Pufuleti cu colacei - ian-feb 2010 (69)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

am intrat sa va spun ca eu nu mai am timp nici macar de citit ... nu am mai intrat de f mult timp si nici nu cred ca voi mai intra in perioada urmatoare.

vroiam sa va intreb nu vi se pare prea cald cu intalnirea de pe 1 iunie la ora 12? eu propun ora 10-10.30 daca sunteti si voi OK. o sa intru inainte sa vad ce ati hotarat.

va pup pe toate!

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

Xela si la tine ma gandeam, dar am vazut ca ai scris ......

si eu ma gandeam la acelasi lucru (cu caldura asta mare) ieri cand am fost pe la ora 13 cu isabela in masina mi-a transpirat toataaaaaaaaaaa desi era imbracata doar cu bady maieu ... nush ce ma fac cu caldurile astea cred ca o sa iau exemplu de la larisel si ma mut la tzara pentru o perioada, desi parca n-as vrea ...ufffff... oricum nu va luati dupa mine ca probabil cele care aveti aer conditionat in masina nu e asa mare problema de ajuns la marea intalneala, plus ca nush sigur daca pot sa ajung, o sa fac tot posibilul, dar mami a mea vrea si ea ceva de la mine tot atunci ...offf

Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui cristies

La multe lunite Mara Ioana (prima dintre colacei)!!!! Multumim mami de tratatie Monti, ca ma doare pancreasul de la ce dau fetele astea...

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?

Colacitza

Mai pun si eu de un biscuite azi ca mi-am cam facut de cap cu bunatatile inetrzise in ultimele zile. Am observat ceva: inainte, cand mancam doar monti nu pofteam deloc. Ei..dupa ce mi-am facut de cap la botez cu di tati mi-a fost din ce in ce mai pofta de dulciuri.

Mirela fericita de Mara Ioana

Eu am crezut ca sunt eu nebuna. Ca ma intreba sotul "nu vrei si tu praji de la georgi (ca pana acum mergeam o data pe saptamana pana in dristor sa iau praji)?" si chiar nu vroiam. Plus ca drumul meu trece prin fata unor patiserii din care ma indopam si acum nu mai am nicio tragere de inima... O fi adevarat ca zaharul cere zahar...
(si cinaboana tot la "initiativa" lui am luat-o!).

_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

am crosetat si io povestea nasterii puiului meu aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152680

lorex, scuze de plagiat, dar si eu am simtit la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Miremia eu zic sa strigam catalogul ...deci:

carmita_baby ...am vazut ca ai facut album (gol pana acum) pe noul cont ...nu ne mai zici nimic de tine ??

Andrelina, Lilika, Simonette, Prettybaby, Roco, Vikinga, Zelma, Blue_rain, pe unde sunteti ????

si asta doar la o aruncare rapida cu ochiul prin listuta

as vrea si eu sa pun poze, dar nu mai am nici cont, nici parole....ati facut cont nou? de ce?

de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm

S-a facut cont nou de poze care sa ramana secret, adica sa fie stiut doar de noi, pentru ca pe cel vechi se inregistrasera foooooarte multe vizionari si existau suspiciuni... iti trimit imediat PM cu datele noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

fetelor eu am terminat curatenia in casa....tre' sa calc hainele cu kre ne imbracam si fetele de masa si nu mai intru sigur...va doresc week placut si ne citim luni sau ne vedem marti ... dk se modifica/anuleaza va rog frumos sa-mi dati si mie un sms

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Distractie placuta si asteptam pozele

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Ruxita ..intrebare ...tu parca ii tineai lui Caius urechile prinse cu leucoplast ...se observa vre-o ameliorare ???...ca eu am incercat de 3 ori si mi se rupe sufletul cand trebuie sa i-l dau jos ...si vroiam sa stiu si eu macar daca e sa o chinui sa fie cu folos ...
Legat de urechi clapauge ...noi avem una ...stanga ..parca ...am tot cautat bentite sa ii prind urechiusele cumva si nu am gasit de loc ...mamici de fetite voi de unde cumparati bentite, daca cumparati??

am renuntat la ai mai pune leucoplat, facusem o obsesie din aceasta imperfectiune a lui care ii stirbea "perfectiunea" de ansamblu, mi-am facut o analiza atenta a impulsiunilor si am zis sa renunt macar pentru o vreme la a-l mai omori cu urechea lui cea bleaga, acum am schimbat ordinea in pat astfel incat sa-l culc pe cealalta ureche si urechea problema sa stea cat mai mult in afara contactului cu perna, cearsaful, etc. ameliorarea consta in faptul ca a inceput sa se plieze si cealalta si acum sunt ambele simetrice, dar tre sa mai insistam...

Mergi la inceput

Fetele, pot sa-mi iau eu iar titlul de mama loca?

L-am inscris pe Garga la cresa (pentru la anu' in august).

Directoarea a facut cand ne-a vazut (asa mici) si a rasuflat usurata cand a auzit de cand vrem sa incepem. Eram primii pe lista (s-a creat o lista pentru noi) deci... sunt cu capul.

(Ieri am vb in parc cu o mamica ce inscrisese copilul la o cresa in februarie pentru august si era a 150-a, intre timp se mai inscrisesera 150 si a trebuit sa mearga prin cunostinte sus puse ca sa obtina unul din cele 80 de locuri, iar la cresa noastra -cea mai apropiata- sunt doar 40 de locuri. Asa ca... m-am mobilizat exemplar.)

_

Cresc

Mergi la inceput

Micky_micaaaaaaaaaaaa, pe unde esti??????????

_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

terminati cu porcariile.....va ofer io biscuiti a la cristies...am pt juma de luna cred...sunt buni, setzosi...si negri...va puteti gandi ca e cioco..:))

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...

je poate sa manance cioco, am ajuns iar la 50kg ca inainte de sarcina

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

terminati cu porcariile.....va ofer io biscuiti a la cristies...am pt juma de luna cred...sunt buni, setzosi...si negri...va puteti gandi ca e cioco..:))

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...

je poate sa manance cioco, am ajuns iar la 50kg ca inainte de sarcina

pozele mele

Charles Baudelaire

Ai terminat treburile? Esti gata de plecare? si sa aveti un zbor placut (urarea era safe flight, o adaugam si pe ea!)

_

Cresc

Mergi la inceput