Pufuleti cu colacei - ian-feb 2010 (69)
Raspunsuri - Pagina 8
danyelana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Cu vise taica, vise!!! _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ? |
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mandruta Eu nu-i ascund sotului meu nimic pentru ca are talentul sa-l prinda singur si sa-l imbrobodeasca. Ii spun eu de la inceput orice incident si totul e ok. Oricum el ma sustine si mi-a zis ca fraiera oi fi daca tac si suport toate tampeniile. La ultima discutie i-am zis ca daca nu stie sa se poarte o vede pe fi-mea doar din pragul usii, sa nu se apropie de ea. Si de atunci nu mai vorbim, ca "o-nvat eu la 50 de ani cum sa se poarte?". Pai daca pana acum n-a facut nimeni asta... Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010) |
la mine stie lumea ca io-s cu pasarici ...ca le-am spus de la inceput ca imi cresc copiii asa cum vreau eu,ii rog sa nu se oboseasca sa imi dea sfaturi,ca nu ma intere...cand vreau sfaturi,solicit...pana atunci,pas...
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
danyelana spune:
LML Sebi de Mariucasara
pozele mele
Charles Baudelaire
mandruta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
la mine stie lumea ca io-s cu pasarici ...ca le-am spus de la inceput ca imi cresc copiii asa cum vreau eu,ii rog sa nu se oboseasca sa imi dea sfaturi,ca nu ma intere...cand vreau sfaturi,solicit...pana atunci,pas... cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
Multumesc!
Plateea, eu as vrea cu dulceata de visine, daca se poate. Trimitemi-i prin PM.
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)
danyelana spune:
citat din mesajul lui plateea mandruta, cum sa ma supar... ce vorba e asta? coltunasi, facem, pregatim... problema e sa-mi spuneti cu ce sa-i umplu... I will survive... www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
je vrea cu cioco, multa cioco
pozele mele
Charles Baudelaire
micki_mica spune:
buna dimineata,
si noi pe aici, nu am recuperat cum am zis, dar se vede ca am intrat mai des, nu? se pune si asta...
repede 2 randuri acum
plateea sa fie! si bafta si prietenilor care stiu de ce!
ayanna nu te omori cu diversificarea. eu am inceput la 5 luni dar timid. acum la 2 sapt abia am ajuns la nr maxim (asa zis maxim, mai bine zis suficient) de suc mar+morcov si ma gandesc ca sa incep sa bag si ce a mai zis. dar usor, ca piti vad ia in greutate si imi rupe spatele, deja. adica are 7 kg . rabdare mamico. o sa tot ai timp de diversificare.
va pe toate si sper azi sa mai citesc cate ceva din urma!
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului
AMR 12 pan'la nunta
cris_mario spune:
fetelor eu am terminat curatenia in casa....tre' sa calc hainele cu kre ne imbracam si fetele de masa si nu mai intru sigur...va doresc week placut si ne citim luni sau ne vedem marti ... dk se modifica/anuleaza va rog frumos sa-mi dati si mie un sms
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui cris_mario fetelor eu am terminat curatenia in casa....tre' sa calc hainele cu kre ne imbracam si fetele de masa si nu mai intru sigur...va doresc week placut si ne citim luni sau ne vedem marti ... dk se modifica/anuleaza va rog frumos sa-mi dati si mie un sms Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
cristies spune:
citat din mesajul lui cris_mario fetelor eu am terminat curatenia in casa....tre' sa calc hainele cu kre ne imbracam si fetele de masa si nu mai intru sigur...va doresc week placut si ne citim luni sau ne vedem marti ... dk se modifica/anuleaza va rog frumos sa-mi dati si mie un sms Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
Distractie placuta!!!!
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?
cristies spune:
Am dezlegat misterul de ce mie imi zicea pe Amazon ca nu poate sa-mi trimita. Eram pe Amazon.com. Ce tuta...
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?