Ghiocei de martie-aprilie 2009***211***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Citat:
citat din mesajul lui cami_05

Ilinca , si eu sunt fara Mos Craciun si e superrrrrr!

Si ce sa mai zicem de faptul ca cica vom ajunge mai tarziu la menopauza, ca a luat organismul acum o pauza mai mare si e ca o...reintinerire, ca si cum s-ar conserva pentru mai tarziu Asta nu mai stiu unde am citit-o,dar suna bine, nu?

pai da, ca numarul de ovule este deja fix la nastere, nu se mai modifica.... si cate ai... atatea "oulezi", unul pe luna pana se termina (menopauza); la mine e buba mare cu neovulatul asta... am niste ovare tari ca piatra, nu se sparg pentru nimic in lume ca sa lase si ele un ou acolo sa iasa (la 1-2 ovulatii/an va dati seama....); si evident ca nici pe mine nu m-a colindat mosu inca... dar nici nu ma gandesc ca ma colinda prea curand.... ar fi o minune sa vina singur fara pastile...;

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Cami, bine ca mi-ai adus aminte, chiar vroiam sa intreb, apropo de fetele care au tot scris ca merg la "revizia de 1 an": asa e recomandat, sa mergi la 1 an de la nastere? Eu am fost ultima data atunci dupa 6 saptamani, dar nu-mi amintesc sa-mi fi zis "come back la anu'"...oare trebuia sa stiu atata lucru? E necesar de mers dupa 1 an chiar daca n-ai nicio treaba? Are legatura cu nasterea sau ar fi asa, un control anual, de rutina?...
Gata, va tzuc de noapte buna. Uite, acum Sophiphi nu s-a trezit de la 20.30 pana acum (si acum doarme); daca eram la chef pun pariu ca cotcodacea la juma de ora dupa ce ieseam din casa

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ma bucur ca v=a placut Raresu cu laparie. Eu una o ador. Palarioara. Si , desi special am facut-o albastra...replicile curg...e fetita sau baietel???? Deja, ma streseaza intrebarea...Ce, daca e baiat nu are voie sa poarte palarie? Sau vi se pare modelul "mai de fata decat de baiat? Deci, sunt infuriata rau...Dar adopt si eu tactica Ilincai si tac iar dupa ce se minuneaza "cat de cuminte e fetitza" il strig galesh...Rare, da lu' mami lopatica...Nu vc spun cate scuze ca nu si-au dat seama. In seara asta chiar s-a nimerit de l-am imbracat tot in albastru. Degeaba...Oare sa fie caruciorul de vina ca e portocaliu?

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Ilinca, pai o data pe an tot ar trebui mers la un control ginecologic pt revizie nu?

Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Intrebare : pt un exudat faringian pot sa merg la orice ora cu Alexandra ? adica dimineata dar pe nemancate oare ?
Ca ma gandesc daca are rosu-n gat sa ii fac un exudat sa vedem ce-i acolo, zic bine ?

Bine zici! Si da, dimineata pe nemancate.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Gige, stiu ca e tare nashpa cu moshu roshu. Si eu inainte de sarcina aveam 7 zile din care doar vreo 2 spre sfarsitt erau mai de control. De dureri nu mai vorbesc numai cu calmante stateam. Dumnezeule, ce dureri aveam. De fapt, erau 3 de varf, apoi dadea semne in a 4 ca trece si apoi o hemoragie furtunoasa dupa care iar spre terminate. Oricum o nebunie ciudata. Cica ar fi de la fibroamele de pe uter care "intretin" sangerarea.
Acu, multumesc lui Dumnezeu nu mai am 7 zile, ci doar vreo 5. Cantitativ nu prea vad schimbbari. Dar eu ma multumesc si asa.
Multa sanatate

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Hai, inca una si ma duc...
Ce jucarii luati la copii pentru 1 Iunie????????
Idei, siteuri, locatii.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

novusica

sa treceti usor peste vaccin. Si ca tot "vorbesc" cu tine acum, mi-am amintit sa te intreb: asigurari medicale pt duni facem, am facut deja, unde facem? Ma organizezi tu si la capitolul asta?

Le-am facut deja, mi-ati si dat banutii, sunt la mine asa ca suntem gata de drum !

A, da? Si noi?

Exact

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

noapte buna fetele; ma retrag si eu; sper sa am aceeasi surpriza pe care o am de 3 nopti incoace de la mutzu.... nici o trezire peste noapte; am zis sa nu ma laud pana nu vad clar daca si-a facut asa program... dar sunt 3 nopti si simt nevoia sa ma laud; si asta in conditiile in care ziua urla de masele in ultimul hal, si cu mancarea cand se atinge e dezastru; la biscuiti si covrigi am renuntat ca fiecare muscatura se transforma in urlete si jale mare; si culmea... noapte doarme dus, toata noaptea; nu ma astept sa faca asa in continuare, dar sincer astea 3 nopti fara trezire au fost fantastice pentru mine; mi-am umplut bateriile la maxim; ne trezim la 6-6 jumate, dar suntem fresh amandoi
aaaaa, am uitat sa va zic ca am trecut f repede peste vaccin azi; a plans cateva secunde, adica pana am ajuns la prima jucarie; si ma asteptam sa faca urat rau, ca ustura ca naiba astea intradermice; si dupa aia n-a ramas suparat pe doctolita , chiar a ranjit la ea la maxim si a terminat-o nervos cat de dragastos se uita pe sub gene.... craiul lu' mami; vad ca febra nu face... asteptam cu interes urmatoarele zile
a, si doctolita a ramas impresionata cat de cuminte e el; adica i-a aratat el priza unde nu are voie, i-a aratat cum punem doar un degetel pe flori si pe ghivece, si a stat cumintel foc si s-a jucat pe jos langa noi; maxim a fost cand a inceput sa scoata firul de la incarcatorul aparatului salin si sa-l bage la loc; si e o nenorocita de mufa mica ..... o potriveste cu maxim de rabdare si indemanare; bine, a vazut si partea de duracel care alerga prin toata casa si chiuie de ne stie tot cartierul cand ne jucam cucu-bau pe dupa usi... dar aia e tot in categoria baiat cuminte
mai fetelor asta mic al meu e un pupacios si jumatate; pe langa faptul ca pe mine ma pupa unde ma prinde, acuma pupa toate jucariile, si se aseaza cu caputul pe ele si iar le pupa, si iar pune obrajorul pe ele.... eu mor langa el cand il vad; si l-am "dresat"..... adica il intreb:"mami ma iubeeeeeeeeeeeesti????" si el zice direct DA; sa nu mori langa el??
gata, chiar plec la somn (mi-am laudat destul puiul de cioara); pupici multi

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:

Intrebare : pt un exudat faringian pot sa merg la orice ora cu Alexandra ? adica dimineata dar pe nemancate oare ?
Ca ma gandesc daca are rosu-n gat sa ii fac un exudat sa vedem ce-i acolo, zic bine ?

Bine zici! Si da, dimineata pe nemancate.

Aha ! Si pana vin rezultatele ce dam ? ca antibioticul l-am pus la colectie

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput