Strumfi de iulie-august 2007 (185)
Raspunsuri - Pagina 19
CarlaV spune:
Mioara, ce-ati patit? Poate gasesti numarul unei prietene a Anyei, pe care sa o suni sa o intrebi, zic si eu.
Lachi, ce de peripetii cabaline! Te pup sa ai rabdare cu fetele, ceea ce imi doresc si mie.
Valen, asa speculeaza si a mea tot, daca vede ca ma supara sau enerveaza ceva, face mai rau.
Vivela, nici pe noi nu ne-au primit la cea mai apropiata gradinita si nici nu ne-au dat motiv.
Cygni, poate Alise te-a auzit ca te dor urechile si vrea doar sa te imite, asa o apuca si pe Saby dureri diverse cand ne plangem noi. Eu poze recente pe site-urile fetelor nu am pus, cele mai noi sunt din aprilie pe FB.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Timi07 spune:
Vivela la noi Saya avenit intr-o perioada mai grea. Soph tocmai fusese mutata intr-o grupa mai mare, sotul avea cursuri seara (eu m-am apucat de facut copii si el de scoala) iar dimineata cand eu am nascut Soph s-a trezit cu nasa-su si prietena lui(nu-i vazuse de multa vreme). Cand a venit la mine la spital mi-a fost f greu sa o vad cat de afectata e, se purta ca un copil strain dar a pupat-o pe sora-sa si cand am intrebat-o daca vrea s-o luam acasa a zis ca da. Sera a plans f mult dupa mine desi era cu taica-su.
Bebe i-a adus cadouri iar eu am incercat sa am timpul meu cu ea neafectat prea tare dar 3 sau 4 zile pe saptamana eram doar eu cu ele seara si dupa cateva zile a inceput sa fie geloasa&agresiva&miorlaita mai ales cand a vazut ca bebele e destul de mult la mine in brate.
Desi nu-mi place sa o mint am inceput sa-i zic ca bebe plange ca o vrea pe Soph aprope sau ca n-o vede blabla iar api o mai "certam" si pe Saya ca sa nu accentuez gelozia, caci Sophie facea o mie si una de prostii.
Doame cand imi aduc aminte cat l-am dipserat pe sotul meu la final de sarcina
:
-cu 2 zile inainte de-a naste m-am suit iute pe un scaun si de acolo pe dulap ca-mi trebuia mie ceva si-a sarit saracu ca ars "nu poti sa zici ca-ti trebe X? femeieeee esti gravida ce te cateri pe dulapuri etc"
-cand au inceput durerile mai mari el dormea si sa-l menajez m-am bagat in vana cu apa calda si era sa nu mai ies. Cand i-am povestit mai tarziu s-a inverzit.
-de groaza sa nu mai am un travaliu asa de lung ca la Soph l-am luat pe la 2 noaptea la alergat pe scari-curte-terasa el ma certa si bombanea si eu bagam viteza
(Soph dormea saracuta si eu alergam ca nebuna cu monitorul in mana s-o aud daca se trezeste).
Asta a fost pe scurt ca pe urma la spital am sarit direct la gatul unei asistente.
hmmm.... ce vremuri, ce aventuri, ce farmec dar pe al 3-lea nu mi-l mai trebe!
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
monicabo spune:
Buna!
Cygny, cum e Alise (cu urechea ma refer)? Poze noi, adica un set de poze din aug2009 pana in aprilie 2010 am in categoria "al treilea an", folderul "diverse adunate". Si o sa mai pun si poze mai noi tot acolo, sa vad cand am timp.
Carla, Lachi, rabdare multa cu fetele...recunosc ca si eu mai am momente cand simt ca explodez.
Vivela, ai trecut cu bine ziua?
Snowbunny, bafta! Ai facut rost de nr Anyei? Din pacate eu nu il am...
Mychy, ai aterizat cu bine?
Timi, dragalasa rau fetele tale!
Eu maine dimineata ma duc la o intalnire de copilasi, din odiseea Anei Maria, sa vedem cum va fi. Am mai fost anul trecut, cand copiii erau de 6-7-8 luni...
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
violetan spune:
Snowbunny, am patit la fel. Aveam nr anyei, in telefon care s-a stricat. Daca nu e f urgent maine cred ca mi-l aduce la birou, reparat. Imi pare tare rau! Sanatate!
Karli, 

Georgi, suntem bine, Doamne ajuta! Si io cand am vazut bocetele carlei
pentru o secunda am stat sa ma intreb ce-am patit.
Carla, glumeam, am inteles ce vroiai sa zici.
Pup toata strumfaria si multa sanatate!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
mychydutza spune:
neatza......am ajuns cu bine dar ieri n=am intrat din motive de lipsa de net. azi sunt la birou, cam nasol dupa concediu dar asta e. azi am aflat ca una din colegele din biroul unde stau provizoriu (sper eu), e gravida, asa ca sunt canditata perfecta pt locul ei. v-am zis ca sefa e cam dusa cu pluta si rea cu spume, asa ca daca raman aci 

