Strumfi de iulie-august 2007 (185)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

vivela, nu e vorba de mila ci doar de simpatie.
nico, felicitari pt probele trecute ale lui alex si .....fir intins la pescuit; te pricepi?

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna fetele
eu sunt rupta,fii-miu s-a trezit la 4 a.m. si a stat treaz pana la 11 cand a adormit in masina vreo 2 ore..nu stiu ce a avut,nu mai vorbesc ca eu am avut de sustinut un proiect si eram ca teleghidata.
mychy,n-am ajuns sa mi iau homeopatele dar luni sigur ca in cateva zile ar trebui sa ma apuce simptomele de nebuneala
vivela, si
nico,felicitari!!
io vreau la raci,astept sa-mi vina lupul de mare si plecam la ostrov,eu cu fii-miu stam in barca si barbate-miu baga mana dupa raci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Multumesc dragele mele .
La pescuit nu ma pricep dar ce mai conteaza. Pe cand ne chinuiam noi sa prindem ceva am aflat ca e interzis pescuitul in perioada asta. Nu am prins nimic dar copilul a fost multumit. Oricum daca prindeam trebuia sa le dam drumu in apa. Alex mi-a sus ca ar trebui sa cumparam ceva momeala din plastic ca e pacat sa dam ramele maincare la pesti .
Anto se inteleg tare bine pusti mei. Andra e mai incapatanata dar cedeaza Alex. Cum e diferenta mare intre ei, el intelege si inceraca sa faca in asa fel incat sa nu trebuiasca sa fie ea pedepsita. Azi chiar am remarcat ca a inceput si ea sa adune jucariile. Pana acum trebuia sa le adune el si pe ale ei (stia ea cum sa il convinga).
Azi am vazut un bb de 5 saptamani. Alex a fost tare incantat de el. l-am intrebat daca mai vrea sa facem un bb si a spus ca doar ii e dor de perioada cand Andra erea asa de mica.

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

Fetelor, va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine cu o informatie: mi-au acceptat-o pe Dani la gradi si vor adeverinta de salariat, ori eu sunt in concediu pentru ingrijirea copilului (inca n-am primit decizia, dar am depus dosarul de vreo doua luni, am bonuletul cu nr dosarului). Cine-mi da adeverinta asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

nma, multumesc pentru apreciere si incurajare! Felicitari ca ati scapat de probe! Simpatic Alex cu momelile din plastic si bravo Andrei pentru ca-si strange jucariile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Diana poti sa-i rogi pe cei de la servici sa-ti dea o adeverinta precum ca esti angajat cu contract suspendat din data de... pe motiv de CIC. sau poti explica situatia la gradi. Sigur te vor intelege dc le duci macar adeverinta de la sot, pe ei ii intereseaza sa stie ca exista un salariat in casa pentru achitarea taxelor de mancare lunare.

Lulu l-am admirat si eu pe Luca, e tare simpatic. Si sa sti ca te invidiez si pe tine si pe Musso ca puteti iesi pe plaja mereu cu copii. Daria mea de dimineata s-a trezit cu ochii lipiti - conjunctivita, pe care o banui de la faptul ca mai duce mana murdara la ochi cand se joaca in nisip in parc. Peste noapte vin toate pisicile si toti cainii de se kk acolo. Off ca numai pot.

Michiiiii fugiti mama acolo, la cate verdeata vazusi in poze. Ce mai stati pe-aici prin tara asta?
Sa-ti fie de bine intalneala cu Anto. Sa sti ca si eu ieri m-am intalnit cu o persoana deosebita Cristina-Ana la intalnirea de 10 ani de la terminarea facultatii a sotului. A fost coleg cu sotul ei, e mica lumea. E o dulceata de femeie. Data viitoare poate ne vedem si cu copiii.

Sunaflower m-am uitat bineinteles si la pozele voastre. Nu stiu de ce dar de fiecare data cand ma uit peste pozele voastre imi inspirati asa un aer de blandete, mostenit inclusiv de Denis. Pare foarte cumintel.

