Strumfi de iulie-august 2007 (185)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

am fost la doftor, cica nu-s chiar pe picior de nascare, adica nu nasc in urmatoarele 2-3 zile si e posibil sa ma prinda chiar si week-end-ul nenascuta. deci mai am timp sa mai frec o data gresia, faianta, sa mai calc o tura de haine, sa mai fac si sa desfac bagajul de maternitate...
cica maine sa stau cuminte, ca e de garda in alta parte si ca nu poate sa ajunga. acu stau sa ma rog sa nu ma apuce tocmai maine, ca nici consortul nu e in bucuresti, trebuie sa faca un drum pana la ploiesti (l-am intrebat de 3 ori pe doctor daca sa il las sa plece sau nu, a primit unda verde).

Anca, nici nu mai stiu daca ti-am urat drum bun si distractie placuta la mare (chiar daca o sa muncesti, o sa ai alt spor cu marea la nas). daca nu, o fac acum, nu-ti mai zic ca va invidiez rau de tot, m-a apucat asa o pofta gravidica de mare de nu pot sa ma exprim . mi-ar trece dupa 2 zile, stiu asta, dar e cam riscant acum un drum .

Luna ,cum mai e la job? si-a revenit "amicul"?
ai niste copii minunati , stii asta, nu?

Cygni,cum adica nu esti tanara, faci 30 de ani? io n-am prins ideea, refuz sa accept ca la 30 de ani nu esti tanara. eu - desi am facut 32 - m-am dus sa-mi iau cadou de 1 iunie azi - mi-am luat o ditamai inghetata . deci retine, esti tanara!!!

georgi, ti-a trecut supararea? sper ca da, faci nani bun si maine o sa vezi altfel viata

noapte buna

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (38+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Buna tuturor,

Sunt o mamica de 2 poznasi de 2004 si o floricica de liliac de 2010.

As dori sa va recomand cu caldura una din cele 2 bone ce le-am avut cat locuiam in Romania.

Am vorbit acum ea (am ramas prieteni de familie) si isi cauta ceva extra de lucru. Este tanara (45 ani), are un servici de bugetar, program fix pana la 15. Insa dupa aceasta ora este disponibila sa lucreze ca si menajera (face treaba repede, impecabil si fara sa deranjeze) si/sau ca si bona (este f energica, iubeste pe cei mici, are initiativa insa stie sa respecte in totalitate ce spun parintii).

Locuieste in Bucuresti, in zona Piata Domenii. Daca aveti nevoie de ea astept PM si va dau nr ei de tel.

Va multumesc,

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

am fost la doftor, cica nu-s chiar pe picior de nascare, adica nu nasc in urmatoarele 2-3 zile si e posibil sa ma prinda chiar si week-end-ul nenascuta.

Ei, ce stie el ?? (aici e semn de hlizit)
Pup mult si again, nastere super usoara (o) sa ai!

Pup fetelee! Si la multi ani copilasilor!
_

Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

La Multi Ani !!!! strumfilor

Vivela iti tin pumnii pentru maine sa nu te apuce nasterea taman cand ii sotul plecat.
Si Daria oscileaza intre a-l iubi pe bebe din burtica sau a se manifesta intr-un mod gelos.

Ieri eram cu ea in Selgros si ii aratam sotului un patut pt bebe. II zic: "uite mami, ii luam lui bebe patut?
D- nu, eu vreau
Eu- mami, dar tu ai patul tau, fratiorul tau unde o sa doarma?
D- pe jos
scurt si la obiect...

Cygni multa sanatate, am avut si eu anul trecut si tin minte ca imi puneam acid boricat in ureche, apoi ungeam cu un betigas de ureche cu triderm si augumentin. Mi-am revenit rapid.
M-am uitat si eu la poze si am concluzionat ca-i tare frumusica Alisa ta. Imi place mult si palariuta ei. Noi i-am luat Dariei ieri doua palarii, sunt frumoase dar nu prea, daca intelegeti. In Ploiestiul asta nu gasesti nimic frumos, au inchis multe magazine (N&M, Miniblue, plus n de cartier), i-au atins criza.

Michy iti tin pumnii sa ai un zbor lin, fara turbulente, asta ca sa nu-ti piara curajul de a mai zbura.
Ar fi mai bine sa gasesti totusi o solutie sa va mutati acolo, Badea zicea in seara asta ca in cateva luni se vor inmulti omorurile pt bani.
F tare bancul.