......asta e.
in rest toate bune...
vivela, "?????????
opriti planeta....vreau sa cobor!!!! 
mychydutza spune:
citeam de dimineata ca astia o sa taie si facilitatile pt pensionari pe RATB, calea ferata, metrou.....eu zic ca mai bine i-ar impusca pe pensionari, decat sa-i agonizeze asa. in Bruxelles cele mai elegante femei erau cele de varsta a treia. la prima ora le vedeai coafate, rimelate, aranjate si la volanul masinii. nu cred ca am vazut vreun batran amarat de care sa-mi fie mila, tragand de vreo sacosa.....
opriti planeta....vreau sa cobor!!!! 
ioanaiub spune:

buna dimineata!
si eu prin zona, va citesc aproape zilnic dar nu reusesc sa scriu doua vorbe
, din lipsa de timp liber, sau marog, timp liber avem dar il umplem cu diverse activitati
de cand a venit vara, chiar daca mai mult ploua
suntem de gasit doar la gradina, avem program de tarani: zi lumina in agricultura
, de multe ori ne prinde noaptea pe acolo ...
copiii sunt bine, cresc, asteptam vacanta de vara
Mara e "in grafic", adica vorbeste incontinuu, nu-i tace gura nici o clipa, cel mai mult ii place sa ma intrebe: "mama, stii ceva?" iar daca ii raspund ca nu stiu se distreaza si-i zice lui David: "mama nu stie nimic"
am scapat de pampers, din proprie initiativa, cam tarziu dar am reusit
am inscris-o la gradinita, aceeasi la care merge si David si e incantata de idee, chiar ieri imi zicea ca o sa imparta si ea cu David "plecarea"
am tot citit pe aici, m-au distrat pataniile lui lachione cu poneii (chiar daca pentru ea nu au fost distractive
)
am vazut-o pe michy prin bruxelles, reacomodare usoara la servici
vivela, nastere usoara
si am mai citit dar nu mai retin prea multe ![]()
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
Vivela spune:
neata
mychy, m-am gandit la tine ieri, banuiam ca esti obosita de pe drum si n-ai mai avut chef de forumit. cum fu zborul? ti s-a mai parut asa de extraordinar?
eu sunt ok, vad ca ma simt cam ciudat in dimineata asta, am un soi de crampe ff scurte, ca niste cutite in col, musiu cel mic vrea sa iasa prin buric si ma lasa fara respiratie. inca nu ma agit prea tare, imi vad de treaba mea si daca s-o schimba ceva, va anunt.
cred ca stie si el ca tre sa stau sa-mi refac manichiura, ieri n-aveam stare si m-am dus sa cumpar o cutie de vopsea si pensula si am vopsit niste tzevi prin bucatarie, ca se vedeau urat
. m-am ticnit, asa-i? nu mai zic, cand am intrat in magazinul ala cu chimicale, imi venea sa nu mai ies, asa imi placea mirosul...cred ca am fost aurolaca intr-o viata anterioara
.
stiu ca nu e tocmai indicat sa inhalez substantele astea, dar e un impuls irezistibil...
Timi, precum vezi, eu il stresez si mai tare pe al meu acum pe final de sarcina. numai ca al meu nu e asa sensibil, s-a obisnuit de la prima sarcina, cand eu aveam 39+ si ma cocotzasem pe o masa in hol sa raschetez huma de pe tavan
. eram cu casa in santier, tare stresata am stat ca aduc copilul intr-o casa care arata in asa hal. copilul m-a ascultat si a venit la 41+, cand terminasem treaba. dar cat am frecat pe jos si pe sus, doar eu stiu (ca nici nu-i mai ziceam, faceam cand pleca el de acasa).
i-am zis doctorului la ultimul control ca cu o seara in urma, pe la 12 noaptea eu frecam gresia din baie. el cica: "mai lasati-le, delegati sarcinile astea altora...". i-am zis ca nu gresia avea o problema, ci eu?
, a inceput sa rada, dar parca nu era rasul lui...
lachi, ma omori cu poneii aia, auzi la ea, "or sa ajunga cu cheia de gat". ma, am o imaginatie acum ca si vedeam poneii cu cheia de gat, obligatoriu cu snur rosu, asa cum aveam eu in copilarie
.
ma duc sa calc niste body-uri minuscule
, sa fie calcate...
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07)
& Damian (38+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

calda azi.