Strumfi de iulie-august 2007 (185)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Vivela, am intrat sa vad daca ai nascut dar vad ca ezi nu ai voie; ma regasesc mult in mesajele tale pentru ca si eu ma pregateam sa nasc acum 3 ani si tot asa, alergam sa rezolv ultimele treburi, mai spalam pe jos, mai stergeam un praf, mai dadeam o indicatie pretioasa, mai un refresh pe forum...ce frumos fu, ca ma apucara contractiile pe la 2 dimineata pe cand barbate-miu dormea (curios, nu?)si in timp ce le notam pe hartie ma conversam cu Karligutza, speriata de inconstienta mea, ca-n loc sa plec sa nasc, stau la povesti. Ddana, ce simpatica Dariacarla,pe mine ma intreaba frecvent Ines daca are si alta mama si nu pentru ca s-ar gandi la asta efectiv ci pentru ca prima data cand a facut-o, am avut proasta inspiratie sa ma arat suparata si ea profita si se distreaza pe seama mea desi eu acum ma arat rece. Ieri mi-a spus in parc ca sunt urata ca nu vreau s-o dau mai tare in leagan (nu stiu de unde are ideile astea) apoi acasa, in timp ce o spalam, m-a luat de gat si cu regret asa cica "mami, acum esti frumoasa"Lachione, de exceptie povestile cu ponei, mai ales ca eu ramasesem cu impresia ca voi stati la bloc si poneii sunt la bunici la tara(nu te gandi prea mult de unde am dedus asta) asa incat acum ma intrebam cu vine asta "o sa aducem poneii acasa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

vivela,eu am o skoda si da am blocat in spate dar trece in fata si le deschide pe astea daca nu e in scaunu altfel nu poate face mai nimic,azi l-am lasat in scaun cu masini si nste mancare si mi-a spus bunica mea ca a fost cuminte.
cygni,multumesc.
offf maine mai am doua examene,amandoua la aceeasi ora..si gata.
zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Vai fetelor, la modul cel mai serios eu am impresia ca fetele mele au innebunit! traversam o perioada foarte grea, plina de urlete (la propriu), nervi, impotriviri, crize de nervi, nemultumiri! iar eu simt ca nu mai pot. Imi vine sa dau cu ele de pereti.
Chiar nu stiu cum sa ma mai port cu ele. Nici nu ma aud cand le vorbesc. Vorbesc intre ele foarte tare, din ce in ce mai tare si, daca incerc sa le vorbesc trebuie efectiv sa tip la ele ca sa ma auda. Nu ca le-ar interesa ce am de spus, dar macar sa stiu ca am fost auzita. si se mai trezeste si sotul sa imi spuna sa nu mai tip la ele ca de aceea tipa si ele. Pai altfel isi sparg capul, scot ochii, etc ... ca pe mine tot nu ma aud. De batut nu, de tipat nu, o iau razna!
Acum tipa Iris de vreo 10 minute cat poate ea de tare ca vrea sa doarma cu mine.
Ma duc la ea sa vad cum ii astup gura si revin.

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

valen , eu sper sa nu ma apuce chiar in toiul noptii, nu mi-e de nesomnul meu, dar ma gandesc ca deranjez bietul doctor din dulcele-i vis sa vina sa stea la fofo a mea . bine, daca trebuie, apai e musai, dar as prefera sa fie totusi la o ora rezonabila.

cygni, nu te-a mai lasat durerea de urechi? sper ca Alise sa nu aiba nimic, posibil sa fie ceva prin "simpatie", mie mi se intampla cu sotul sa am "dureri" de genul asta (e drept ca pe el il doare in cot - ba nu, nici acolo...cand nu mi-e mie bine, ceea ce in principiu nu e rau).

ma duc sa fac nani o ora, sunt chiauna de nesomn, nu mai vad literele pe monitor.

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (38+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns snowbunny spune:

fetelor pls cine are numarul anyei???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

va pun un link cu desene animate - pt amatori si amatoare - si ma duc la ale mele:

http://desenele-copilariei.net/categorie/romana/oraselul-lenes

sunt multe-multe, iar pe peteava.ro gasiti si mai multe de atat .

mioara, ce ati patit?
eu n-am nr anyei, te-as fi ajutat cu placere...
sper ca sunteti bine .

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (38+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns snowbunny spune:

mercic vivela nu prea suntem bine sunt la munca si nu am voie pe net....si sunt si in fata shefei deci plsssssss CINE ARE NR ANYEI..il aveam si eu da mi s-a stricat telefonu si il aveam salvat pe telefon pls:(((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Carla noi suntem norocosi daca reusim sa dormim pana la 6,30, deobicei ni se da desteptarea la 5,50, 5,45 sau 6 (micutzica e deobicei desteptatorul).

Azi dimineata dupa ce mi-a scos Soph peri albi ca mai nou face mofturi la orice ii dau sa imbrace a facut si-o dragalasenie de m-a topit. Se imbraca cu aceleasi perechi de leggins mov sau roz dar nu-mi mai pasa in schimb ma calca pe nervi cand plange ca-i vrea desi sunt la spalat...Eh au vrut fetele sa manance mar si le-am dat dar fiind grabita nu i-am decojit bucatica de mar ce i-am dat-o Sayei. Cum micutzica nu poate sa pape coaja daca e prea tare o scoate din gurita si-o arunca pe jos. Prima tura am strans dupa ea si la un minut iar arunca coji si bucatele de mar, ma grabesc sa strang iar dar ma opreste Soph: "don't worry mommy, I'll clean up the mess" si chiar a curatat frumos dupa sora-sa.

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Anto mi-ar face o deosebita placere sa ne intalnim doar ca noi aterizam pe 16 iunie la 9,30 dimineata. Daca zici ca peste tot sunt bune gaufrele o sa ne oprim la un supermarket de unde mai facem ceva cuparaturi pt drum. Poti sa-mi sugerezi unul pe drumul catre Paris care sa-ti fie si tie aprope in caz ca reusesti sa dai o fuga sa ne vedem? (imi dau seama ca dimineata si in mijlocul saptamanii e cam dificil).

Trebe sa merg la o sedinta bleah.

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Valen ai inteles bine, noi la bloc stam pe langa arcul de triumf Poneii vor sta la Ghermanesti, unde am construit o casuta de lemn cu grajduri si alte alea. Dar caracteristic noua, am luat poneii cu vreo 3 luni inainte de finalizarea lucrarii fapt pentru care ii am acum in pensiune la un tip in voluntari.

Bunici din pacate nu mai detinem, nu mai avem pe nimeni, suntem doar noi doi (adica eu acasa el la munca) si menajera care e o draguta si fetele o iubesc.

La Ghermanesti vroiam sa aduc o fata din Brasov sa stea permanent si sa vada si de ponei, dar nu o mai aduc si inca nu stiu cine va avea acolo grija de gospodarie, ca vreau sa-mi iau si o capra (nu ma las nici moarta). Parca vad ca pana la urma ajung bietii ponei cu cheia de gat!

Am reusit sa adorm ploadele. Cand ma vor amandoua pe mine cand pe Geta (menajera). E greu frate cu gemeni! Offf, dar cat mi le-am dorit!

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput