Pufuleti cu colacei - ian-feb 2010 (69)
Raspunsuri - Pagina 15
Eleysa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita am crosetat si io povestea nasterii puiului meu aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152680 lorex, scuze de plagiat, dar si eu am simtit la fel |
citit, placut, comentat acolo
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
mariucasara spune:
citat din mesajul lui cristies Fetele, pot sa-mi iau eu iar titlul de mama loca? L-am inscris pe Garga la cresa (pentru la anu' in august). Directoarea a facut cand ne-a vazut (asa mici) si a rasuflat usurata cand a auzit de cand vrem sa incepem. Eram primii pe lista (s-a creat o lista pentru noi) deci... sunt cu capul. (Ieri am vb in parc cu o mamica ce inscrisese copilul la o cresa in februarie pentru august si era a 150-a, intre timp se mai inscrisesera 150 si a trebuit sa mearga prin cunostinte sus puse ca sa obtina unul din cele 80 de locuri, iar la cresa noastra -cea mai apropiata- sunt doar 40 de locuri. Asa ca... m-am mobilizat exemplar.) _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ? |
Felicitari ptr mobilizare.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
Eleysa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariucasara
Felicitari ptr mobilizare. Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
chiar ca mobilizare ...cresa ... ... oricum felicitari !!! poate ne spui si noua mai multe despre ce inseana cresa ...eu nu prea stiu ...adik imi suna a un loc ingrozitor unde copiii plang si stau murdari ..d-astea
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
cristies spune:
Cresa la care l-am inscris e de stat, nu stau murdari (foarte mult) pentru ca deja stiu sa vorbeasca (nu-i primeste decat dupa vaccinul de 1 an). Au intr-adevar ingrijitoare (nu educatoare) dar ii invata cantecele, joculete...
Poate ne ajuta Mandruta cu mai multe detalii (ca eu n-am prea intrebat ca gaza mea se indragostise de directoare si mai avea putin sa se urce pe birou).
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui elefantica
citit, placut, comentat acolo Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010) |
haha, ai ghicit - fost jurnalista si traducatoare , acu nu mai practic scrisul decat pe bani multi si mai mult cifre...
Ruxita spune:
citat din mesajul lui cristies Cresa la care l-am inscris e de stat, nu stau murdari (foarte mult) pentru ca deja stiu sa vorbeasca (nu-i primeste decat dupa vaccinul de 1 an). Au intr-adevar ingrijitoare (nu educatoare) dar ii invata cantecele, joculete... Poate ne ajuta Mandruta cu mai multe detalii (ca eu n-am prea intrebat ca gaza mea se indragostise de directoare si mai avea putin sa se urce pe birou). _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ? |
Felcitari pt inscriere! vreau si io sa fiu atat de prevazatoare, dar nu stiu unde vom locui anul viitor pe vremea asta... pe fiica-mea am dus-o la cresa la 1 an si 4 luni.
al3csa spune:
citat din mesajul lui cristies Fetele, pot sa-mi iau eu iar titlul de mama loca? L-am inscris pe Garga la cresa (pentru la anu' in august). Directoarea a facut cand ne-a vazut (asa mici) si a rasuflat usurata cand a auzit de cand vrem sa incepem. Eram primii pe lista (s-a creat o lista pentru noi) deci... sunt cu capul. (Ieri am vb in parc cu o mamica ce inscrisese copilul la o cresa in februarie pentru august si era a 150-a, intre timp se mai inscrisesera 150 si a trebuit sa mearga prin cunostinte sus puse ca sa obtina unul din cele 80 de locuri, iar la cresa noastra -cea mai apropiata- sunt doar 40 de locuri. Asa ca... m-am mobilizat exemplar.) _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ? |
Si cat costa cresea?? Si ce mai trebuie sa duci la ei? Pampersi si mai ce?
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
dulcineea_cj spune:
Buna ziua ,de la Cluj !
Aseara ,crosetam un mesaj ... si ati fost asa harnice ca ati inceput capitol nou,cand vroiam sa-l trimit,nu intelegeam de ce nu il trimite M-am enervat si m-am pus la somn
asa ca...din amintiri...AM NORA !!!!!!!!!!!!!!!
Mandruto, tricoul lui tati e o achizitie de a mea Mi-am inchipuit ca ii va sta bine cu el,sotului
deci ieri am numarat 6 bucati kk pana in gat <azi 3 dati-mi o pusca ,va rog
Fetele care folositi baby love ,puiul meu are peste 7 kg dar nr 3 ii sunt mici deja(asa cred eu)Oare nr 4 nu-i sunt prea mari ?
cea mai fericita mamica :)
blue_flower spune:
Am pus poze pe contul de pe picassa.
multumesc de conturi si parola.
f frumosi toti bebeii nostri. sa ne traiasca!!!
de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm
cris.dogarel spune:
citat din mesajul lui dulcineea_cj Buna ziua ,de la Cluj ! Aseara ,crosetam un mesaj ... si ati fost asa harnice ca ati inceput capitol nou,cand vroiam sa-l trimit,nu intelegeam de ce nu il trimite M-am enervat si m-am pus la somn asa ca...din amintiri...AM NORA !!!!!!!!!!!!!!! Mandruto, tricoul lui tati e o achizitie de a mea Mi-am inchipuit ca ii va sta bine cu el,sotului deci ieri am numarat 6 bucati kk pana in gat <azi 3 dati-mi o pusca ,va rog Fetele care folositi baby love ,puiul meu are peste 7 kg dar nr 3 ii sunt mici deja(asa cred eu)Oare nr 4 nu-i sunt prea mari ? cea mai fericita mamica :) |
io folos nr. 4 de 2 saptamani si ema are doar 6 kile. 3 o strangeau la bulane.
Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra