Strumfi de iulie-august 2007 (185)
Raspunsuri - Pagina 15
musso17 spune:
cygni,haioasa foc domnisorica ta si tu foarte tanara,daca esti cea care o tine in brate.
Vivela spune:
a, mi-am adus aminte, i-am zis lui david ca mami se duce la doctor sa-l scoata pe bebe din burtica si ca bebe o sa-i aduca un cadou. era incantat ca il scoatem de acolo pe bebe, iar la jucarie cica: "ba nu, eu ii cumpar lui Damian o jucarie!"
. asa m-a emotionat, am zis ca uite, totusi are suflet darnic, nu e gelos. 
om vedea ce si cum va fi mai incolo,incerc sa nu ma mai gandesc la asta acum.
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07)
& Damian (38+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Vivela spune:
Cygni, am vazut poze
, tiii ce mai seamana Alisu' cu tati ...
Georgi, dar ce-ai patit? hai lasa butoiul, ca nu-i de stat in el.
ai terminat examenele?
nico, timi
.
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07)
& Damian (38+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
mychydutza spune:
fetele multzam fain de incurajari, sper sa fie ok si drumul catre casa;
vivela, deci te-ai fetzuit, imi place despre tine
georgi, imi pare rau ca esti suparici....sper sa treaca repede orice ar fi

fetele, cum ajung, tre sa trec pe salate....am pus 3 kile si un pic. in viata mea nu m-am ingrasat asa mult intr-un timp atat de scurt; cred ca de la croissantele astea super gustoase mi se trage;
anto, nu-ti fa probleme, stiu cum e; oricum imi pare tare bine ca ne-am vazut
;poate cand veniti la bucuresti gasim o zi ....pup
opriti planeta....vreau sa cobor!!!! 
Luna1 spune:
Hello!
Am citit tot si n-am retinut nimic. Am vazut pozele lui Mychy frumoase foc, si pozele, si peisajele, dar mai ales personajele.
Am vazut pozici si cu Alise frumusica foc, a crescut mult, iar tie Cygni sanatate multa.
Vivela nastere usoara iti zic de pe acum, sa apuc macar sa-ti zic.
De fratiori...ai mei au diferenta de varsta mare, 6 ani, dar desi Cosmin mai are geloziile si rautatile lui, pe care de altfel le are si Adelise, totusi l-am intrebat de multe ori daca ii e dor de momentele cand eram doar noi trei, si mi-a raspuns ca nu, ca nici nu-si imagineaza cum ar fi fara Adelise, ca e iubita lui surioara.
La noi f des Adelise face regulile jocului, il manipuleaza pe Cosmin cum vrea ea... Ieri ii zicea "I am mommy's girl, you are daddy's boy, I love mommy, you love daddy!" asta pentru ca e geloasa daca il pup pe Cosmin. Iar Cosmin cand o vede suparata se distanteaza desi eu mereu ii zic sa nu o faca. In rest insa se iubesc enorm, se joaca impreuna, se alearga, se pupa, se imbratiseaza. Sunt f dulci.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Cygni spune:
Multumesc fetelor (Mycky, Antoanela, Stefania, Nico, Timi, Georgi , Vivela, Luna) pentru urari si complimente
Vivela, o sa fie bine uite ce baiat generos ai. Chiar daca va fi mai greu initial, sigur or sa se iubeasca tare fratiorii! Si tu esti o mama deosebita!
Georgi
sa treaca zilele astea. nu sunt tanara, fac 30 in iulie dar multumesc, face bine stimei de sine si durerii de urechi![]()
mychy am vazut si eu pozele
, nu stiu cum iti mai vine sa te intorci![]()
mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Cygni mychy am vazut si eu pozele , nu stiu cum iti mai vine sa te intorci |
.....NU, nu-mi vine sa ma intorc, da' ce pppppp.......ana mea sa fac?
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

monicabo spune:
Cygny sanatate multa!
mychy, drum bun!
Luna, ce smechera Adelise!
Vivela, faina replica lui David... e ceva mai usor cand primul copil e mai mare, ca ii mai explici, mai stai cat de cat de vorba cu el..
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
CarlaV spune:
Multumesc si eu pentru urarile de drum bun. La cat de seriosi sunt romanii parca vad ca nu apuc sa plec maine, cum imi planificasem.
O sa lucram si la mare (Nico,
), ca ne chinuim sa achitam apartamentul acela, dar macar o sa schimbam aerul (si o sa-mi rup antricoatele dormind pe o canapea extensibila).
Cygni, insanatosire grabnica! De Lis stii ca e o dulceata, o admir de cate ori am ocazia.
Georgi, hai sa imparti problemele cu noi
.
Vivela, si eu iti zic de pe acum nastere usoara, sunt sigura ca va fi rapid si fara dureri mari.
Si la noi Saby o cauta pe Lary in burtica atunci cand a venit la spital sa ma vada. I-am aratat-o in patut si in prima jumatate de ora n-a atins-o, apoi s-a obisnuit, iar a doua zi deja o pupa.
Nu mai stiu ce voiam sa zic, ma duc la bucatarie sa vad pe ce haine nu si-a dat Saby capsuni si cirese, poate-mi amintesc.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Antoanela23 spune:
La multi ani, tuturor copiilor!
Aici nu se serbeaza deloc 1 iunie, pacat, stiu ca anul trecut eram in Buc de 1 iunie si am fost in Cismigiu, a fost asa de frumos.
Timi, nu stiu, cred ca oriunde se gasesc gaufre sunt bune. Stiu un loc bun in centru in Brux, dar asa pe autostrada nu am idee, o sa ma interesez. Noi luam de oriunde, de la intrarea in supermarket, de la masinuta care vine la iesirea de la scoala cu inghetata si gauffre, etc. Chiar vroiam sa te intreb cum faceti, adica, nu stati deloc in Brux, nu ne putem vedea? Cand veniti? Hai, ca noi stam f aproape de aeroport.
Cygni, ti-am admirat fetita e scumpa foc. Pustoaica aceea care o tine in brate esti tu? In ce oras stati voi?
pupici la strumfarie,