Strumfi de iulie-august 2007 (185)
Raspunsuri - Pagina 20
Antoanela23 spune:
Hei, Mychy, bine ai revenit in campul muncii. Prima zi dupa vacanta e cea mai naspa, curaj
.
Eles, e normal sa existe o perioada de adaptare la gradinita si nu-ti face griji ca baietelul tau nu se juca la fel ca ceilalti copii, ei erau de mai mult timp acolo. Trebuie sa vezi si cum reactioneaza el, plange si dupa ce il lasi acolo sau numai un pic la inceput, il gasesti plangand, trist, izolat? Vorbeste si cu doamnele de la gradi, ele au experienta si stiu sa te sfatuiasca. Insa la 3 ani sau la 4 ani, o perioada de acomodare tot exista.
Cygni, recunosc ca am fost lenesa si nu am mai pus poze recente cu piticii. Acum ca m-ai tras de maneca, promit ca o sa pun si-ti spun dupa aceea.
Timi, am verificat si sunt libera in ziua aceea, deci ne putem vedea. Sunt doua supermarket-uri aproape de mine, unul chiar langa Ring, nu stiu daca e fix pe drumul spre Paris, dar in mod cert trebuie sa iei Ring-ul ca apoi sa iei autostrada spre Franta . Deci daca aveti timp, m-as bucura sa va vad. Vorbim pe pm sau email, o sa-ti dau adresa.
Vivela, sa stii ca am tinut majoretele la colt ieri, ma bucur ca a functionat. Sa-mi zici cand sa le dau drumul, bafta.
Lachi, te inteleg cu tipatul fetelor, si piticii mei se cearta si sunt situatii cand nu pot sa zic ca unul greseste si celalalt nu, urla unul sau amandoi si eu degeaba vorbesc ca nu ma aud. Si daca nu tip, nu ma baga nimeni in seama, e frustrant, dar efectiv uneori nu ma pot abtine, oricum cred ca ne stie tot cartierul.
In schimb ce povestesti cu poneii si casuta cea noua, cred ca va fi de vis dupa ce va mutati, fetele vor sta mult pe afara si vor avea alte preocupari decat sa se certe.
pupici la fete, o zi buna,
Vivela spune:
ioanaiub
, bine ai mai trecut pe la noi, foarte tare Mara cu replica aia
. asa e, adultii nu stiu nimic...
.
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07)
& Damian (38+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Vivela spune:
Anto
. teoretic oricand pot sa se agite majoretele de acum inainte, doar sa nu oboseasca. ca eu tot zic ca ma simt ca si cum urmeaza sa nasc si vad ca nimic, mi-e sa nu le agit degeaba.
acum am costatat ca al meu e mai stresat decat mine
, imi zice aseara: "dar de ce nu-i zici doctorului sa te interneze sa-ti provoace nasterea? ca daca nu ajung in timp util cu tine la maternitate, ma pui sa te mosesc in masina, asa-i?"
. of, barbatii astia, a trebuit sa stau sa-i explic pt a mia oara ca nu e chiar ca in filme, cand nasc femeile in taxi in 5 minute...
schimb capitolul? ca dup-aia chiar ma duc la ale mele,mi-a amortit partea dorsala pe scaun.
_
& Damian (38+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Vivela spune:
gata, aveti AICI CAPITOL NOU
_
& Damian (38+)