Strumfi de iulie-august 2007 (185)
Raspunsuri - Pagina 12
CarlaV spune:
Stiam eu ca am uitat ceva.
Scaun de masina am avut scoica Graco pe care am folosit-o la ambele pana pe la 14 luni, cu spatele la drum. Asta are o baza care se fixeaza cu centurile masinii, dar sta fixa. Baza ramane in masina, scoica vine cu noi si se poate monta si pe carut.
Sabinei i-am luat Cosco alpha omega 3 in 1, are isofix, merge de la zero la 50kg, se transforma in booster si belt positioner, se pune si cu spatele si cu fata la drum. Pentru Larisa am luat acelasi lucru dar model diferit de tapiterie. Problema este ca baza scaunelor este destul de mare si nu va mai avea loc nimeni in spate, chiar daca avem 3 locuri.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Vivela spune:
multumesc de raspunsurile despre scaunul de masina. daca iau si baza la scoica, ajung relativ aproape la pretul unui isofix si nu prea renteaza. (ar trebui sa schimb si scoica, ca asta pe care o am nu e prevazuta cu baza).
eu nu inteleg, desi am cautat si filmulete pe net, cum legi cu centurile o scoica, mie imi pare ca si cum ai incerca sa prinzi o minge cu centurile de siguranta, adica poate sta daca totul e ok, dar la o zdruncinatura aluneca sau se propteste in spatarul canapelei (asta daca e cu spatele la mers). absolut aiurea.
pentru david am luat unul de la Jane, cu isofix, nu are centuri proprii, copilul se prinde cu centurile masinii, dar scaunul e fixat in sistem. nu mi se pare foarte-foarte confortabil, insa prefer sa fac pauze mai dese pe drum decat sa fac rabat la siguranta. scaunul insa nu s-ar fi pretat de la 0 luni sub nicio forma, e pana la 12 ani parca...de fapt nu conteaza greutatea atat de mult cat inaltimea, din cate stiu eu.
mychy, asa fac, sper sa nu ma apuce inainte de a-mi da si eu o fatza rezonabila. la giulesti, stii cum e, fofo tb sa fie neteda ca-n palma, deci n-am nevoie chiar de stilist
.
acu' dau o fuga pana la registrul comertului sa ridic niste acte, da' e ultima alergatura, chiar m-am saturar. trebuia sa ma fi dus mai devreme, dar m-a apucat instinctul de nesting si 2 ore jumate am curatat masina de spalat vase - ca se imputise si nu mai spala bine si aragazul, acu zici ca-s noi
.
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07)
& Damian (38+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Cygni spune:
De dimineata aud numai fluieraturi si scandari, greve peste tot in orasul asta
Vivela noi n-am avut isofix dar ai dreptate cu scoica, nu stiu ce sa te sfatuiesc, pot doar sa incerc sa-ti aduc la un pret mai bun decat in Ro in caz ca vrei sa iei ceva. am vazut subiectul tau de la Psi si Claucia mi se pare ca a dat niste idei f bune. o sa ma mai gandesc si eu.
diane_dun ce mai face Laura? cred ca daca e vioaie si bine dispusa si nu plange ca si cum ar fi infometata nu ai de ce te stresezi
mychy pana cand iti faci de cap pe-acolo?![]()
Am mers vreo 2h pe jos astazi in circuit la diverse gradinite fiindca de ceva vreme Lis spune ca vrea la gradi. Pana la urma, am inscris-o la acea "scoala de vara" pentru luna iulie si sa vedem cum se adapteaza. Am fost si-am vorbit cu directoarea si-a zis ca in primele zile poate sta un adult cu ea, parinte, bona, bunic, sa se obisnuiasca, ceea ce e f bine. Iar daca pe urma nu mai vrea, pierdem banii
Faza e ca daca se obisnuieste si ea vrea in continuare la gradi din toamna, desi nu neaparat la gradinita de la scoala de vara, nu ne-am permite sa platim si gradi particulara (la care as vrea sa stea doar program scurt) si bona. Iar daca renuntam la bona f buna pe care o avem, in afara de faptul c-o sa ne urasca vesnic
, daca Alise se razgandeste si nu mai vrea la gradi dupa o luna, ce fac, nu pot chema bona inapoi. Ma rog, om vedea. Eu ziceam ca sigur o mai tin si anul asta acasa dar daca ea ma bate la cap cu gradinita desi habar n-are ce si cum, hai sa incerc am zis. Am cautat si gradinita indienilor cu predare in engl si am aflat ca s-a desfiintat ca au plecat indienii
plus am mai vizitat o alta gradi noua cu un spatiu de joaca afara foarte fain si ce mi-a placut este ca ramane aceeasi educatoare, de la inceput pana la sfarsit dar cam fitzoasa lume pe-acolo vazui![]()
Maine mai vreau sa vizitez doua alte gradinite si un club de inot.
Vivela spune:
cygni, aduci si de pe e-bay.uk ? iau in calcul si varianta asta...
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07)
& Damian (38+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Cygni spune:
si ebay si amazon.co.uk, la mothercare is reduceri acum, oriunde gasim mai convenabil.
la noi a fost furtuna mare, ploaie torentiala, in afara galatiului cu piatra, dezastru.
mychydutza spune:
cygni, maine seara imi iau zborul spre casa!!!!gata cu huzureala
vivela, ai grija sa fie fofo frezata ca daca te prind alea si te rad adhoc, e vai de ...dumneaei!
am constatat ca regimul de vacanta mi-a priit prea mult: am pus 3 kile in doo saptamani
opriti planeta....vreau sa cobor!!!! 
monicabo spune:
Carla, felicitari pt gradinita! Bine ca v-au acceptat la cea la care ai vrut tu! Drum bun pt mare
Vivela, la fel si tie, felicitari pt gradi!
Si tuturor fetelor care si-au inscris copiii
Nico, felicitari pt Alex, si spor la contruit casuta! Ce sport la face Alex? Imi place mult cum povestesti de ei...
Dana
toti avem perioade de stress, care tre' sa treaca. Ce mai face Crisiana_ana? Il are pe Eric, de varsta cu ai nostri, si mai are o fetita, nu?
Mychy, cat mai stai pe la Brux? SAu cum ai intrebat-o tu pe Fianna, te mai intorci?
Imi pare bine ca Andrei se simte bine. Pai la ce aer curat e acolo...
Vreau sa va atentionez cu ceva, am citit chestia asta la subiectul cu gradinitele de la "gradinite, crese, bone": Daca ati inscris copilul la mai multe gradinite, si au fost si acceptati in mai multe locuri, alegeti gradinita, si retrageti copiii de la gradinitele unde nu vreti sa mearga (dar au fost alese ca variante de rezerva). Ca am inteles ca gradinitele trimit listele la inspectorat, si listele care ajung primele...aia e! Adica copilul musai va merge acolo, chiar daca voi vreti o alta gradi la care a fost acceptat. Plus ca eliberati locul pt un alt copil.
La noi nu a fost cazul, ca am inscris-o pe Andreea doar intr-un singur loc.
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
CarlaV spune:
Monica, Cygni, multumesc
.
Bine ca stiu sa o retrag repede de la cealalta gradinita, maine acolo ma duc.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
cafera spune:
Stefaniaaaaaaaa, felicitari pentru burtica!!!!!!!!!

Ce ma bucurrrrrrr!!!!!!!!!!
Beiiiiiii, Michiiiiiiii, de ce sa ma certe Dana?????? Ca eu ma suparam pe cele care intrau si nu scriau, dar eu la ce val m-a luat nu am apucat nici sa citesc printre randuri.
Vivela, tinem pumnii strans!
Mai e cineva suzetos??????? Noi cand avem necazuri mari, ne cocolosim in brate la mama, cu domnia sa suzeta![]()
![]()
![]()
Ioanaiub?
Mi_a?
Mamica cu cei trei iezi?
Uitam sa soun ca am tras cu ochiul la un Denis frumos foc.
Aaaaaaaaa....Michi, vezi ca te cam integrezi bine in peisaj![]()
![]()
![]()
![]()