Strumfi de iulie-august 2007 (185)
Raspunsuri - Pagina 11
monicabo spune:
raspund f pe fuga, pt Diana_dun
In primul rand bine ai revenit! Sper sa ne mai revedem
Cu adeverinta, pur si simplu te duci la locul de munca si le ceri adeverinta ca esti salariat la ei (ca de fapt asta si esti, doar ca ai contractul de munca suspendat), asa cum ti-a scris si Dana
Mie asa mi-au dat (sunt in aceiasi situatie, gradi pt cea mare, in CIC de la cea mica).
Adeverinta suna cam asa... "Prin prezenta se adevereste ca X, avand functia Y in departamentul Z, este salariat al unitatii noastre pe perioada nedeterminata. Adeverinta este necesara pt inscrierea copilului la gradinita". Nici macar nu mi-au mai scris ca am contractul suspendat...
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
mychydutza spune:
neatza, va invit la o cafea si un croissant!!!
vivela, nu ne da emotii, da-ne un semn!!!
opriti planeta....vreau sa cobor!!!! 
stefania_97 spune:
Neata ![]()
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
31+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
lulu77 spune:
Buna dimineatza,
Noi am avut un week-end fffff plin. Plaja, teatru, circ, sat vacanta(parc distractii), si simt oboseala .
vivelaaaaa?
Citesc din urma si revin.
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
POZE http://picasaweb.google.com/lucagabriel07
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Vivela spune:
neata
n-am nascut
, dar va multumesc ca va ganditi la mine. ieri am fost la ploiesti sa-l duc pe mandrul soare la parintii mei, n-am mai apucat sa intru pe forum ca ne-am intors foarte tarziu. drumul de intors m-a obosit foarte tare, parca veneam de la cine stie ce departare...nu stiu cum se face dar am simtit toate hurducaturile posibile ale masinii, am simtit in burta toate gropille ploiestiului si bucurestiului, am injurat toti edilii (inca o data
), chiar ii ziceam sotului ca daca are chef sa bea o bere cand ajungem (caldura mare, moncher!), sa faca bine sa bea fara alcool, ca nu se stie. da' m-am pus in pat si m-am trezit dimineata ok, deci sunt inca in formula stiuta.
si e bine ca-s asa, ca n-am apucat sa ma primenesc si eu deloc, sa-mi fac si eu unghiile, sa ma pensez, sa ma fac bella (cred ca o sa-mi mai pese de asta in durerile facerii de n-o sa mai pot, dar na, acum inca mi-e bine
).
ia ziceti-mi si mie ce scaune de masina aveti pt pici, sau mai bine zis ati avut de la nasterea lor. ca eu ma uit ingrijorata ca s-au scumpit intr-un hal fara de hal astea, eu as vrea cu isofix, pt categoria 0-18kg, am scoica de la carut, dar la un impact - doamne fereste - zboara aia prin masina de nu se vede, mie mi se pare un sistem tare aiurea de prins doar cu centurile masinii.
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07)
& Damian (38+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
mychydutza spune:
vivela, deci tot ou kinder cu surprize esti!!!!! fata, fa-ti unghiile, fa-ti parul, fetzuieste-o pe fofo, ca poate te apuca nascarea si nu esti aranjata;
nu mai rasucesc cutitu-n rana, dar ieri nush daca am dat cu masina in 3 gropi si am facut peste 150 km;
.....comparatiile nu-si au locul dar parca tot tanjesc la un pic de civilizatzie![]()
opriti planeta....vreau sa cobor!!!! 
musso17 spune:
vivela ma bucur ca esti bine.
eu am un chico dar nu isofix ci cu centuri,e destul de teapan,sigur ca cel isofix este mai safe...inca il mai tin ca merge pana la 18kg si mihnea are 16.
monicabo spune:
Vivela, noi la copii am folosit mai intai scoici, pana pe la 1 an (cica asa se si recomanda, pana la nu stiu cate luni, copilul sa fie cu spatele la sensul de mers), si pe urma le-am luat scaune chicco, la vreo 500 ron...acum avem scaun chicco, cu fata la sensul de mers, pt amandoua, si se simt bine in ele...
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
CarlaV spune:
'neata, am vrut de n'spe ori sa va scriu si tot n-am ajuns. Noi suntem in focuri, avem o multime de treburi de rezolvat si vrem sa plecam la mare miercuri. Pe Sabina au acceptat-o la gradinita care ne-a placut noua, iar la cea de langa casa au raspins-o fara motiv (oricum nu ne placea). Ieri am avut nasii fetelor in vizita, apoi am fost la un gratar si seara au venit in vizita viitorii nostri fini, deci o zi plina.Am tot vrut sa scriu la subiectele zilei, n-am timp sa dezvolt, dar incerc sa nu raman datoare, chiar daca scriu telegrafic si din amintiri.
Lulu si Cristina, v-am admirat cavalerii in poze, sunt niste scumpi.
Diane_dun, am fost la oftalmolog cu Larisa si a spus ca este totul normal, pupilele se dilata si se contracta in mod diferit, adica una este mai lenesa decat cealalta, dar se rezolva in timp, si daca nu avea ochii albastri nici nu ne-am fi dat seama.
Te felicit si aici pentru Laura. Cu luatul in greutate, eu nu mi-as face probleme, atata timp cat este vioaie, nu plange fara motiv si exista crestere in greutate de la o luna la alta. Nu compara copiii intre ei, fiecare are ritm diferit de crestere. Cel mai bun lucru pe care il poti face pentru ea este sa continui cu alaptatul.
Cygni, ti-as fi scris si eu ca si celelalte mamici de 2 copii, nu am ce sa adaug. Noi stam in 2 camere si ne gandim ca, daca am face inca un bebe, ar trebui sa ne mutam si sa ne schimbam masina. Dar toate se rezolva in timp, apar solutii la care nici nu te gandeai inainte.
Stefania, Vivela, Georgi, Cafera, Monica,
.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"