Pufuleti cu colacei - ian-feb 2010 (69)
Raspunsuri - Pagina 17
Nik0le spune:
La multe lunite Mara, Dragos, Sebi si Dominik!
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
miremia spune:
Am venit de la vaccin. Copil cuminte la intepatura, rasete cat cuprinde cu domnisoara asistenta. Cantarim 6.900 si 65 de cm.
Acum sa zic din ce am citit.
Si eu m-am gandit ca 12 nu este o ora potrivita pt intalneala pe caldurile astea dar....10 jumate mi se pare prea devreme. Pt fetele care nu stau in zona (inclusiv me) este destul de greu de ajuns la ora aia din cauza de trafic aglomerat. Eu zic sa propuneti o alta ora in cazul in care este f cald pe 1.
Cristies m-ai intrecut in organizare! Si eu credeam ca sunt excesiv de organizata. Ce e chestia aia de zici de ea (cinabona sau ceva de genul)?
Blu_flower wb! Ma duc si eu sa studiez pozele.
Catalutza pt denumirea leucoplastului si pt pontul cu ceaiul. Eu vreau mult, mult lapte....sa curga valuri.
Am una bucata de disertatie de scris in 12 zile. Nu stiu ce o sa iasa sau cum o sa iasa, sper ca bine. Abia astept sa scap si de grija asta.
Noi o asteptam in vizita pe prietena mea din copilarie/adolescenta. Cu ea am facut toate nebuniile posibile si imposibile plus ca nu ne-am mai vazut de 7 ani!!!
Va pupic pe toate!
Daca ma prindeti prea des pe forum, trimiteti-ma la scris va rog.
Mirela fericita de Mara Ioana
Nik0le spune:
lorex, super povestea, cate detalii, cate emotii!
ayanna, m-au trecut fiorii cand am citit ce-a patit tatal tau, ma bucur mult ca se simte mai bine, insanatosire grabnica ii doresc!
Cata, ma bucur ca-i prieste ceaiul Irinei, dar imi pare rau ca nu-ti face tie bine. La fii-mea nu mai are nici un efect baut de mine, poate daca i l-as da direct ei... Crema de plaja folosim Avene pt copii, factor 50+. N-am observat sa suga mai des, din contra, are tendinta sa-si spatieze mesele la 3 ore...
plateea, evyme, mandruta, imi pare rau de ce so_acre (bubu, bine ai zis) aveti...
cristies, felicitari pentru inscrierea la cresa! Chiar ca ai fost pe faza!
xela, e o idee buna sa ne vedem mai devreme, o sa modific pe prima pagina. Spor la invatat!
cris_m, spor la pregatiri!
dandanaG, multumim pt tratatie si felicitari puiului pt crestere!
ale1212xa, bine ai revenit, sa va traiasca micul crestin si casa de piatra! Felicitari pt crestere si pt vaccin, sa n-aveti reactii!
danyelana, drum bun si sedere placuta in tara, sa iasa botezul cum va doriti!
bubu, spor la pregatiri, sunt sigura ca o sa fii o mireasa tare frumoasa!
alexutza, ce concidenta cu prietena ta! Plimbare placuta!
plateea, ma omori cu dulciurile tale...
micki, felicitari ginerelui pt crestere!
lia, bine ai revenit! Cu durerea de spate nu stiu ce sa spun, cel mai bine mergi la dr! Sanatate multa!
elefantica, cris.d, miremia, felicitari pt vaccin, sa n-aveti reactii!
mariucasara, succes cu diversificarea!
miremia, spor la disertatie si petrecere frumoasa cu prietena! Ai PM.
Nik0le spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Cu vise taica, vise!!! _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ? |
Vreau si io din astia!
Nik0le spune:
Fii-mea urla de doua ore jumate, orice i-as face! Am incercat cantat, plimbat in wrap prin casa in pas saltat, leganat pe picioare, in brate, tinut in toate felurile, nu mai pooooot!!! Si beau exact ceai d-ala de care zice catalutza.
Nik0le spune:
cris.d, n-am putut sa ma impiedic sa observ ca ai spus de Ema ca are doar 6 kg... Mie mi se pare ok, insa am simtit ca-mi vine sa ma duc sa ma impusc ca a mea n-are nici 5 kg. Nu vreau sa te superi pe mine ca am spus asta, incerc sa-ti arat partea plina a paharului! (si mie p-aia goala).
Nik0le spune:
miremia, ora 11 ar fi ok pt tine? Sa fim undeva la mijloc...
Nik0le spune:
Vad ca fii-mea si-a epuizat resursele, mai geme putintel dar nu mai urla. Oricum io sunt cu nervii-n batista. Mai stau nitel si-i fac baita, sper sa-i rup ritmul asa.
Nik0le spune:
Nu va suparati pe mine ca postez asa, cred ca am deja obsesive-compulsive disorder pe fond de urlete.
Nik0le spune:
A, lorex, tu facusi capitol nou? Ca fii-mea n-are nici urma de colacel si ma simt ca si cand mi-ati fi exclus-o din grup... Stiu, sunt cu capul...