Ghiocei de martie-aprilie 2009***211***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

floric - e dodo-pui?

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic

wowwwwwwwww. Avem primul castigator. Sa imi dai adresa pt colet. Si preferinta.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Buna!Vin si eu cu o intrebare care nu e despre bebei, culmea! cum printez document map? am un document word si vreau sa printez doar harta lui, numai ca nu stiu cum...mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

inapreda - suntem pe aici dar tare mi-as dori o "actualizare" la tanar si nelinistit (cam ce sa intamplat de prin iulie 2009 incoace)

avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Si al meu are ceva. Nush daca e maseaua, e caldura sau ceva ce nu identific io... Doarme de la 12, asa ca o sa fiu dupa-amiaza in parc mai repede. Saby, ai nr meu daca vii.

Azi-noapte s-a foit incontinuu, acum s-a trezit urland... Nush, mi-e mila de el... si am si de scris pt doc saptamana asta

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Buna!
Vin si eu cu o intrebare care nu e despre bebei, culmea! cum printez document map? am un document word si vreau sa printez doar harta lui, numai ca nu stiu cum...

mami de Silvia Ioana

nici eu

avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

Inapreda, hai la o inghetata Monti Pt celelalte avem si neMonti.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

...ce maaai faaaceeetiii???...

Eu sunt mai mult pe afara cu Pitonul, care alearga si ma zapaceste cu aviditatea lui de a baga totul - dar absolut TOTUL - in gura...Manaca nisip, pamant, pietre, iarba...orice de pe jos...
Oare doar le gusta asa ca sa le vada consistenta sau...e boala grea si de lunga durata? Mai face vreun ghiocel la fel???

Noi de miercurea trecuta suntem BARBATI, cica. Pentru mine a fost crea mai traumatizanta experienta ever. Am mers la doctorul putzolog si l-a taiat putin la pielicica ca sa se decaloteze...dar ce a mai plans mititelul. Si se uita in ochii mei si ma strangea de maini si ma tragea in jos sa il iau de acolo...Mi s-a rupt inima in mii de bucati...Si ce am mai tras-o acasa dupa ce s-a trecut efectul anesteziei... Dar acum e totul ok si ...ieri la cotrol mi-a zis putzologul nesuferit ca: "slava domnului ca aveti ce decalota, caci fiul e foarte bine reprezentat".

In rest, de joia viitoare ne retragem la Focsani, Pitonul pana la perioada de gradi, mami cu juma de norma pana gaseste serviciu, apoi mama de weekend... Vom mai veni doar pentru plecat la mare sau cine stie ce situatii din astea execeptionale.
Bunicile abia asteapta: varuiesc, fac curat, paveaza curtea, fac leagan, aduc nisip, pregatesc piscinuta, totul pentru printul Piton.

Va pupacesc pe toate.

www.helpioana.com/" target="_blank">HELP IOANA

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Maaamaaaa, Gige, ce vi se pregateste ce frumos va fi! pt Pitonul decalotat si bine reprezentat dar si pt tine...Dodo=pui are mana tare buna frumoase lucruri ies din doua maini dibace si dragoste pt puimami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

De georgiana310 si adrisimo, chiar nimeni nu mai stie nimic? Parca urma sa fie o intalnire estica, pe la sfarsitul lui aprilie, 1 mai... Floric, zi si mie cum a fost, cred ca am scapat cateva pagini...

Pup.

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 1 anisor

Fu intalnirea. Cand a venit Magdy acasa. Si nu a venit singura...ci cu o burta . Atunci am pus poze acum nu stiu exact pe unde sunt. S-ar putea sa fie in cele din photobuchet.(la poze noi)

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Fetelor, de Karina mai stiti ceva??? Ca e aproape de momentul X...

(7.03.2009)

Mergi la inceput