Pufuleti cu colacei - ian-feb 2010 (69)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

terminati cu porcariile.....va ofer io biscuiti a la cristies...am pt juma de luna cred...sunt buni, setzosi...si negri...va puteti gandi ca e cioco..:))

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza natza!

Facem si noi cinste azi asa ca poftiti... iar pt fetele cu monti...
biscuiti cristies si apa plata

si celorlalti pufuleti: Sebi, Dragos, George si Dominiq! Sa cresteti mari si frumosi!

Cris_m si cristies inca n-am pus poze de la botez dar o sa pun.

Cris_m
spor la teburi si distractie placuta!

Danyelana drum bun! Eu stiu ca o sa te descurci.

Ayanna sanatate multa tatalui tau!

Alexutza plimbare placuta!

Cred ca azi mergem la vaccin, sper sa nu sufere micuta chiar de ziua ei.

Fetele cu Stanciu, imi dati si mie un PM va rog cu datele de contact? Ms!

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

'Neata gagici...
...eu fluturesc, fluturesc...

Am primit vesti bune de la tata, a reusit sa se intoarca pe o parte si a zis ca nici durerile nu mai sunt chiar asa de mari. Era si el mai bine dispus...

Imi vine sa dansez...

Azi au venit si cei de la internet si mi-am bagat internet prin cablu, nu ma mai chinui cu porcaria de modem de la Zapp...pana la sfarsitul saptamanii imi pun si routerul pentru wireless si pot sa ma fatai cu laptopul unde vreau si putem intra si eu si sotul in acelasi timp pe net, nu ne mai 'certam' pe tema asta. Yupiiiii

Zgubilicea mea insa tot tiztzo-dependenta e...manca-o-ar mama. Ma rupe la sale cu cele 7,2 kile...
Multumesc pentru sfaturile legate de diversificare...nu ma grabesc. Vad ca ii merge bine cu lapticul meu, mai mergem o perioada exclusiv...intre timp notez notez de zor.

Am citit si din urma:
Vorbiti despre dulciuri...mi s-a facut gura punga...eu poftesc la dulce de nu mai pot si asa de bine suna toate bunatatile alea pe care le pomeniti voi in fiecare zi...of! Mie de fapt nu-mi placea dulcele, dar de cand va citesc pe voi am inceput sa am pofte. Ntz, ntz..nu-i a buna!

La capitolul soacre...nush ce sa va zic. Noi locuim singuri, am avut noroc de niste parinti extraordinari care au stiut de la inceput ca e mai bine sa avem locusorul nostru si ne-au sustinut si ne-au ajutat sa ne facem propria noastra casa. Tata ne-a construit singur casa de pe pamant, de pe iarba verde, ca el e om priceput la toate...parintii sotului ne-au mai ajutat cu bani si tot felul de materiale necesare...eu n-am avut niciodata conflicte cu soacra, e o fire foarte calma care nu se baga in viata noastra...in schimb, barbat-meu s-a mai contrat cateodata cu maica-mea, dar am reusit sa-i temperez si acum sunt 'pretini' buni.
Eu sunt o fire foarte pacifista de felul meu asa si ori de cate ori simteam ca exista pericolul sa se iste vreu conflict (ca na, e imposibil sa nu se intample si de astea cateodata) incercam sa raman calma, sa nu vorbesc si sa actionez la nervi.

Si la mine maica-mea mai incearca sa-i dea fetei sa incerce diferite gusturi...ieri de ex, vroia sa-i dea sa guste putina ...cafea!!!!...ca cica se uita copilul la noi si ii era pofta.
M-am aprins un pic...dar inainte sa deschid gura am tras o gura adanca de aer si i-am explicat de ce nu-i bine. Si a inteles...cred. Oricum a scapat fii-mea de baut cafele la 4 luni.

Trimit ...ca sa nu pierd si mai revin

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

LA MULTE LUNITZE MARA IOANA!

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_2009 spune:

buna mamicilor si multa sanatate voua si pufuletilor

am vb pe forum la pufuleti de dec-ian. Noi am terminat cu botezul suntem mari avem 4 luni. cate ceva despre noi fetitei mele i se inchide fontanela nu-i mai dau vigantol, luna viitoare mergem la control. despre mine am o durere despate de cand am nascut probabil de la epidurala dar de o sapt nu mai pot nici sa respir nu pot sta intinsa pe spate ma doare tare. mai bine imi e cand stau cocosata nu mai alaptez de 2 luni si iau algocalmin voi care ati trecut prin asa ceva ceati facut?
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

'Neata gagici...
...eu fluturesc, fluturesc...

Am primit vesti bune de la tata, a reusit sa se intoarca pe o parte si a zis ca nici durerile nu mai sunt chiar asa de mari. Era si el mai bine dispus...

Imi vine sa dansez...

Azi au venit si cei de la internet si mi-am bagat internet prin cablu, nu ma mai chinui cu porcaria de modem de la Zapp...pana la sfarsitul saptamanii imi pun si routerul pentru wireless si pot sa ma fatai cu laptopul unde vreau si putem intra si eu si sotul in acelasi timp pe net, nu ne mai 'certam' pe tema asta. Yupiiiii

Zgubilicea mea insa tot tiztzo-dependenta e...manca-o-ar mama. Ma rupe la sale cu cele 7,2 kile...
Multumesc pentru sfaturile legate de diversificare...nu ma grabesc. Vad ca ii merge bine cu lapticul meu, mai mergem o perioada exclusiv...intre timp notez notez de zor.

Am citit si din urma:
Vorbiti despre dulciuri...mi s-a facut gura punga...eu poftesc la dulce de nu mai pot si asa de bine suna toate bunatatile alea pe care le pomeniti voi in fiecare zi...of! Mie de fapt nu-mi placea dulcele, dar de cand va citesc pe voi am inceput sa am pofte. Ntz, ntz..nu-i a buna!

La capitolul soacre...nush ce sa va zic. Noi locuim singuri, am avut noroc de niste parinti extraordinari care au stiut de la inceput ca e mai bine sa avem locusorul nostru si ne-au sustinut si ne-au ajutat sa ne facem propria noastra casa. Tata ne-a construit singur casa de pe pamant, de pe iarba verde, ca el e om priceput la toate...parintii sotului ne-au mai ajutat cu bani si tot felul de materiale necesare...eu n-am avut niciodata conflicte cu soacra, e o fire foarte calma care nu se baga in viata noastra...in schimb, barbat-meu s-a mai contrat cateodata cu maica-mea, dar am reusit sa-i temperez si acum sunt 'pretini' buni.
Eu sunt o fire foarte pacifista de felul meu asa si ori de cate ori simteam ca exista pericolul sa se iste vreu conflict (ca na, e imposibil sa nu se intample si de astea cateodata) incercam sa raman calma, sa nu vorbesc si sa actionez la nervi.

Si la mine maica-mea mai incearca sa-i dea fetei sa incerce diferite gusturi...ieri de ex, vroia sa-i dea sa guste putina ...cafea!!!!...ca cica se uita copilul la noi si ii era pofta.
M-am aprins un pic...dar inainte sa deschid gura am tras o gura adanca de aer si i-am explicat de ce nu-i bine. Si a inteles...cred. Oricum a scapat fii-mea de baut cafele la 4 luni.

Trimit ...ca sa nu pierd si mai revin

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

ma bucur ca tatal tau se simte mai bine
faza cu cafeaua e

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Buna ziua si de la noi !

Tocmai am ajuns de la doctor cu vaccinul de 4 luni facut ...si cu o punga de capsuni de la piata ...am luat doar un kg ...dar as fi mancat tot mormanul

Printre altele avem la 4 lunite (pe care le facem maine) 3.200 si 62 de cm. Diversificarea o incepem de la 5 luni (trebuia de la 4, dar i-am zis ca de o luna ii dau doar san si atunci a zis ca mai asteptam pana la 5). Avem insa o problema cu tzatzisoarele ...sunt cam umflatele si dr a zis ca cel mai problabil e o chetie hormonala si sa o tinem sub observatie, dar ca nu vrea sa ma trimita de acum pe la diversi alti doctori...sooo... sa fie totul ok si sa ii treaca ...adica nu de tot ...sa aiba tzatzisoare, dar pe la 14 ani asa .

Ce mi se pare mie ciudat e ca a picat lata dupa vaccine... adica doarme dusa ...lucru pe care ea nu il face ever in timpul zilei ...poti sa tai lemne langa ea acum ...nu ma plang...dar mi-e frica sa nu fie ceva rau de la vaccin

Ayanna pe noi ne-a intepat doar o singura data

Daca continua cu somnul poate reusesc sa recuperez si eu din capitolul trecut BRB

Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Multumim de urarari. Facem cinste...cu un bibe maaaaare cu laptic pentru pufuleti si cate o praji f. neMonti, langa care punem si un pahar de sampanie ptr mamici.

LML Dominic, Mara si George, sa va faceti mari si voinici.

Noi am inceput diversificarea timid cu o masura de cereale (orez) in lapticul de seara. Pana acum nicio reactie deci e de bine. Nu ma grabesc. Peste vreo 2-3 saptamani urmeaza marul. Am negociat si de morcovi din gradina si cand s-or face o sa introducem si morcovul.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Din capitolul trecut:

Ruxita felicitari pentru achizitii, si eu m-am uitat cu jind la pianul lui Yannis si am gasit unul de la fisher price cu 200 lei, cam mult pentru je, asa ca am zis pas ...dar e frumu foc. "3 orase, 7 gradinite si 2 scoli" ..acum inteleg de ce a durat 9 ani studentia ta

Cristies bine ca ai apucat sa ii iei gargaritului slipi din dragon ca am vazut aseara ca a ars dragonul, si vroiam si eu sa mai iau una alta de pe acolo ...adica scaunul de masa pentru isabela si alte gramezi de maruntisuri

Lorex imi place semnatura ta cu titanicul de numai pot

Mamidepuiuti..a n-am apucat ieri sa iti zic desi citesem...ma bucur ca a iesit bine eco

trimit si incep capitolul curent ...yuppy

Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Neatza natza!

Facem si noi cinste azi asa ca poftiti... iar pt fetele cu monti...
biscuiti cristies si apa plata

si celorlalti pufuleti: Sebi, Dragos, George si Dominiq! Sa cresteti mari si frumosi!

Cris_m si cristies inca n-am pus poze de la botez dar o sa pun.

Cris_m
spor la teburi si distractie placuta!

Danyelana drum bun! Eu stiu ca o sa te descurci.

Ayanna sanatate multa tatalui tau!

Alexutza plimbare placuta!

Cred ca azi mergem la vaccin, sper sa nu sufere micuta chiar de ziua ei.

Fetele cu Stanciu, imi dati si mie un PM va rog cu datele de contact? Ms!

Mirela fericita de Mara Ioana

la multe lunite, MARA!

si pupam si ceilalti ingerasi Sebi, Dragos, George si Dominiq

sa va faceti mari si sanatosi si norocosi si tot ce vreti voi :)

si vaccinare usoara!

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului

AMR 12 pan'la nunta

Mergi la inceput