Strumfi de iulie-august 2007 (185)
Raspunsuri - Pagina 17
CarlaV spune:
Vivela, intrebarea si dicutia au fost pe 3/4 in gluma, se preteaza fii-mea si la chestii serioase. Cu babele... puii mei, eu ma amuzam sa le vad fetzele contrariate. Vio este ok, emoticonul era fiindca ma tot tin de capul ei sa-i fac bine si nu reusim sa ne vedem.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
musso17 spune:
m-am intors,am stat 2 ore pe la usi si copilul 2 ore in masina,ce sa-i fac daca nu sta fara mine.nota nu e mare,7 dar merge ptr cat am reusit sa invat.
vivela,pb sunt nasoale,unde nici nu lucrez cu ele,salrii de calculat,amortizari progresive,degresive,bleahhh.
vio,sunteti bine???
CarlaV spune:
Georgi, ai lasat copilul singur in masina 2 ore??? Ale mele ar fi facut dezastru. Felicitari pentru examen, crede-ma ca nu conteaza nota.
Imi pare rau ca s-a inteles gresit cu Violeta, am editat mai sus si am explicat.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Luna1 spune:
Neatza!
Repede ca am treaba.
Dana ce haioasa e Daria cu bebe care doarme pe jos. Cred ca asa s-ar manifesta si Adelise.
Vivela vezi sa nu nasti in direct.
La servici ca la scarbici. Nimic nou, pretinu' discuta deja la nivel inalt, eu fac ce mi s-a spus, adica move on ca fac great job and shouldn't affect me what he wants.
Musso spor la examen.
Carla ce super ca puteti merge la mare mereu cand va vine cheful. Distractie placuta printre picaturi. E tare Saby cu noua mamica.![]()
Cam atat am retinut, imi cer scuze ca nu zic mai multe, am treaba multa la servici.
Va pup
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
musso17 spune:
nu anca,a stat cu bunica mea...cum sa-l las singur?!ar fi putut deschide usile si sa iasa..m-am exprimat eu anapoda.
Eles spune:
Buna, sunt si eu o mamica de strumf, si as vrea sa stiu care este parerea voastra referitor la gradinita (poate s-a mai discutat, dar nu am mai intrat de mult pe forum). Noi avem bona si ne-am hotarat sa-l dam la gradi din mai, program scurt si pastram si bona. A mers o saptamana si s-a imbolnavit, l-am tinut 2 saptamani acasa, dupa care am reluat gradinita, dar nu vrea sa mearga, in fiecare dimineata plange. Au avut petrecere de 1 iunie, am primit un CD , iar Denisucul meu a stat numai pe scaun, iar ceilalti copii se jucau. Ma gandesc ca nu o fi pregatit pentru gradinita. Nu stiu ce sa fac, sa il duc - poate se va obijnui sau sa-l mai tin acasa pana la 4 ani.
Kariris spune:
Vivela
sunt prin zona, cu un ochi pe voi si celalalt la oalele de pe aragaz.
Nu imblanzesc poneii ci fetele! Imi mananca nervii. Offf trebuia sa le fac mai la tinerete ca sunt varza
Mi-a fugit un ponei, cel negru, noroc ca fara copil pe el
am reusit sa-l prind cu celalalt ponei. Cel maro a scapat din latz in grajd si s-a dus la un cal de sport romanesc (super mare si inalt) si a facut probabil ca toti dracii la ala fapt pentru care s-a ales cu nasul in franjuri
se pare ca au inceput belelele si cu ei.
De dresat am impresia ca se dreseaza mai greu decat caii pentru ca sunt mai indaratnici si sunt convinsa ca de unde i-am luat nu au fost lasati singuri cu copii pe ei nici macar la lonja pentru ca eu trebuie sa-i tin de capastru si sa ii cam smucesc ca sa ma asculte.
Asta e. Sunt tinuti saracii doar in grajd pana in we cand mergem la ei si chiar daca ii alearga inainte sa urce fetele pe ei tot sunt turbati. Abia astept sa ii duc acasa si sa ma ocup de ei mai mult. La Ghermanesti iese foarte frumos si e aproape gata. costurile s-au ridicat foarte mult, mult peste suma la care ne-am asteptat. Dar ne-am si lungit...
astept si eu cu sufletul la gura sa nasti, vorba lunei, sa nu nasti in direct!![]()
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
Vivela spune:
georgi, lasa ca-i bun si 7, mai ales daca nu ti-e materia prea la suflet
.
daca n-ai descoperit pana acum, vezi ca majoritatea masinilor au un sitem de blocare a usilor, pt copii, sa nu poata fi deschise din interior (din exterior se pot deschide, evident). e undeva pozitionat pe usa (partea care inchide si la care nu ai acces decat cand e usa deschisa) e un butonas care fie se lasa in jos, fie se rasuceste cu cheia... la skoda si la nissan sigur sunt. altfel, la noi ar fi fost jale, ca intr-o vreme descoperise david maneta de deschidere a usilor si tot tragea de ea (cand il mai apuca pe el crizele), ar fi trebuit sa fiu numai cu ochii pe el si cu groaza in suflet.
lachi, se pare ca ti-ai luat belea pe cap cu poneii astia. dar e haios pt noi cum povestesti de ei
.
daca o fi sa nasc in direct, asta e, va zic si voua. azi n-am voie sa ma extenuez prea tare, sa nu nasc, asa ca stau in varful patului cu laptopul in brate. altfel, mi-as fi gasit eu de lucru prin casa, ca doar treaba nu se termina niciodata.
oricum, pe la 5 tb sa ajung la medicul de fam al lui david, sa completez o fisa pt gradinita, deci un drum tot tb sa fac.
apropo, l-au acceptat la 2 gradinite din 6
, culmea - la cea mai apropiata de casa si la cea mai departata. am anuntat la cea departata ca renunt la loc, am dat tel de dimineata si m-a pus o "desteapta" de acolo sa ma duc personal la gradinita sa vb cu directoarea, sa-i explic situatia. m-am dus, iar directoarea n-a facut decat sa noteze pe un caiet si sa-mi multumeasca ca am anuntat, atat, ceea ce putea sa faca si daca ii explicam prin telefon. asta e, sa fie drumul plin cu oameni, ca asa e frumos...
Luna,
cred ca moare de draci ala ca nu te tavalesti pe jos de suparare. spor
.
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07)
& Damian (38+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Cygni spune:
Dom’ne nu apuc sa lipsesc si eu cateva ore ca scrieti de nu mai tine minte omu’ de unde sa reia
Monica, multumesc. Tu ai poze din 2010 in albume ca nu am gasit, am vazut doar din 2009 (si mai devreme)?
Antoanela, mersi de compliment, eu-s “pustoaica”, fac 30 inainte sa implineasca Alise 3. Noi stam la Galati, langa Dunare, oras cu joburi proaste dar destul de frumusel zic io. Bine, nu il pot compara cu orasele mai civilizate din tara gen Brasov, Cluj, Timisoara… as vrea si eu sa vad poze cu copiii tai daca se poate.
Vivela, dar si eu incerc sa cred ca-s tanara. Insa la cum ma dureau urechile aseara aveam impresia ca am 80, nu 29 :D. Vreau si eu inghetataaaaaa si astept sa imi treaca boala asta odata. Daca deja faci nopti albe, eu zic ca nasti repede :P. Clar vrea sa va faca in ciuda David ca si la noi tot asa se intampla in wk, are treaba dis de dimineata.
Dana, vad ca Daria e f hotarata hihihi. Eu iau augmentin oral, mi-a zis dna dr sa nu pun absolut nimic in ureche dar nu stiu cat de priceputa e ca orelista ca nu am mai avut probleme cu asta pana acum. Tridermul pt ce e? Durerile mi le alin cu sticle de apa calda, sa nu mai spun ca astazi la noi ploua si e destul de rece, eu am iesit cu caciula pe cap cum nu port nici iarna :D Auzi, pe toboganul acela gonflabil pe care se da Daria, cat costa? Ca la noi e 5 ron 3 min si mi se pare enorm!
Georgi, multa bafta cu examenul! Si succes cu constructia.
Carla, imi pare rau ca esti asa obosita, te inteleg f bine cu trezitul aiurea ca am tras-o de cand e Alise mica cu somnul. Foarte simpatica Saby cu o alta mamica. Lis ne-a zis ca vrea si alti parinti cand se plictiseste de jucat cu noi…no comment. Tu ai mai pus poze noi?
Lachione, voi traiti faze fierbinti vad, f amuzant povestesti
Eles, daca tot ati pastrat bona, eu n-as mai chinui copilul inutil. Il duci mai tarziu, nu e musai de la 3 ani daca are cu cine sta si esti multumita de bona. Eu asa as proceda cel putin.
Iar daca am uitat sa raspund cuiva… e fara intentie. Nici n-am mancat pe ziua de azi. Iar adineaori mi-a telefon bona ca Alise se plange c-o doare urechea dreapta. Asta-i chiar culmea! Daca face si ea ceva iarasi o iau razna.