Strumfi de iulie-august 2007 (185)
Raspunsuri - Pagina 14
Cygni spune:
La multi ani tuturor strumfilor si mamicilor care inca se simt copii
Luna, unde esti??
mychy, intoarcere lina!
diane_dun, daca Stanciu iti ofera tie siguranta de care ai nevoie, atunci du-o la el, de ce nu.
Vivela?
Dupa furtuna de ieri am iesit 2h cu Alise afara. A se vedea aici ultimele poze cele cu hanorac roz sunt de aseara.
Acum sa va spun ce se intampla la spitalul judetean la urgente la 3 dimineata, adica "asta noapte".
-Cercelus, stai cuminte, ii spune portarul unuia din haita maidanezilor care se repezisera asupra mea care nu ma dumiream pe unde se intra de fapt la urgente. "Veniti dupa mine donsoara" zice in continuare portarul, "ca nu va fac cainii nimic". Eu si-asa terminata de durere stateam cu inima purice din cauza cainilor care ne inconjurau si cand am simtit botul unuia langa mana mea am crezut ca fac atac pe loc.
Ce s-a intamplat a fost ca, la 1h juma dupa ce m-am culcat m-am trezit in niste dureri ucigatoare de urechi, pe la 1 adica, am rabdat pana la 3 cand deja erau si infundate si abia mai auzeam, l-am trezit pe sot din somn, m-am imbracat cum am nimerit pe intuneric si-am coborat la masina. In viata mea n-am simtit hurducaturile gropilor atat de nasol, parca imi sfredeleau creierul. In fine, dupa cum s-a vazut am dat de un portar f amabil care m-a condus la etj 6 la ORL unde 3 doamne proaspat trezite din somn au strigat la el "de cand vine portarul sa aduca pacienti?" dar m-au tratat neasteptat de amabil desi cand m-am asezat pe scaun aveam impresia ca sunt intr-o sala de tortura din ev. mediu, cert e ca am otita, sunt pe antibiotic si calmante, am reusit in final sa adorm dupa tador +ketorol si sticle de apa calda la urechi.
Ce pot sa zic e ca in plina vara eu stau cu ceva pe cap sa-mi tina cald la urechi, nu trebuie sa-mi intre nicio picatura de apa si dna dr. m-a asigurat ca auzul imi va reveni in 4-5 zile iar daca nu sa fac o audiograma dar nu cred ca va fi cazul, n-am surzit de tot insa aud asa, ca in palnie...
Concluzia: e bine sa fii intr-un oras mic. Cel putin urgentele se rezolva la timp![]()
Deci, buna dimineata (nu gasesc emoticon infofolit)
mychydutza spune:
cygni, imi pare rau.....ce nasol, otita???? deci toata starea ta de rau din ultima perioada era din cauza asta?????????? ce draguta e alice cu palariuta!!!!!cred ca se racorise bine daca era cu hanorac; sper sa nu ma apuce vreo vreme naspa in avion.....ca mor acolo de corason 

opriti planeta....vreau sa cobor!!!! 
Cygni spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mychydutza cygni, imi pare rau.....ce nasol, otita???? deci toata starea ta de rau din ultima perioada era din cauza asta?????????? ce draguta e alice cu palariuta!!!!!cred ca se racorise bine daca era cu hanorac; sper sa nu ma apuce vreo vreme naspa in avion.....ca mor acolo de corason ![]() ![]() opriti planeta....vreau sa cobor!!!! ![]() |
nu, pur si simplu otita s-a suprapus peste raceala asta nenorocita, mi-a explicat madam dr cu trompa lui eustache sper macar sa scap de durere!
era f racoare aseara la noi. hanoracul e subtirel dar si eu mi-am pus si tricou si maneca lunga dar imi era frig.
Vivela spune:
neata
sunt pe-aici, prin zona, am fost sa iau fisa medicala pt gradinita, ca nu e bine sa aman lucrurile. apoi am dat o raita pe la piata, am cascat gura, mi-am luat niste fructe (capsuni+niste caise fara gust, desi scria "caise fff dulci"
)...
dupa amiaza ma duc la dr. sa vedem ce si cum... parca nu ma mai simt asa de grabita cu nasterea, ma simt bine, parca as mai face niste drumuri prin oras
. mi-am facut unghiile (toate 20
), m-am epilat, acu astept...
(<-- doar virtual, da?).
cygni, imi pare rau ca esti bolnavioara, uffff... nesuferita rau de tot otita, stiu ca da niste dureri de-ti vine sa te sui pe pereti...ia niste calmante, ca pana nu-si face "numarul" nu trece, din pacate. sanatate multa
.
ma duc sa ma uit la poze .
nasol cu cainii, si eu am oroare de ei, nu mai intru in detalii ca mi-am exprimat si acu ceva vreme "simpatia"
. de ex, am iesit acu din casa si am zis sa verific la gradinitele pe unde mai depusesem dosarul de inscriere - sa vad daca nu cumva, prin absurd, am mai fost admisi si in alta parte. la una din gradi am preferat sa nu mai intru, desi eram la 50 de m de poarta. in fata portii, 3 dulai care se uitau fix la mine, asteptand sa ma apropii. erau si data trecuta, cand am depus dosarul, atunci dormeau si i-am vazut prea tarziu, acum erau vigilenti si i-am vazut din vreme. am preferat sa nu mai intru, am facut cale intoarsa, il trimit pe sot
. stiu ca poate sunt absurda, dar fix asta mi-ar lipsi acum, sa ma atace o haita de caini. 
mychy, zbor lin acasa
.
diane_dun, inca nu, cu majoretele. stai sa vad ce zice doftorul dupa amiaza, sa nu le obosim aiurea. ![]()
oricum, va anunt eu cumva ca stau sa nasc, stiu ca e plictiseala mare inainte, poate intru pe DC de pe telefon, daca m-or lasa si daca o functiona vodafonu' in betoanele alea.
ma duc sa pun o mancare de conopida la foc, am directiva de sus
.
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07)
& Damian (38+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Antoanela23 spune:
Buna ziua dragutelor,
Cygni, sanatate multa si bafta sa scapi repede. Stiu ca otita e ff nasoala la adulti, a facut si mama anul trecut si s-a chinuit rau de tot.
Michi, drum bun spre casa. Mi-ar fi placutr sa ne mai vedem dar nu am avut cum pt ca zilele astea mi s-au aglomerat tot felul de lucruri.
Diane_dun, nu mai stiu daca ti-am urat bun-(re)venit. Felicitari pentru cea mica si nu te descuraja cu alaptatul,
Vivela, ce-mi place de tine, esti asa de organizata. Vroiam sa-ti raspund si eu referitor la bebe1 cand vine bebe2, dar la noi a fost un pic dierit, ca Victor era un pic mai mic, nu avea inca 2 ani cand s-a nascut Sonia si nu a avut reactii foarte clare. El a venit s-o vada la spital si i-am luat lui un animalut de plus mai mare si unul mai mic la fel sa-l da el cadou lui Sonia. A fost incantat iar animalutul acela a devenit doudou-ul lui pana anul asta de Paste cand l-am pierdut la Brasov, a fost jale mare.
Deci reactiile difera de la copil la copil si sunt sigura ca in timp vei stii sa-l convingi pe David ca mami il iubeste la fel de mult.
pupici la fete, o zi buna,
stefania_97 spune:
Buna fetele,
Cygni insanatosire grabnica 
Vivela inca nu imi vine sa cred cat de aproape esti de final. Gata nu te mai stresa cu David ca sunt sigura ca va fi un fratior iubitor chiar daca va mai trage si cate o palma din cand in cand
Eu astept sa vad ce faci ca sa aplic si la mine ![]()
Michy drum bun, nu mai esti virgina acum ![]()
La multi ani tuturor copiilor!!!
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
32+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
nma spune:
LA MULTI ANI STRUMFI SI STRUMFITE! 
La multi ani Dragos Alexandru! Andutzy
.
Cygni
sa scapi repede de durere. Tare frumoasa printesa ta.
Carla vacanta placuta (sper ca nu o sa lucrati cat stati la mare). Abia astept poze cu fetele.
Miky zbor lin, fara peripetii. vazut pozele, plecat iar cu gandul departe, la vacanta.
Vivela tot intru si eu la subiect sa vad cum mai esti. Te asteptam cu vesti de la nenea doctorul.
Monica
si mie imi palce cum povestesti despre fete.
Nico
musso17 spune:
buna fetele
am niste zile proaste,pentru asta intru mai rar.
mychy,drum lin si aterizare buna
cygni,imi pare rau de patanie,offf inseamna ca a fost rau de ai ajuns la spital.
gata,ma retrag ca nu ma pot aduna
Timi07 spune:
Cygni sper sa scapi iute de otita. Ce domnisorica frumoasa ai...si mie mi-a placut tare mult cum ii sta cu palarioara.
Michy zbor lin si sa-ti fie de bine excursia. Faine poze, asa de dor de duca mi s-a facut si mie.
Anto unde este gasesc gauffrele cele mai faine pe drumul de la Aeroport Brux catre Paris? Sotul mi-a zis ca nu vrea sa se abata dar nu se poate sa nu facem un popas pt un desert belgian.
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
monicabo spune:
Si eu mi-aduc aminte de Andreea cand am venit acasa cu Ana Maria..dar la fel, andreea era mica, 1 an si 4 luni.. dar a acceptat-o imediat, in felul ei (ma refer la varsta). In lunile mari de sarcina imi mangaia burtica, o pupa, aducea biscuiti...apoi cand am venit acasa cu Ana Maria, ma cauta iar la burtica, dar burtica nu mai era... I-am zis ca ce era in burtica este langa ea, si va avea mai tarziu cu cine sa se joace...
Ana Maria statea in landoul carutului la inceput.. Andreea curioasa, era mereu gramada pe carut, sa se uite, pe urma a invatat ca atunci cand maraie surioara, sa-i zgrangane cu diverse sunatori, se ducea repede la ea... Eu eram mereu in preajma lor, mi-era frica sa le las singure vreun pic. Pe urma i-a zis "Mi" de la mic, apoi Micu Micu... Andreea nici nu prea vorbea bine atunci...
Acum e Ana Maria in faza Andreei de atunci ca a ajuns la varsta Andreei cand era ea bebe mic
I-am luat si ei un cadou din partea lui bebe, un set de 5 masinute
, din care pana acum au supravietuit 3, pe care ii placea f mult sa le plimbe/de vant, prin casa...
S-a bucurat cand m-a vazut, n-a fost nici o alta problema "tehnica" gen suparari/pedepsit pe mine ca am lipsit...dar repet, era si f mica.
Plus ca m-a vizitat si ea la spital intr-una din zile, cand iar s-a bucurat si a plans cand au trebuit sa plece. Ne-am vazut atunci cu AndraZ![]()
Amintiri...![]()
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria