Strumfi de iulie-august 2007 (185)
Raspunsuri - Pagina 6
stefania_97 spune:
Timi ai dreptate daca ne gandim prea mult si despicam firul in 4 nu mai facem nimic
Foarte frumos povestesti de fetele tale abia astept sa am si eu 2 si sa se joace impreuna sa se alerge prin casa
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si31+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
Timi07 spune:
Sunflower la-am admirat pe Denis, tare finut mi se pare si seamana izbitor de mult cu mami a lui.
Sa va mai povestesc de Sophie:
-daca anul trecut era obsedata de excavatoare anul asta este obedata de masini. Obsesia a inceput asta iarna cand cum vedea ca incepe Top Gear cum se lipea de televizor. Ne toaca la cap sa cumparam masina si nu orice masina ci una mov. Deocamdata am rezolvat problema ca i-am zis ca vom inchiria masina in Belgia si pe urama megem in Fr si tot la asta viseaza.
Cum iesim afara cum incepe sa se uite dupa favoritele ei Mini Cooper si caum vede cate una cum incepe sa strige "Look, look Mini Cooper" de se uita toata strada la noi. Mai stie Volkswagen Beetle (ii zice simplu Beetle) si Audi dar continua sa ne intrebe cum se numesc si altele.
Saptamana trecuta mi-a zis ca pt noi fetelel luam un Minie Cooper iar pt tati un Beetle :)
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
Timi07 spune:
Multumesc Stefania.
Nu-i totul doar lapte si miere dar seara dupa ce se culca fetele, chiar daca peste zi ne-au scos peri albi ne amuzam sau... doar ne minunam de ce le-a trecut prin capusor sa faca.
Mult timp o ma gandesc cu drag la intamplarea de duminica cand un copilas a vrut sa-i ia palarioara Sayei din cap si a venit Soph si-a prins-o protector pe dupa umeri si i-a zis baietelului s-o lase in pace ca-i palarioara Sayei.
Ieri a plans Saya in curte la cresa un pic si azi dimineata inainte de-a pleca la cresa merge Sophie la Saya si se apeaca la nivelui ei si-i zice sa nu mai planga in curte iar Saya da din cap aprobator si uite asa ma simt implitina si partea materiala si neajunsurile pe care le avem palesc.
(multzam Doamne ca nu suntem disperati dar intotdeauna visam la mai mult chiar si din punct de vedere material)
stefania_97 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Timi07 Sa va mai povestesc de Sophie: -daca anul trecut era obsedata de excavatoare anul asta este obedata de masini. Obsesia a inceput asta iarna cand cum vedea ca incepe Top Gear cum se lipea de televizor. Ne toaca la cap sa cumparam masina si nu orice masina ci una mov. Deocamdata am rezolvat problema ca i-am zis ca vom inchiria masina in Belgia si pe urama megem in Fr si tot la asta viseaza. Cum iesim afara cum incepe sa se uite dupa favoritele ei Mini Cooper si caum vede cate una cum incepe sa strige "Look, look Mini Cooper" de se uita toata strada la noi. Mai stie Volkswagen Beetle (ii zice simplu Beetle) si Audi dar continua sa ne intrebe cum se numesc si altele. Saptamana trecuta mi-a zis ca pt noi fetelel luam un Minie Cooper iar pt tati un Beetle :) Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009) |
M-a bufnit rasul. Invata fata toate marcile de masini mai Timi ca sa stie ce sa aleaga mai tarziu.
Catarina are o pasiune pt tren si autobuz. Doamne ce se mai bucura cand mergem cu trenul
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si31+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
Timi07 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui stefania_97
M-a bufnit rasul. Invata fata toate marcile de masini mai Timi ca sa stie ce sa aleaga mai tarziu. Catarina are o pasiune pt tren si autobuz. Doamne ce se mai bucura cand mergem cu trenul Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si31+ www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina O romanca in Danemarca |
o daaaa s-ar plimba toata ziua si cu trenul, autobuzul, tramvaiul. In drum spe casa ne oprim de fiecarre data sa vedem trenul.Noi circulam f mult pe jos si ma gandeam ca de-aia tanjeste ea dupa masini si alte motorizate da cred ca asa-i e faita
musso17 spune:
cristina,ai o mandrete de baiat,cum papa el singurel..si castraveti murati..sa va traiasca si sa fie sanatos.
mai am de vazut poze cu luca dar mai tarziu ca trebuie sa "geeee",mergem
monicabo spune:
Frumoase poze, Cristina!
Interesant subiect, aveti dreptate toate, copilului nu trebuie sa-i dai totul mura-n gura, pt a putea aprecia valoarea muncii si a banului castigat prin munca (cinstita). Insa daca tu ca parinte poti ajuta cu ceva (material sau sufleteste) este un ajutor binevenit, bucurand ambele parti. SI orice start bun pt copil este un castig pt copil.
Si o alta chestie, intr-o lume acaparata de bunuri materiale, goana dupa bani, trebuie sa ne invatam copiii sa aprecieze si partea sufleteasca, sa se bucure de o plimbare, de o mangaiere, de natura samd. Iar partea materiala cu cea spirituala, sufleteasca sa se imbine intre ele...
Mychy, indemnizatia pt crestere copil a scazut pana la urma cu 15%, dupa ce s-a renuntat la alte variante mai nasoale, anume reducere cu 25% sau revenire la suma fixa de 600 ron.
Deci acum indemnizatia se calculeaza ca 85% din media veniturilor din umtimul an inaintea nasterii, iar acum din procentul asta de 85% se mai ia inca 15% (deh, mai au nevoie si alesii neamului de pampersi, lapte praf etc )
Mychy, voi intrati in greva luni sau marti, cand sunt preconizate protestele? Ma rog, daca nu tu personal ca esti in deplasare (in caz ca mai stai) atunci colegii tai de serviciu...
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
diane_dun spune:
Va multumesc mult tuturor pentru reprimirea calda, sunteti la fel de dragute ca intotdeauna!
vio, felicitari pentru jobul nou, sa fie intr-un ceas bun!
fianna, felicitari pentru fetita, sarcina usoara!
sunflower, asa e, Laura e mare deja, papa numai san, insa spre deosebire de surioara ei, ia foarte prost in greutate, e la limita minima a graficelor... Bonus, inca are colici (Dani n-a avut). S-a nascut micuta, doar cu 2,700 kg, iar acum la aproape 4 luni are doar 4,750 kg. Dani la aceeasi varsta avea 5,800 kg. Ma streseaza tare situatia asta, dar pe de alta parte nu vreau s-o trec pe lapte praf pentru ca ea se satura, sta si 3 ore fara sa ceara papa, noaptea doarme bine... Mi-ar prinde bine sfatul Anyei, dar am vazut ca ea nu mai intra, sunt sigura ca e foarte ocupata si cu spitalul si cu fetele ei. Dani nu e geloasa, o pupa si o mangaie pe surioara ei. Am inscris-o la gradi, o sa mearga din toamna. Am vazut pozele noi, ce mare s-a facut Denis! Si ce frumos! Poza "eu sunt barbat" e dementiala! Voi mai faceti?
musso17 spune:
neatza
o cafeaa???
alina,am vizionat pozele cu luca,ce baiat frumos,ce ochi frumosi!!!
sa aveti o zi buna!