Musso lasa tristetea ca nu te ajuta cu nimic. Cand iti vine sotiorul? balsamul sufletesc al tau se pare

Carla, sper sa aveti vreme buna, cica se indreapta in SE tarii.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 23 + cu Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
dana,da,asa e,ai dreptate..chiar am vb aseara cu el si mi-a spus" la multi ani copilul meu",pfuuu ce am mai bocit..
vivela,...motivul tristetii mele o sa mai stea pe langa mine inca cateva luni si uite asa am zile mai bune si zile mai proaste...ce sa fac,ne facem o casa si trebuie sa facem sacrificii,dar cateodata as prefera sa stau intr-o cutie doar sa fie linistite.
carla,cygni
cygni eu am 29 si vorba vivelei ma simt tanara!!

am examen azi,o uratenie,fiscalitate,tva,amortizari,probleme cu procente..de ce am fugit n-am scapat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata fetele

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si32+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

neata si o cafea fierbinte

georgi, bafta la examen .
mie imi plac chestiile astea de fiscalitate, sunt actuale , vrei nu vrei auzi de ele. ma rog, partile teoretice, ca se stie ca amaratul nostru de cod fiscal e facut harcea-parcea saptamanal .
iti tin pumnii sa iei nota mare.

dana, e foarte hotarata Daria . lasa ca are timp sa revina la sentimente mai bune fata de bebe. tu cum mai esti? cum te simti?

lachi, pe unde esti? imblanzesti poneii?
ai inscris fetele la gradi?

eu nu prea am somn noaptea, m-am culcat pe la 1 noaptea, m-am trezit pe la 4...m-am foit pana la 7 jumate cand n-am mai suportat sa stau in pat. si de dimineata am vazut ca prietena mea din scoala generala mi-a dat mesaj ca a nascut azinoapte o fetita, aveam acelasi DPN, asa m-am bucurat pt ea... incepe deci bine ziua de azi .

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

'Neata fetele! In zile ca asta imi pare rau ca n-am lasat-o pe Saby la bunica/bunic niciodata pana acum, poate acum n-as vomita de durere de cap, ca domnisoara a avut chef sa trezeasca pe toata lumea la 5:30 .
Vivela, hai ca poate nu nasti azi, pune-ti un dop mai mare . Te asteptam la mare dupa aceea, eu am dus-o pe Larisa la 11 zile, se cruceau babele ca am plecat cu ea de acasa.
Dana, dupa prognoza mi-am facut si eu planificarea, sa fac drumul azi dupa-amiaza pe racoare si de maine sa avem vreme buna. Nu stiu daca plecam azi, n-am terminat bagajele si ce aveam de rezolvat aici, plus ca nu vreau sa conduc cu durerea asta de cap.
Georgi, , bafta la examen!
Vio, si .
Mychy, drum lin inapoi!
Timi, mi-a placut mult relatarea cu marcile de masini .

Mi-am amintit ce voiam sa va spun ieri.
M-am suparat pe Saby dintr-un motiv pe care nu-l mai stiu si am ajuns in timpul discutiei la intrebarea: "Saby, vrei alta mami?" la care copilul zice "nu..." si apoi "alta mami are ochii albastri?" . De parca verziturile mele nu sunt bune . I-am zis ca alta mami are ochii cum vrea tati. A priceput copilul ca e gluma si apoi a tinut-o in aceeasi nota, cica vrea "o mami-balon" si o mami omida .

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Anca, imi pare rau ca ati avut dimineata alba , la noi david face chestii d-astea numai in we, in rest trag de el dimineata sa se scoale. nu stiu cum, frate, dar numai sambata si duminica ne trezeste mult mai devreme ca de obicei, parca stie si vrea sa ne faca in ciuda .

si noi o sa plecam pe drum la cateva zile de la nastere, ca trebuie recuperat copilul cel mare. numai ca imi astup urechile la tot ce au de comentat babele .

si nu mai intreba copilul chestii asa serioase, cine stie ce o fi in capsorul lor .

_

Mergi la inceput

a, si de ce ai pus in dreptul lui Vio emoticonul asta ?
o pup si eu , dar sper sa nu fie nevoie de .

_

Mergi la inceput