Ghiocei de martie-aprilie 2009***211***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ete fleoshc, cand sa ma bucur ca vad si io poze cu Raru, ce-mi scrie acolo:
"Hopa... nu e nimic de v#259;zut aici. Fie nu ave#355;i acces la aceste fotografii, fie acestea nu exist#259; la aceast#259; adres#259; Web. Contacta#355;i direct proprietarul pentru a primi permisiunea de acces."- si ma redirectioneaza la pozele Elei. Io nu ma mai joc asa!!
Gigelica, ramai si tu in Focsani la serviciu sau cum, ca nu am inteles prea bine? Bietul Piton, cat a suferit el la decalotat pitonashu'

Noi am fost afara de pe la 9.30, am mers in parculetz, s-a tarat p'acolo de numa, a intrat in groapa de nisip, m-am descaltat si am intrat si eu...Si toate fomeile sfatoase:"vaaai, ce s-o murdarit! Da' e rece nisipul, e umed, sa nu raceasca!" Bai, ma lasati?! Plus numa discutii cu piticii:"vino-ncoace! stai acolo! mananci bataitza!!" si bruscarile de rigoare Azi erau doi baietzei rupti din soare, de-aia de reclame, fiecare cu cate o bunica tampita si apucata. Pe unul dintre baietei il stiu demult dar venea numai cu bunicul, un domn foarte calm, asa ca si Matei era relaxat, vesel, senin. Azi era cu o harca fandosita de baba care ba-l scutura, ba-l trantea pe bancutza, ba urla si-i dadea ordine, il certa, saracul, 70% din timp a plans!! O minune de copil de 3 ani cu par buclat si ochi albastru-cenushiu inchis. Si zau ca e cuminte mereu! Offf, incerc sa ma concentrez numai la Phiphi in parc dar nu pot sa nu aud ragete si amenintari de peste tot

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Fetelor mi-am dat seama ca in ultimele 2 saptamani noi ne-am intalnit destul de des cu nepotica noastra care a facut varsat de vant.
Bia are acum temp aproape 38. Iar mucusori au de la Danes. Sper sa nu fi dat si altor copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuca

Fetelor mi-am dat seama ca in ultimele 2 saptamani noi ne-am intalnit destul de des cu nepotica noastra care a facut varsat de vant.
Bia are acum temp aproape 38. Iar mucusori au de la Danes. Sper sa nu fi dat si altor copii.

de 2 minuni Bianca Ioana si Bogdan Andrei - 20.04.2009

nu te agita ca daca e sa faca nu face acum ci peste 2-3 saptamani
perioada contagioasa este din momentul eruptiei si pana trec buitele

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Ilinca, norocu' tau ca ai prestanta si nu se apuca sa ii dea indicatii pretioase si copilului. M-am saturat de binevoitori care ii zic puiului meu ce nu-i voie

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maya25

Dyana, de la priorix poate aparea forma usoara de boala, cunosc asa o fetita, febra 39 si peste cateva zile la rand plus eruptia de pojar. Nu-i reactie alergica, e boala.

pai eu stiu ca e boala, doar ca cei care produc vaccinul sustin ca nu e forma de boala, e doar.... o eruptie; am vorbit acum si cu dr care i-a facut vaccinul lu' mutzu mic, si cica a vazut cazuri chiar naspa de reactii adverse, cu eruptii nasoale, umflare de ganglioni, parotide.... naspa; adica clar semne de boala, nu reactie adversa de vaccin; dar e adevarat, sunt rare cazurile.

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

Citat:
citat din mesajul lui Maya25

Dyana, de la priorix poate aparea forma usoara de boala, cunosc asa o fetita, febra 39 si peste cateva zile la rand plus eruptia de pojar. Nu-i reactie alergica, e boala.

pai eu stiu ca e boala, doar ca cei care produc vaccinul sustin ca nu e forma de boala, e doar.... o eruptie; am vorbit acum si cu dr care i-a facut vaccinul lu' mutzu mic, si cica a vazut cazuri chiar naspa de reactii adverse, cu eruptii nasoale, umflare de ganglioni, parotide.... naspa; adica clar semne de boala, nu reactie adversa de vaccin; dar e adevarat, sunt rare cazurile.

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Si noi am facut Priorixul si fix in a 7-a zi de la vaccinare i s-au umflat ganglionii de la ceafa si au stat asa cam 3 zile. Alta reactie nu a avut.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Petrecere 1 an Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

No, mai Ilinca, chiar nu stiu cum sa fac cu tine sa poti vedea pozele. Dar tu nu ai cont pe picasa? Intra cu datele comune si asa poate vezi albumele. Stii ca le facuse Ayla (parca) private pe toate si poate d-aia nu poti sa le vezi.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hello fetelor!

IUCA, sanatate multa gemenilor. Of, ce rau imi pare ca aveti probleme

FLORIC, ce tare e Raru cu noua achizitie

GIANINA, sotu are o parere destul de buna despre Duster. Maine cand se intoarce il rog sa imi dea detalii si argumente pro si contra.
Eu sunt subiectiva. Nu mi-as lua masina franceza (in acest caz romanao-franceza), nu's fitoasa dar mi s-au lipit de suflet asiaticele

MONNVAS, nu ajungem la intalneala, ca nora inca doarme si tre sa stau sa platesc intretinerea, ca ma fugaresc administratorele pe urma de ma stie tot carteru. Si asa platesc numa o luna, nu doua cum ar trebui...

Am fost la baby expo. Pana la urma am lasat-o pe Ana in Tineretului cu mama si am fost singura. Bine am facut, ca era cam balamuc. Am luat niste hainute, o jucarie cadou de 1 iunie (o broasca in care bagi forme si face ca toate visele, gen borcanul FP pe care nu am apucat sa il mai iau ) si, cel mai important, am reusit sa ii iau hainute finutei mici pt turta, ca va fi imediat dupa mare si vom fi rupti stiti voi unde

Azi si-a dereglat si Ana programul de somn, ca a adormit o ora in parc si acu doarme de pe la patru fara, sa vedem cat.

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

pisik -

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Sic de tot Raru!

Fetele din Banat si din apropiere, stiti pe cineva care vinde un patut de lemn pt bebe, din ala clasic, cu gratii? O prietena ar vrea sa cumpere unul mai mult de proba, ca pe cel de plasa deja pustiul il escaladeaza, dar n-are certitudinea ca ar dormi nici in cel de lemn, de asta n-ar da banii pe unul nou.

Mergi la inceput