Pufuleti cu colacei - ian-feb 2010 (69)
Raspunsuri - Pagina 13
blue_flower spune:
Buna fetelor, stiu ca e foarte posibil sa nu ma mai tineti minte, dar eu va citesc aproape zilnic.
Nu am eu prea multe de spus, dar...uite ca am gasit cateva minute sa va si scriu.
Daniel are 7.3kg, implineste 4 luni peste cateva zile, inca nu am inceput diversificarea, il hranesc exclusiv la san si sunt foarte bucuroasa ca am negociat la servici sa mai stau o luna acasa. Trebuia sa incep pe 1 iunie, acum voi incepe pe 1 iulie. Luna asta am de gand sa incep cu ceva diversificare, tot citesc ce sfaturi primiti voi, am intrebat si eu doc pediatru si mi-a zis sa incep cu branza de vaci...eu nu sunt de acord; cred ca voi incepe cu suc de morcov. Apoi mai vedem.
Inca doarme pe burta, nu vrea sub nici o forma pe spate si mai nou, nu vrea sa adoarma decat la san. Tot incearca maica-mea sa il adoarma la ea in brate si nu vrea...cand vin eu cu 'suzeta la purtator'...adoarme instant.
In rest....ma bucur alaturi de voi si imi pare tare rau cand citesc despre fetita lui dastefa, sper sa fie bine si sa nu se confirme nici un diagnostic.
Ma uimesc de cris.mario cum poate ea sa intretina o familie atat de mare, cat de harnica e...Doamne, pai daca as avea de facut atatea...in special de calcat...si asa nu imi place sa calc prea tare...
alexuzzza cu comenzile online si cu jucariile....m-am uitat si eu si pe amazon si pe lamaze toys, cred ca gasim si la noi jucariile astea, nu merita sa mai platim transport.
Intentionez sa merg la babyexpo, a inceput azi si tine pana duminica. Vreau niste lucrusoare mai de ....6 luni, ca al meu bebe nu mai incape de mult timp in haine de 3 luni. Uneori si alea de 6 luni ii sunt mici, depinde de croi.
Si cred ca o sa gasesc si jucarii la baby expo.
Apropo, voi ati luat alta cadita? mai mare? ca mie mi se pare ca ii ramane mica asta si ca nu prea mai am loc sa iau apa cu mana si sa pun pe el.....merita una mai mare sau direct urmeaza sa ii facem baie in cada mare?
Nu stiu daca ajung in Moghioros pe 1 iunie, eu stau in sudul bucurestiului, in afara orasului, sa vedem....Dani nu prea agreeaza statul in scoica, se incalzeste la spate cu tot cu aerul conditionat dat drumul si cam urla in masina. Eu merg singura cu el oriunde, dar il cam oboseste mersul asta cu masina, ca urla si nu il ia nimeni in brate...
Inca merg cu el la masaj la picioare, inca nu am scapat de atele, dar mergem spre bine....ma omoara aia la masaj, 70 ron pt 30 minute pe ceas, nu ar depasi un minut...doamne fereste. poate ne recomanda doc sa incetam si cu masajul candva :)
hai, ca pentru un mesaj pe luna cum scriu eu...m-am cam lungit.
va pup pe toate si pe toti bebeii!!
de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm
Eleysa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
De la kiabi (erau in jur al 7 ron). Avem si noi 1 dar nu prea o tine pe urechi. Mandruta np, nici n-am bagat de seama. Si tort normal ca primesti. Cat vrei tu,ca doar e virtual si nu trage in jos. Mirela fericita de Mara Ioana |
multumesc mult miremia, o sa dau o fuga pana la kiabi ...am auzit ca au si pantalonasi scurti foarte frumusei ...
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies La multe lunite Mara Ioana (prima dintre colacei)!!!! Multumim mami de tratatie Monti, ca ma doare pancreasul de la ce dau fetele astea... _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ? |
Colacitza
Mai pun si eu de un biscuite azi ca mi-am cam facut de cap cu bunatatile inetrzise in ultimele zile. Am observat ceva: inainte, cand mancam doar monti nu pofteam deloc. Ei..dupa ce mi-am facut de cap la botez cu di tati mi-a fost din ce in ce mai pofta de dulciuri.
Mirela fericita de Mara Ioana
blue_flower spune:
citat din mesajul lui miremia Fetelor multumim mult pt urari. Sa ne traiasca toti pufuletii cei superbi! Ma gandeam ce se intampla cu restul mamicilor, de ce sunt inactive. M-am uitat in liste si am ajuns la concluzia ca au intrat cel putin cand au nascut (doar avem datele puilor). De ce nu intrati sa salutati mamici de dupa cortina? Mirela fericita de Mara Ioana |
Miremia, na, gand la gand...tu intrebai de mamicile de dupa cortina....eu scriam!
telepatie de cheama
Eleysa spune:
citat din mesajul lui blue_flower Buna fetelor, stiu ca e foarte posibil sa nu ma mai tineti minte, dar eu va citesc aproape zilnic. Nu am eu prea multe de spus, dar...uite ca am gasit cateva minute sa va si scriu. Daniel are 7.3kg, implineste 4 luni peste cateva zile, inca nu am inceput diversificarea, il hranesc exclusiv la san si sunt foarte bucuroasa ca am negociat la servici sa mai stau o luna acasa. Trebuia sa incep pe 1 iunie, acum voi incepe pe 1 iulie. Luna asta am de gand sa incep cu ceva diversificare, tot citesc ce sfaturi primiti voi, am intrebat si eu doc pediatru si mi-a zis sa incep cu branza de vaci...eu nu sunt de acord; cred ca voi incepe cu suc de morcov. Apoi mai vedem. Inca doarme pe burta, nu vrea sub nici o forma pe spate si mai nou, nu vrea sa adoarma decat la san. Tot incearca maica-mea sa il adoarma la ea in brate si nu vrea...cand vin eu cu 'suzeta la purtator'...adoarme instant. In rest....ma bucur alaturi de voi si imi pare tare rau cand citesc despre fetita lui dastefa, sper sa fie bine si sa nu se confirme nici un diagnostic. Ma uimesc de cris.mario cum poate ea sa intretina o familie atat de mare, cat de harnica e...Doamne, pai daca as avea de facut atatea...in special de calcat...si asa nu imi place sa calc prea tare... alexuzzza cu comenzile online si cu jucariile....m-am uitat si eu si pe amazon si pe lamaze toys, cred ca gasim si la noi jucariile astea, nu merita sa mai platim transport. Intentionez sa merg la babyexpo, a inceput azi si tine pana duminica. Vreau niste lucrusoare mai de ....6 luni, ca al meu bebe nu mai incape de mult timp in haine de 3 luni. Uneori si alea de 6 luni ii sunt mici, depinde de croi. Si cred ca o sa gasesc si jucarii la baby expo. Apropo, voi ati luat alta cadita? mai mare? ca mie mi se pare ca ii ramane mica asta si ca nu prea mai am loc sa iau apa cu mana si sa pun pe el.....merita una mai mare sau direct urmeaza sa ii facem baie in cada mare? Nu stiu daca ajung in Moghioros pe 1 iunie, eu stau in sudul bucurestiului, in afara orasului, sa vedem....Dani nu prea agreeaza statul in scoica, se incalzeste la spate cu tot cu aerul conditionat dat drumul si cam urla in masina. Eu merg singura cu el oriunde, dar il cam oboseste mersul asta cu masina, ca urla si nu il ia nimeni in brate... Inca merg cu el la masaj la picioare, inca nu am scapat de atele, dar mergem spre bine....ma omoara aia la masaj, 70 ron pt 30 minute pe ceas, nu ar depasi un minut...doamne fereste. poate ne recomanda doc sa incetam si cu masajul candva :) hai, ca pentru un mesaj pe luna cum scriu eu...m-am cam lungit. va pup pe toate si pe toti bebeii!! de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm |
Bine ai revenit de dupa cortina !
