Strumfi de iulie-august 2007 (185)
Raspunsuri - Pagina 8
mychydutza spune:
si apropos de copii , am vazut aci o gramada de familii de negri si arabi cu de la 3 copii in sus; cred ca 20 % din populatia bruxellesului e neagra; din punctul asta de vedere nu pot sa zic ca m-am simtit departe de casa: multi colorati, galagiosi si tupeisti
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!
stefania_97 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza si apropos de copii , am vazut aci o gramada de familii de negri si arabi cu de la 3 copii in sus; cred ca 20 % din populatia bruxellesului e neagra; din punctul asta de vedere nu pot sa zic ca m-am simtit departe de casa: multi colorati, galagiosi si tupeisti opriti planeta....vreau sa cobor!!!! |
in Olanda e la fel. In Rotterdam cel putin nu am vazut nici un olandez
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si31+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
Cygni spune:
Georgi
Vivela, ma doare sufletul pentru David ofofof, cred ca intrat in perioada in care vrea mereu pe mami dar el ce zice cand ii spui ca o sa vina bebe curand etc?
cu mancarea vad ca te-ai lamurit, ardei umpluti voi face si eu in week-end ca ii plac Alisului
stefania, inteleg, ma mir de cat de devreme adoarme Catarina. Bine, stiu ca si in UK e la fel, dar cum Alise se culca pe la 23:00, avem timp berechet dupa-amiaza si seara. E adevarat ca si noi cadem lati cand adoarme ea din pacate.
mychy, imi place de Andrei si te "invidiez| ca te rasfeti
cat despre negri, sper sa nu ma repet ca nu mai retin daca am zis sau nu, acesta e inca un motiv pentru care regret ca stau intr-un amarat de oras de provincie din RO, ca Alise rar are ocazia sa vada, intalneasca oameni de alte rase, culori si a fost absolut penibil cand, dupa ce a dat mana cu un negru a inceput sa se stearga pe maini si eu da-i si explica, negrul radea, dar daca ea nu mai vazuse si se holba ca la altceva si eu ii aratasem poze pe net, ca uite sunt si oameni asa, si-asa si toti suntem la fel doar avem culori diferite, cum au unii ochii caprui, albastri s.a.m.d.
acum chiar ma gandeam cum o fi la gradinita indiana ca-s tare curioasa, din cate stiu is numai pui de indieni pe-acolo. trebuie sa vizitez cat mai curand.
sunflower1979 spune:
Multumesc fetelor pentru aprecierile la adresa Denisucului! e un copil cuminte, ce-i drept, cu manifestari specifice varstei.
Am vazut si eu pozele cu Luca dragalasul . Lulu, ce frumos trebuie sa fi fost aseara la gratar, la iarba verde, cu atatia copii. si ce rasfat sa dormi dimineata mult si sa-ti mai si programezi o zi de plaja, ca asa poftesti!
Vivela, dar de ce il duci pe David la bunici? s-a terminat gradinita sau doar pentru a-ti fi mai usor in perioada ce urmeaza? la noi vacanta este doar in perioada 1 august-15 septembrie.
felicitari pentru locul la gradinita. la noi abia pe 22 iunie se afiseaza. plec la mare, ma intorc, mai fac si un copil pana afiseaza astia rezultatele...
ce m-a emotionat cum ai povestit ca v-a primit ultima daca cand l-ati lasat la bunici!
cat despre mancare, azi am in plan un pilaf cu piept de pui, ca eu nu am mai facut de mult si pulpite cu smantana si marar... mmmm ce pofta mi-e! sarmalute am facut si eu, in varza murata si din vitel, dar sunt cam gata.
o idee de mancare ce ne place la toti, nu stiu daca v-am mai spus, e mancarica de dovlecei cu piept de pui. reteta inventata si foarte buna.
Cygni bine ca ai gasit o solutie sa te simti mai bine.
Micky, esti o boieroaica, ce-ti pasa! Viata buna la brux, fara sot, fara copil, Andrei in paradisul ala verde, ii face bunica macare de gaitza. acu mai faci si mofturi ca-s colorati oamenii!
Timi, Valen si in general mamici de doi copii, tare-mi place sa va citesc. Mi-a fost dor de voi!
Stefania, nu ti-ar fi mai usor sa o duci pe Catarina la gradinita fara intrerupere cand se naste baietelul? ma gandesc ca ti-ar fi mai usor si tie, pentru ea ar fi continuarea rutinei si poate mai rau va suferi cand o vei duce din nou.
citeam in cartea lui supernanny (de care mie imi place tare mult) ca recomanda ca la intoarcerea mamei acasa din maternitate, aceasta sa aibe bratele libere, bebe sa fie la tati, astfel incat sa il poata imbratisa pe copilul mai mare pe care nu l-a vazut cateva zile. si mai bine, sa aiba o mica surpriza ca din partea lui bebe mic, pentru a-i face intrarea in familie mai placuta.
cred ca mai revin cu un mesaj ca am uitat ce mai aveam de zis. ah, azi am si eu salata la servici cu ou fiert. si mi-e dor de Jaaaaaadi!
Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)
stefania_97 spune:
Cygni e invatata asa si se trezeste si ea dimineata sa mearga la 'munca' asa ca ii prieste bine somnul. Dimineata ar mai sta un pic pe sofa la 07,30 e deja la gradinita.
Sunflower interesant cu bratele libere, o sa tin cont de asta. De cadou de la bebe pt surioara mai mare stiam, deja ma gandesc ce as putea sa ii iau. Eu am zis sa nu o duc la cresa ca sa nu se simta exclusa, ca o duc la cresa si eu raman acasa cu bebe si cu tati. Sotul va avea concediu 2 saptamani dupa ce vine bebe. De asta mi s-a parut cam aiurea toti acasa si ea la gradinita. Am de gand sa il pasez sotuli pe junior mai mult si sa il trimit la plimbare cu caruciorul sa am cateva pe pe zi doar cu ea.
Ca doar bebe mic doarme mult. Cel putin asa imi aduc eu aminte. Acum sa vedem.
Jadi chiar asa pe unde umbli?
Lachi ce mai faci? Ce fac nazdravanele tale ?
Am uitat sa intreb ce le cumparati strumfilor de 1 iunie? Eu ma gandesc la un topogan ca de mult ma bate la cap cu topoganul.
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si31+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
Cygni spune:
la 7:30 deja la gradi hehe ce matinala, asa era si Alise anul trecut dar s-a schimbat
de 1 iunie o sa-i ofer o jucarie pe care o am "stocata"
eu cumpar diverse la reduceri si le pastrez si ofer cu diverse ocazii sau... fara ocazie, cand e plictisita de altele (pentru asta fac si rotatie).
uite www.amazon.co.uk/Character-Options-Peppa-Classroom-Playset/dp/B000ZJ6TTC/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=toys&qid=1275037420&sr=8-1" target="_blank"> asta i-am dat de curand si ii place la nebunie dar cam scumpa, facem jocuri de rol. si-mi mai plac f mult jucariile de la melissa & doug. bine, nu numai mie
lulu77 spune:
Cristina, multumim de aprecieri.Asa era in plan,plaja, dar a plouat azi nopate, nisip ud, asa ca am venit la birou sa rezolv chestiuni si mergem la plaja dupa amiaza.
De 1 Iunie ii voi lua bicicleta, plange ca e mare si nu mai vrea in tricicleta si vrea bicicleta.
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
POZE http://picasaweb.google.com/lucagabriel07
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
nma spune:
Mai numai subiecte delicate atigeti.
Vivela eu de saptamana viitoare imi trimit copiii la socrii pt toata vara. Sunt sigura ca o sa ne fie super greu. Andra ma anuntat deja ca o sa planga tare dupa mine . Azi a trebuit sa fug de la birou acasa si m-a pupacit toata. Stie ca se aproprie plecarea asa ca nu ma mai lasa sa plec de acasa. Desi socrii stau intr-un orasel toata lumea ma intreaba cat stau copiii la tara . Noi ii ducem la bunici pt ca suntem cu casa in lucru si pana in august ar trebui sa ne mutam. Deci vom avea mult de alergat.
Legat de educatia copiilor in Ro … ar fi multe de spus. Eu tocmai ce am renuntat la gradinita privata a Andrei, cauza stiti si voi care e. Sper sa nu fiu nevoita sa renunt si la after-school pt Alex.
Mereu mi-am dorit sa am o familie numeroasa. Nu mi-am pus problema daca ii voi iubi la fel de mult. Mi-ar fi placut sa am trei copii dar se pare ca nu mai pot (probleme medicale). Ramana varianta adoptie dar … poate cand ne mai redresam cu banii.
Financiar e greu. A trebuit sa schimbam apartamnentul de doua camere cu unul mai mare. Am ales varianta casa, diferenta de pret nu va fi mare.
Daca aveam doar un copil ne permiteam destul de multe dar … cand ma uit la ei parca mai vreau unul. Se joaca foarte frumos impreuna, au grija unul de altul. Nu le place sa fie separati, vor doar impreuna. Tot ce primesc impart. Daca Alex e la gradinita iar Andra primeste o prajitura ii pastreaza si lui. La fel si el.
Nico
valen spune:
Eu cred ca e foarte important in ce mediu intra copilul in scoala; este adevarat si ca tu, parintele, pui bazele educatiei lui, dar copiii, mai ales cei mici, invata mult prin imitatie si degeaba le invat eu acasa ca e bine sa zici bonjour cand intri in clasa daca nici un alt copil n-o face. Copilul stie cum trebuie sa procedeze si va urma modelul pe care-l stie dar n-o sa-i placa sa fie diferit de ceilalti asa incat, pentru a nu fi marginalizat, risca sa deraieze si sa urmeze turma. Ce-mi place mie acum la scoala unde va merge Sarah (si sper sa -mi placa si pe viitor)este ca se cere multa implicare din partea parintilor, in sensul ca trebuie sa faci benevolat la biblioteca pentru ca nu au fonduri sa angajeze special o persoana, trebuie sa ajuti profesorii in clasa cand au nevoie, trebuie sa-i insotesti cand pleaca in mici excursii, adica exact ce-mi doream pentru ca vreau sa stiu ce face copilul la scoala. In plus ei lucreaza foarte mult pe proiecte (ne-au dat si lista cu temele pe care tre' sa le abordeze anul asta) si tre sa ajuti copilul sa le pregateasca; ma gandesc si eu ca tre' sa fii dedicat si implicat ca parinte, ca sa accepti sa-ti duci copilul la o astfel de scoala. Sa vedem, sper sa nu fiu nici in viitor dezamagita. Sarah abia asteapta sa mearga; martea trecuta, inainte sa plecam la scoala, a inceput sa planga ca nu i-am cumparat caiete si creioane si foi si ca doamna "prefesoara" o sa se supere pe ea ca n-are pe ce sa scrie. Draga de ea, mi-au dat lacrimile cand am auzit-o, ca mi s-a parut primul semn ca ar fi responsabila pentru ca i se intampla acolo. Ines a zis ca vrea si ea la scoala dar nu unde merge Sarah ci la una rozEu de 1 iunie nu le cumpar nimic; jucarii vreau sa dau nu sa le iau ca avem prea multe si nu mai am timp sa le curat. Ines m-a anuntat ca o sa fie ziua ei, ca i-a spus educatoarea la gradinita: " sa faci lu' mine o supiza si sa cumperi un tort cu vanie un cadou maie si floi oz, da? ca o sa fie ziua mea" michiduta, vacanta placuta!
nma spune:
Diana felicitari pt strumfita. Imi place numele . Si domnisoara mea a luat mai greu in greutate dar nu au fost probleme.
Miky sper sa ai vreme buna in continuare. Abia astept pozele.
De 1 iunie vreau sa facem o petrecere, sa vedem daca am timp sa organizez.
Azi am primit comfirmarea ca domnisoara mea are un loc la o gradinita de stat, initial nu a vrut sa primeasca dosarul ca nu mai sunt locuri. Deci am scapat de un stres.
Mai am emotii doar pt Alex acum. La ora 16 are probele eliminatori. Sper sa trecem cu bine.
Nico