Pufuleti cu colacei - ian-feb 2010 (69)
Raspunsuri - Pagina 16
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Neatza natza! Facem si noi cinste azi asa ca poftiti... iar pt fetele cu monti... biscuiti cristies si apa plata si celorlalti pufuleti: Sebi, Dragos, George si Dominiq! Sa cresteti mari si frumosi! Cris_m si cristies inca n-am pus poze de la botez dar o sa pun. Cris_m spor la teburi si distractie placuta! Danyelana drum bun! Eu stiu ca o sa te descurci. Ayanna sanatate multa tatalui tau! Alexutza plimbare placuta! Cred ca azi mergem la vaccin, sper sa nu sufere micuta chiar de ziua ei. Fetele cu Stanciu, imi dati si mie un PM va rog cu datele de contact? Ms! Mirela fericita de Mara Ioana |
LML Mara Ioana
Multumim Mirela de cinste si merci
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
dulcineea_cj spune:
LA MULTI ANI ,sarbatoritilor de azi !
multumesc Cris.dogarel,inseamna ca nr 4 scrie pe noi asa pateam si eu Il strangeau tare la picioruse
cea mai fericita mamica :)
cris.dogarel spune:
ziua buna!
am fost azi la vaccin si noi, asa cu muci. cica sunt ok daca-s aposi (desi ei sunt verzi dimineatza...), alergici. intzepat, urlat, plans pana acasa, maraita vreo 3 ore. tzatza, motzait, tzatza, motzait. dupa plansete si "abandonare" la mamaia ca nu mai puteam, curgeau apele pe mine de la dansul ploii, a adormit intr-un final pe pernutza (care de 3 zile arde rau..). doarme de 2 ore, SINGURA, dar stiu ca e de la vaccin. e ciudat sa fiu aici si ea pe canapea, dormind. nu s-a mai intamplat de pe la 2 saptamani, cand avea icter.
ne-a dat fier, 6 picaturi pe zi, pana face 7 kile. o sa i-l dau, ca si vigantolul, cand imi aduc aminte
tocmai am vazut si eu reportajul despre UMAMI, monoglutamatul de sodiu care face din kk ceva gustos. ma mut in varf de munte si-mi fac ferma?
LML tuturor pufilor pe care nu am apucat sa-i felicit cum trebe si la timp. mamele voastre sunt de vina, ca scriu aici muuult si nu apuc eu sa citesc si sa raspund
din amintiri:
AYANNA, nici noi nu am inceput marea D. o alaptez pana la sarmale si sau cafea, ca sa pape cum a papat si tati cand era bebe (ma inscriu si eu in clubul fondat de CRISTIES SI EVYME, cu mama si soacra, cu voia dvs)
MP, ai facut eco just in case? bine ca e bine.
LOREX, deschis cadoul, raspuns acolo
ma duc sa citesc si pove scrisa de ruxita.
nu prea mai stiu..
Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui al3csa Buna dimineata mai pe la pranz asa la multe lunite, Mara, Sebi, Dragos, George si Dominiq Noi am avut o noate linistita .. a domrit bine .. s-a trezit pe la 11 a papat si acum iar doarme .. deci ce a fost mai rau a trecut. Danyelana ce faci vii si tu la intalneala?? pe 1 iunie daca tot esti in tara ?? de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! PozePoze noiPovestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis |
Felicitari pt somnic
Mi-ar placea sa vin la intalnire dar noi suntem la Buzau si nu as pleca singura cu el la drum.
pozele mele
Charles Baudelaire
catalutza81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
am renuntat la ai mai pune leucoplat, facusem o obsesie din aceasta imperfectiune a lui care ii stirbea "perfectiunea" de ansamblu, mi-am facut o analiza atenta a impulsiunilor si am zis sa renunt macar pentru o vreme la a-l mai omori cu urechea lui cea bleaga, acum am schimbat ordinea in pat astfel incat sa-l culc pe cealalta ureche si urechea problema sa stea cat mai mult in afara contactului cu perna, cearsaful, etc. ameliorarea consta in faptul ca a inceput sa se plieze si cealalta si acum sunt ambele simetrice, dar tre sa mai insistam... |
Exista un leucoplast care nu doare cand il iei de pe piele :) Je stie ca i-a lipit buricul Irinei ca asa a recomandat dr..vreo 3 zile ca apoi am zis ca daca i-l fac prea frumos o sa vrea sa puna cercel in buric si nu sunt de acord. Daca vreti fac poza la leucoplast si pun pe contul de poze...daca mai vreti sa lipiti pilicica fina de bb
cris.dogarel spune:
DANYELANA, drum bun, sa ajungeti cu bine amandoi
CRISM ,distractie frumi
CRISTIES, pt cresa, organizare, documentare, perseverenta. esti o super-mommy pt garga si o super "asset" pt noi (scuze ca nu nimeresc acu un cuvant potrivit in romana, intelegi tu)
vai, tzatzele mele stiau ca au treaba cam la 1h30-2 curg rauri-rauri. nu o trezesc pentru nik in lume, nu?
Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra
Ruxita spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui catalutza81
Exista un leucoplast care nu doare cand il iei de pe piele :) Je stie ca i-a lipit buricul Irinei ca asa a recomandat dr..vreo 3 zile ca apoi am zis ca daca i-l fac prea frumos o sa vrea sa puna cercel in buric si nu sunt de acord. Daca vreti fac poza la leucoplast si pun pe contul de poze...daca mai vreti sa lipiti pilicica fina de bb Catalutza mami de Irina |
si am intrebat in farmacie si am zis ca sunt o aiurita sa pun o astfel de intrebare, dar totusi, speram sa exste si asa ceva... zi de unde il cumpar? si ce cer mai exact? leucoplat de care?
catalutza81 spune:
Stiti ca ma plangeam ca Irina e cel mai urlacios copil din lume nu??? E, de ieri am inceput sa beau ceaiul minune (MULTUMESC NIK0LE) si aseara am iesit la terasa cu ea...3 ore nu a zis nimic, am ajuns acasa, a marait putin dar doar de plicti cat am spalat eu rotile la carutz (ca deh dormim in el si nu o pot culca pe hol nu? ) si apoi baitza, tztz si apoi somn singurica!!!!!!!!!! am zis ca e doar o intamplare.
Azi s-a trezit la 6, s-a culcat singurica la 8.30 a dormit pana la 10, a mancat, s-a jucat SINGURICA (nu s-a mai intamplat de luni buuune), ne-am dragalit de la 11 la 11.30 (app, rade in hohote cand o pup sub gusitza si acum doar daca ma apropii de gusitza incepe sa rada...), apoi s-a culcat singurica si a dormit fara intrerupere de la 11.30 la 14.30. Trezit, jucat, mancat, somnde voie de la 16.30 si inca baga acum . What is wrong in this picture????
In schimb de la ceai am tztz beton, azi noapte la 4 m-am muls in chiuveta ca m-am trezit de la durere...mi-e sa nu dau iar in canale infundate, off si de abia scapasem....cum o dai n-o nimeresti...
Probabil ca o sa ma intrebati de ceaiul minune - Baby tea de la Tekanne (parca asa se scrie ). E pt colici lui bb dar il beau eu...
Intrebare: de cand a venit caldura ati observat o activitate de supt mai intensa a bb vostri? A mea suge cam la o ora, dar max 2 min si la mesele de distanta de 3 ore suge normal cam 7-10 min...o fi de la sete????
danyelana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cristies
Ai terminat treburile? Esti gata de plecare? si sa aveti un zbor placut (urarea era safe flight, o adaugam si pe ea!) _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ? |
Suntem aproape gata, doar sa mai pap putin printul si plecam.
Merci de urari.
pozele mele
Charles Baudelaire
catalutza81 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Ruxita
si am intrebat in farmacie si am zis ca sunt o aiurita sa pun o astfel de intrebare, dar totusi, speram sa exste si asa ceva... zi de unde il cumpar? si ce cer mai exact? leucoplat de care? |
l-am luat dela catena 26,00 lei e produs de Gotha Plast, sa ceri exact asa in farmacie. Si mai e unul la fel de bun, produs de Shiffa, asta tot de acolo l-am luat, cu dublura de matase. Primul e cel mai bun zic eu...Irina nu s-a deranjat cand i-l scoteam de pe piele