Puii mei iubiti
Raspunsuri - Pagina 3
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui IonescuOana Sa-ti traiasca Ruxita si sa te bucuri de comorile tale! Copiii sunt singurii care ne pot aduce fericirea suprema! O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED S-O IA CINEVA! |
Uite, n-am crezut pana n-am trait-o... chiar credeam ca fericita ma poate face doar un barbat...
Ruxita spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Ruxita felicitari pentru curaj, ambitie, hotarare, tarie....ce sa mai zic...multe lucruri pe care tu le ai si la care altele (inclusiv eu s-ar zbate in zile de nehotarare si ani de ascuns dupa deget...) E o poveste foarte frumoasa de viata care ne a rata a n-spea mia oara cat de plina de neprevazut si uneor de ironie este viata. Iti trebuie mult curaj si coloana vertebrala ca sa ii faci fatza si sa iesi cu capul sus din toate. Bravo! de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
O da! Cineva de Sus, se amuza deseori pe noi oamenii, ca suntem prea increzuti si infumurati... eu zic c-o meritam!
Ruxita spune:
citat din mesajul lui evyme Foarte frumos povestit, chiar daca povestea este trista la inceput... Bine ca se termina cu happy end! din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai cum a venit pe lume pustiu` poze bebe Sebastian www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod |
evyme, alesa,
haircut spune:
Ruxita, jos palaria!!!!
Sa-ti fie puii sanatosi, isteti si frumosi
Esti grozava, ma bucur ca te-am "cunoscut" si ca iti citesc postarile de la pufuleti, imi faci zilele mai frumoase
Astept cu interes continuarea
de Maia Ilinca (29.01.10)
Ruxita spune:
citat din mesajul lui haircut Ruxita, jos palaria!!!! Sa-ti fie puii sanatosi, isteti si frumosi Esti grozava, ma bucur ca te-am "cunoscut" si ca iti citesc postarile de la pufuleti, imi faci zilele mai frumoase Astept cu interes continuarea de Maia Ilinca (29.01.10) |
si eu ma bucur sa te cunosc si va urez multa sanatate! Si picioruse cat mai drepte ca de modele!
myky791 spune:
foarte frumos! sa aveti sanatate tu si sotul sa va cresteti copii mari si la batranete sa stati cu nepotii. uite ca Dumnezeu a avut alte planuri pentru voi doi infaurirea unei familii. frumos ai povestit
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
mariucasara spune:
Sa iti traiasca puiutii, sa te bucuri de ei in fiecare clipa.
Asteptam continuarea cand vei fi pregatita....
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
ayanna_xem spune:
Impresionant!
Atata claritate si sinceritate in exprimarea gandurilor si trairilor mai rar intalnesti! Se vede ca iti cunosti foarte bine drumul si esti impacata cu tine insati...desi sunt convinsa ca pana sa ajungi la aceasta pace interioara numai tu, in adancul sufletului tau, stii enormitatea efortului si zbuciumului de a-ti pastra aripile nefrante...Esti o femeie puternica si meriti sa fii fericita... Si mai ales sa ai constiinta fericirii tale...
Bravo!
Stiam eu ca trebuie sa-mi rezerv un moment anume pentru a-ti citi povestea...
...acum astept continuarea...cu placerea si nerabdarea unui copil in timp ce-si despacheteaza cadoul...
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
micki_mica spune:
Cu o comanda de la Al de Sus, s-a schimbat totul!
Felicitari!
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului
AMR 10 pan'la nunta
Ruxita spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem Impresionant! Atata claritate si sinceritate in exprimarea gandurilor si trairilor mai rar intalnesti! Se vede ca iti cunosti foarte bine drumul si esti impacata cu tine insati...desi sunt convinsa ca pana sa ajungi la aceasta pace interioara numai tu, in adancul sufletului tau, stii enormitatea efortului si zbuciumului de a-ti pastra aripile nefrante...Esti o femeie puternica si meriti sa fii fericita... Si mai ales sa ai constiinta fericirii tale... Bravo! Stiam eu ca trebuie sa-mi rezerv un moment anume pentru a-ti citi povestea... ...acum astept continuarea...cu placerea si nerabdarea unui copil in timp ce-si despacheteaza cadoul... mami de strumfita scumpa Daria-Ioana |
asa e - ma cam cunosc... am avut (si o mai am, dar acum e departe) o prietena care m-a ajutat sa vad lucrurile cu alti ochi, cu ai ei... cat despre sinceritate, realitatea, din pacate(?) e ceva mai densa, ma autocenzurez si eu cat pot, am invatat sa nu mai sochez lumea cu sinceritatile mele absolute (uite n-am chiar atat de mult curaj)... ziceai intr-un alt post ca stau bine cu self esteam-ul - nu intotdeauna a fost asa, primul meu sot a avut grija sa mi-l zdruncine din temelii astfel incat dupa divort si inca 2 ani dupa am fost o epava... despre scorpioni se spune ca ar renaste din propria cenusa, ca pasarea PHOENIX, eh... este ADEVARAT!
Ce noroc sa te avem printre noi!