reusitei. 3 zile nici nu am mai scos laptele cu pompa si sani nu s-au intarit. S-a adunase ceva in stangul si era o parte tare. Am pus pompa ca sa nu dau in altceva.
A mancat o cutie de cereale si a baut o cutie de lapte Milupa 1 plus, si bea multa apa. De mancat nu manaca inca mancare dar sper sa intre in normal in curand. In weekend a fost trist, mai ales cand se trezea dimineatza. De obicei se trezea plangand si cerea tzitzi. Duminica l-am gasit jucandu-se. luni m-a strigat sa ma anunte ca e treaz si ii este sete.
Nici trist parca nu mai este. Il fac sa rada, ma joc cu el, ii mai fac mici placere. De dormit tot nu doarme la pranz, iar de adormit seara tot in carca adoarme. Insa nu mai cere tzitza la culcare. Uneori cere asa de control ca sa vada daca tine, cred.
Sunt tare mandra de el.
L-am lasat sa se joace in cada cu apa si a fost super incantat.
Ca sa nu se lase cu plansete la terminarea baii , i-am spus "uite in cinci minute vin sa te spal pe cap' si i-am pus ceassul sa sune. Cand a sunat timerul s-a ridicat din apa si a inceput sa isi toarne apa in cap si sa se frece cu manutele in par . A fost atat de dulce in promptitudinea lui.
Dupa ce rezolam cu intarcatul trebuie sa ii refac programul zdruncinat de schimbarile astea. Sa ii reinstaurez somnul de pranz si sa renuntzam, la carca la adormitul de seara ( deja de o saptamana sunt cocosata ),masa, etc
Si trebuie sa imi revin si eu. Uneori imi reprosez ca l-am intarcat si ma bufneste plansul. El vine si zice " nu plange mami, te rog frumos sa nu plangi.
Mereu ziceam ca dupa ce il intarc , voi manca lucuri pe care nu le-am mancat ca sa nu ii faca lui rau. Acum nu mai vreau nimic. M-i se pare ca am sacrificat ceva prea important ca sa imi fac niste pofte. Sper sa imi revin. Oricum momentul intarcarii va fi mereu brazdat pe pieptul meu, si ori de cate ori voi vedea cicatricea de la operatie imi voi aduce aminte.

Azi a cerut mai des tzitzi. Are reflexe, daca stau la calculator , sau in alt moment in care manca cere. Azi a zis sa citim carte la culcare. SA citim si sa pap eu tzitzica a zis. DAr nu a insistat. SAu azi stateam amandoi in pat ( lucur pe care nu l-am mai facut de miercuri pentru ca de cate ori ma vede stand pe pat , cere tzitzi) si se uita la tricou si zicea" ce e acolo?! " Ce este? il intreb."Tzitzica, dar nu are laptic in ea"
In seara asta tot in carca a adormit. sa vedem cum o sa doarma.. Mai avem o zi si avem o saptamana fara tzitzi.
A mancat cereale, struguri foarte multi azi si bea laptic. Acum i-am luat Milupa 2 plus si rade sticla pe nerasuflate. e drept ca e o sticla de 100 de grame si o cere pe a doua.
L-am, si tuns ieri scurt si cu o mica codita la spate. Are alta fizionomie acum. Abia astept sa ii mai creasca parul micutului meu campion.
Multa sanatate copiilor bolnaviori si mamicilor.
Sarcina usoara celor ce asteapta bebe .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

La multi ani tuturor copilasilor!

Noi bubosi si f nervosi. Are bube si in talpa si imi tot cerea alte sosete pentru ca de fiecare dat azicea ca au ace. Mi-e o mila de el saracutul, si tot vrea sa le scarpine si eu il tot speri ...Of, of. Si in afara de varicela asta, ne supara in continuare si constipatia. Nu mi se pare normal sa faca un kk la 3 zile. a facut vineri si apoi abia luni si asta dupa ce zi de zi ia miere dimineata si Massalax (supliment de fibre)...Nu stiu ce sa i mai dau.
Va pup pe toti !!!

Mergi la inceput