Nma felicitari pentru probele lui Alex si intrarea lui Andra la gradi.Imi pare bine ca ne mai povestesti despre voi.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 21 + cu Eric Mihai

Mergi la inceput

Noi avem o perioada mai stresanta, o tot ducem din una intr-alta, incercam sa ne tinem tari pe cat posibil dar parca incep sa scartie puterile cand la mine , cand la sot. Si-a luat liber sotul luni si marti, cu greva asta a zis sa stea linistit acasa decat printr-un trafic infernal. Planuiam sa plecam la munte, sa ne mai destindem, insa se anunta vreme cu furtuni si maine si poimaine

Stefi eu lui Daria i-am luat azi "ca cadou" de ziua copilului o trotineta. E f incantata de ea insa tot ne bate la cap ca vrea si tort cu lamanari sa sufle, asa ca o sa-i iau si unul mic ca n-o fi bai acum.

Si fiindca am ramas datoare la sibiectul scoli, educatie, prea multe fata de ce s-a zis (fiind total de acord cu voi, mai ales cu Anto) nu mai am ce sa zic. Sunt si eu la fel de dezamagita de sistemul nostru de invatamant care, in loc sa evolueze, devine din ce in ce mai prost. Dupa ce ca nu aveam metoda, nu aveam materiale, infrastructura, acum profesorii buni ii numeri rapid. Inclusiv un mare profesor si un mare om de la academie de la sot, ieri, ne spunea ca se confrunta cu o lipsa de personal grava, ca cei vechi au intrat sau urmeaza sa intre la pensie iar dintre cei tineri buni prea putini ce stau mai multi ani la catedra, nu stau decat 2-3 ani apoi pleaca in sistemul privat datorita banilor. Ori un absolvent ca sa ajunga profesor universitar prima data e preparator, apoi asistent, apoi lector...perioada de ani de zile in care castiga la limita existentei. Si la ce i-ar interesa pe domnii nostri guvernanti de sistemul nostru de invatamant, ei au bani furati de-si dau copiii in sistemul privat din afara. Aratau la tv intr-o zi, scoala din Elvetia unde invata copiii lui Videanu (si fata si baiatu) cu cca 100.000 lire pe an in total pentru amandoi, ceva exorbitat, era un adevarat palat inconjurat numai de verdeata, pai... ce sa mai zici. Ce m-a impresionat la scoala respectiva era ca indiferent de cati bani au parintii, copiii primeau zilnic o suma minuscula ca si bani de buzunar, de la scoala (din taxa anuala), pentru a nu se crea diferente intre ei si a-i invata valoarea banului. La noi daca te duci acum intr-o scoala generala se iau la intrecere pustii cu ce celulare au iar la liceu cu ce masini vin/ii asteapta pe la poarta rasunand de manele.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 21 + cu Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Buna ziuaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
Asaaaaaaaaaaa.... Sa mai spun ca mi-e dor de voi?

Dana, felicitari pentru burticaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! Ma bucur mult

Vivela, iti tin pumnii pentru enenimentul ce se apropie! Tot binele

Mai e vreo burtica de care nu stiu? Karli, tu in cum stai?

Michiiiiiiii, ce bine te incdrezi in peisajjjjjjjj. Sotul e constient de ce frumusete si fata buna are la usa? O salut si pe Anto V-am invidiat

In rest... fetele mele sunt bine, se iubesc la fel de mult sau poate mai mult. Eu ocupata, ocupata, ocupata.

Mergi la inceput

Multumesc Cafera
Ma bucur ca ai mai intrat si pe la noi Tii minte cand le "certai" pe fetele care scriu fff rar, unele dintre cele care activau intens?
Te pup si mai zi-ne si noua de fetitele tale. Ce premiu ia Alex anul asta?

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 23 + cu Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

hellou
dana, sper ca perioada stresanta sa treaca; nici nu e de mirare la ce nebunie e in jur. sanatosi sa fiti ca te rezolvati voi pe toate. imi pare rau pt conjunctivita dariei; sper sa-i treaca repede
cafera, voi cum ati petrecut in vacanta??? vad ca te-a tras dana de urechi pt absenta, si bine ti-a facut

eu sunt ok, tot cu o durere de gat care ma chinuie de o saptamana. asa ceva nu mi s-a mai intamplat pana acum. cum ajung in tara ma duc la doctor ca nuish ce-i pe acolo.

Azi am fost la DINANT, la vreo 80 km de bruxelles; o minunatie de oras; curat, linistit, aer curat......ma uitam cu invidie la parintii care isi plimbau/cresteau copiii in asa un mediu nealterat de poluare, zgomot, prostie.....etc
va pun si niste poze http://picasaweb.google.be/marius.andrei.munteanu3/Mihaela#5477167018050816274

vivela,??????????????????

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput