Puii mei iubiti
Raspunsuri - Pagina 2
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui plateea cred ca am mai spus-o, dar... pentru ca exista femei asa cum esti tu, mai trag si eu speranta pentru mine. pentru puterea de a lua viata in piept iar si iar, si iar, in cautarea fericirii! iti doresc s-o fi gasit pe-a ta iar cautarile sa ia sfarsit! I will survive... www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
Chestia cu luatul vietii in piept o mai face omul si de nevoie, cat despre cautarea fericirii, e un must!
Ruxita spune:
citat din mesajul lui elefantica mi s-a facut pielea de gaina .... ai povestit totul atat de frumos ......nush ce meserie practici dar tind sa cred ca are legatura cu jurnalismul, sau poate esti scriitoare de profesie Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010) |
Ma bucur cum spuneam ca am reusit sa transmit si multu de complement! NU practic scrisul ca meserie, cochetez doar... dar cu siguranta mi-ar placea (sa fiu scriitoare de profesie).
Ruxita spune:
citat din mesajul lui cristies Foarte frumos! Sa va dea Dumnezeu sanatate si intelegere sa va puteti bucura de cele doua minuni! _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ? |
votat gargaritzu zilnic!
evyme spune:
Foarte frumos povestit, chiar daca povestea este trista la inceput... Bine ca se termina cu happy end!
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului
O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod
IonescuOana spune:
Sa-ti traiasca Ruxita si sa te bucuri de comorile tale!
Copiii sunt singurii care ne pot aduce fericirea suprema!
cryss_oana spune:
Sa spun ca ai scris foarte frumos,e putin spus...abia astept continuarea,sper ca are happy end pentru ca din cate am citit chiar meriti asta,esti o femeie deosebita,multe ar fi facut avort la 16 ani,sau ar fi parasit copilul in spital.Multa sanatate si zile senine alaturi de puiutii tai.
Andreas-Georgian,comoara mea!!
mamidepuiuti spune:
de multe ori am vazut cum viata bate filmul...la fel si aici... felicitari pt tot!
ai mare dreptate,cautatul fericirii este un "must"... iti doresc sa o gasesti!
crestere mare copilasilor!
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
alexutzzza spune:
Ruxita felicitari pentru curaj, ambitie, hotarare, tarie....ce sa mai zic...multe lucruri pe care tu le ai si la care altele (inclusiv eu s-ar zbate in zile de nehotarare si ani de ascuns dupa deget...)
E o poveste foarte frumoasa de viata care ne a rata a n-spea mia oara cat de plina de neprevazut si uneor de ironie este viata. Iti trebuie mult curaj si coloana vertebrala ca sa ii faci fatza si sa iesi cu capul sus din toate.
Bravo!
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
Ruxita spune:
citat din mesajul lui cryss_oana Sa spun ca ai scris foarte frumos,e putin spus...abia astept continuarea,sper ca are happy end pentru ca din cate am citit chiar meriti asta,esti o femeie deosebita,multe ar fi facut avort la 16 ani,sau ar fi parasit copilul in spital.Multa sanatate si zile senine alaturi de puiutii tai. Andreas-Georgian,comoara mea!! |
Multu pentru aprecieri (implicit lectura)... da, are si un end, normal happy, copil sanatos de 8,4 kg la 4 luni!
Ruxita spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti de multe ori am vazut cum viata bate filmul...la fel si aici... felicitari pt tot! ai mare dreptate,cautatul fericirii este un "must"... iti doresc sa o gasesti! crestere mare copilasilor! cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
pai, m-am ca straduit sa sune ca o poveste din "Povestiri adevarate".. . dar n-am inflorit deloc... Mersic de urari!