Strumfi de iulie-august 2007 (185)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

Nico multa bafta lui Alex, sa treaca cu bine de probele eliminatorii!

de 1 iunie v-am zis, va primi cartea aceea personalizata, cu poza lui. sper sa ii placa. dar pe el pot sa-l incand cu orice. daca ii spun entuziasmata ca azi mergem prin parculete si ne plimbam toata ziua! sau 'sa vezi ce iaurtel bun iti ia mama de 1 iunie' se bucura ca de cine stie ce.

Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Cristina, ce usor scapi cu Denis.
La noi nu e asa simplu, il incanta multtt plimbarile, parcul, e drept, dar ....la jucarii are niste fitzee.....
Cu mancarea nu pot sa il incant.La el mancarea este mancare, si atat.
Mananca , nu comenteaza, dar orice ii dai este bine venit.

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
POZE http://picasaweb.google.com/lucagabriel07
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunflower1979

Nico multa bafta lui Alex, sa treaca cu bine de probele eliminatorii!

de 1 iunie v-am zis, va primi cartea aceea personalizata, cu poza lui. sper sa ii placa. dar pe el pot sa-l incand cu orice. daca ii spun entuziasmata ca azi mergem prin parculete si ne plimbam toata ziua! sau 'sa vezi ce iaurtel bun iti ia mama de 1 iunie' se bucura ca de cine stie ce.

Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)

si la noi e la fel, mai putin partea cu mancarea. de fapt daca stau bine si ma gandesc pot sa nu-i dau nimic, o duc in parcul in care vine itzi bitzi si o sa se distreze acolo

valen cat de frumos ti-a spus Ines, deci e "obsedata" de roz inteleg
ai dreptate cu mediul in care sunt copiii, conteaza foarte mult caci petrec ore in sir acolo si ori se iau dupa turma ori infrunta turma si atunci au de suferit.

nma tinem pumnii pentru Alex. si eu teoretic cand m-am casatorit imi doream 3 copii (fara sa stiu ca am RH negativ si fara sarcina pierduta) si o casa cu loc de gradina sa se topaie acolo si sa creasca cat mai liberi. 2 baieti si o fetita asa imi propusesem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

bonjour..........azi m-am intalnit in sfarsit cu anto. m-am simtit tare bine si sper ca si ea la fel. va pun si niste poze http://picasaweb.google.be/marius.andrei.munteanu3/Mihaela#

Mergi la inceput

vivela, ce faci? am citit la subiectul deschis de tine ref la cum il va accepta David pe fratiorul lui si mi s-a facut mila de tine. sper sa-i treaca momentul de furie si sa revina la sentimente mai bune

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

nico,cum ati trecut probele?
mychy,frumoase poze,in special cele de sus in care se vede orasul.eu am o nedumerire,am vazut si in pozele oanei mada,goale strazile,e mare orasul si putini oameni sau erau la munca?

Mergi la inceput

neatza............
musso, era intradevar inainte de 4-5, cand lumea era la lucru; aglomeratie am prins dupa ora 5 cand , in special cand ieseau tinerii de la scoala.
in rest, si pe mine m-a socat linistea de pe strazi; pai frate aci e o placere sa conduci, am vazut o gramada de batranele de peste 70 de ani la volan; ieri am vazut una si pe motoreta; sora mea cunoaste un nene care sofeaza la 85 de ani.....nici nu-mi pot imagina cum ar arata asta in nebunia din bucuresti;aici daca vrei sa parchezi lateral se opresc toate masinile in spatele tau si te lasa fara injuraturi, semne obsecne, claxoane. ieri s-a urcat in autobuz o pereche de batrani, pana cand nu s-au asezat pe scaun, soferul n-a plecat, cu toate ca avea carnatz de masini in spate si verde la semafor; daca vrei sa traversezi te lasa.....asta e o faza foarte tare pt ca pe mine trebuie sa ma invite de foarte multe ori soferul sa traversez pt ca n-am curaj
ieri seara am fost pe la parlamenntul european si comisia europeana...niste colosi de sticla ; foarte frumos. are misto birou Baseasca.
am fost si pe strada cu curve, pt ca au si ei asa ceva ,seamana cu calea mosilor, doar ca in fiecare vitrina e cate o patzachina care se unduia languros; ce m-a uimit iar e ca barbatii (fie ca erau pe jos sau in masina) nu se manifestau ca maimutele; treceau vedeau si atat
azi e o zi superba in bruxelles.....ceea ce va doresc si voua;
musso, ai luat homeopatele alea??? eu azi iar am pomenit-o pe vivela pt lipsa de sindroame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

vivela, ce faci? am citit la subiectul deschis de tine ref la cum il va accepta David pe fratiorul lui si mi s-a facut mila de tine. sper sa-i treaca momentul de furie si sa revina la sentimente mai bune

uf, nu asta era ideea. sper ca nu e chiar "mila", ca nu asta am vrut. in fine, poate receptionez eu mai puternic acum toate "nazbatiile" astea...

ma bucur ca au avut efect homeopatele, chiar vroiam sa te intreb daca s-a pastrat efectul pozitiv si luna asta.

super misto acolo la bruxelles din ce povestesti tu, am vazut si poze si m-am zgariat pe ochi (am asa un dor de duca de-mi vine sa fug de acasa!). te mai intorci?

cristina, nu, nu se termina programul la gradinita, dar nici n-are cine sa-l duca in afara de mine sau de taica-su, dar daca ma apuca durerile facerii cat sunt singura cu david, e mai nasol. asa ca am decis ca e mai bine sa stea o vreme la ai mei, pana rezolvam problema asta.

nico , cred ca o sa va fie greu fara copii, eu cand aud de lasat 2-3 luni mi se pare ceva fantastic, nu-mi pot imagina. cred ca eu am o problema de fapt, nu copilul .
si noi suntem cu casa in constructie, deocamdata la nivelul de gard (ca am inceput ca tiganul, intai gardul apoi fundatia si restul...), lucrurile s-au miscat incet pana acum, ca n-a avut al meu timp sa se ocupe, nici vremea n-a fost cea mai buna...
i-am zis ca sapt viitoare sa stea si el mai pe langa casa, ca nu se stie cand intru in travaliu si isi facea griji ca oamenii aia nu or sa munceasca mai nimic daca nu e el acolo. inteleg si asta, da' m-am umplut de nervi - chiar ma batea gandul sa-i zic ca o sa-l anunt prin sms si pe el daca am nascut sau nu, in caz ca-l intereseaza si problema asta...

de 1 iunie, nu stiu daca o sa-i cumpar ceva sau nu lui david, nici macar nu m-am gandit la problema asta. oricum, el e usor de multumit, daca ii iau o revista cu tom si jerry e foarte fericit. adica nu valorizeaza lucrurile in aceeasi masura in care o facem noi, asta e clar. i-am luat laptop de jucarie, am dat 80 de lei pe el de Craciun, s-a uitat la el 5 minute si l-a aruncat langa celelalte jucarii. s-a jucat mai mult cu ambalajul, ca era colorat .

cristina, multumesc de ideile gen super-nany referitoare la intampinarea copilului mai mare, probabil o sa le aplic, si aia cu mainile libere si aia cu cadoul din partea fratiorului.

uf, bine ca azi nu mai e canicula.

we placut

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (37+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Gata, am scapat de probe . Alex era tare fericit. Andra i-a sarit in brate si la felicitat. Probele au fost cu usile inchise, asta nu mi-a placut. Am fost 30 de copii inscrisi pe 25 de locuri. Pana la urma cica vor fi 27 in clasa desi eu am numarat doar 21 de copii prezenti la probe.
Dupa am fost si am sarbatorit la pizza.
planurile cu petrecerea de 1 iunie au picat. Copiii vor sa mergem la pescuit (doar eu cu ei, sotul are program prelungit la job). Nu le trebuie nici macar jucari. Acum sa vedem cum ne intelegem cu pestisorii.
Luni va fi ultima zi de gradinita la Alex, apoi pleaca la bunici, asa ca va duce prajituri si suc.
Miky trebuie sa recunosc ca te invidiez putin

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Bonurica, fetele,

Mychy, m-am bucurat ca ne-am vazut si mi-a facut mare placere. Nu uita sa-mi trimiti sms cu nr de tel al surorii tale, sunteti doua dragute si va pe amandoua. Am uitat sa-ti dau ceva, deci va trebui sa ne mai vedem. Vorbim pe pm sau mess.

Nico, felicitari pentru gradi de stat si bafta cu scoala lui Alex, ciudata treaba aia cu usile inchise. Ce frumos povestesti de Andra si Alex, probabil se impaca asa de bine si pt ca e diferenta de varsta mai mare intre ei.

Ai mei se bat pe jucarii si se ceart auneori de-mi vine sa-mi iau campii, indiferent cata morala le fac eu ca "trebuie sa imparti, nu e numai pt tine, nici tie nu-ti place cand celalalt nu vrea sa-ti dea, etc, etc". Sunt sigura ca se iubesc, sa vezi ce-si iau apararea cand il certam pe unul din ei, dar cand e sa imparta ceva nici unul nu cedeaza decat daca e santajat sau primeste ceva mai cool in schimb. Si cand fac tampenii se impaca tare bine , ca nici nu-mi mai vine sa-i cert.

Lulu, Sunflower, v-am admirat cavalerii, sunt scumpi foc.

Am uitat ce mai aveam de spus sa ca va urez weekend placut,

Mergi la inceput