Felicitari pentru bebe grasunel ...zic eu ..ca a mea are sub 7 kg cu mult...dar cica bebeii nu trebuiesc comparati intre ei
pentru tine si bebel si sper sa scapati cat mai curand de masaj
xela_07 spune:
am intrat sa va spun ca eu nu mai am timp nici macar de citit ... nu am mai intrat de f mult timp si nici nu cred ca voi mai intra in perioada urmatoare.
vroiam sa va intreb nu vi se pare prea cald cu intalnirea de pe 1 iunie la ora 12? eu propun ora 10-10.30 daca sunteti si voi OK. o sa intru inainte sa vad ce ati hotarat.
va pup pe toate!
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
mandruta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Colacitza Mai pun si eu de un biscuite azi ca mi-am cam facut de cap cu bunatatile inetrzise in ultimele zile. Am observat ceva: inainte, cand mancam doar monti nu pofteam deloc. Ei..dupa ce mi-am facut de cap la botez cu di tati mi-a fost din ce in ce mai pofta de dulciuri. Mirela fericita de Mara Ioana |
Eu nu-l cunosc pe nenea asta. Si nici nu vreau!
Stiu doar ca eu cat am fost gravida am avut grija ce mananc si am luat doar 15 kg (de frica sa nu-i fac rau lui bebe) si cat am alaptat am slabit, din acelasi motiv (carne fripta, fructe, legume, lactate, NU mezeluri, dulciuri, prajeli, etc. mai ales ca am probleme cu bila). Acum, Dumnezeu stie cat mai am pana il rog pe tati sa sparga peretele sa dubleze usa! Nu ma mai abtin de la nimic!
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)
blue_flower spune:
citat din mesajul lui elefantica Bine ai revenit de dupa cortina ! Felicitari pentru bebe grasunel ...zic eu ..ca a mea are sub 7 kg cu mult...dar cica bebeii nu trebuiesc comparati intre ei pentru tine si bebel si sper sa scapati cat mai curand de masaj Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010) |
elefantica, daniel seamana f tare cu taica-su, care are 1.92 si 104 kg.....eu tot zic ca vrea sa il ajunga din urma
eu sunt mica de inaltime si...momentan grasa...dar imi revin eu
apropo de grasimi si cure, matusa mea, care e de o varsta cu mine...nu ma intrebati cum , tine o cura de slabire pe care a gasit-o pe infoslabire punct ro, ea a dat cautare pe google la 'cum sa slabesti 10-15kg mancand' si a gasit o cura f misto, bazata pe principiul disocierii. eu pun link, daca ma lasa astia bine, daca nu, v-o copiez.
http://www.infoslabire.ro/slabire/126/cum-sa-slabesti-mancand-10-15kg-fara-sa-te-mai-ingrasi.html#comments
Editez ca sa precizez ca a slabit 8kg fara efort prea mare si ca o tine in continuare, sa termine 90 de zile.
Eleysa spune:
Miremia eu zic sa strigam catalogul ...deci:
carmita_baby ...am vazut ca ai facut album (gol pana acum) pe noul cont ...nu ne mai zici nimic de tine ??
Andrelina, Lilika, Simonette, Prettybaby, Roco, Vikinga, Zelma, Blue_rain, pe unde sunteti ????
si asta doar la o aruncare rapida cu ochiul prin listuta
blue_flower spune:
citat din mesajul lui elefantica Miremia eu zic sa strigam catalogul ...deci: carmita_baby ...am vazut ca ai facut album (gol pana acum) pe noul cont ...nu ne mai zici nimic de tine ?? Andrelina, Lilika, Simonette, Prettybaby, Roco, Vikinga, Zelma, Blue_rain, pe unde sunteti ???? si asta doar la o aruncare rapida cu ochiul prin listuta Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010) |
as vrea si eu sa pun poze, dar nu mai am nici cont, nici parole....ati facut cont nou? de ce?