Ghiocei de martie-aprilie 2009***211***
Raspunsuri - Pagina 14
denisamada spune:
Seara buna.
M-am balacit azi in stiinta. Mi-a placut, asa ca ma mai duc si maine. ![]()
Costin s-a akitat onorabil de baby-sitting: a fost cu ea in parc, ba si prin Floreasca (spitalul) sa isi scoata niste acte (unde Adela a fermecat acriturile de la birouri si treaba a mers ca unsa
), a mancat supa de biscuiti (i-am luat Adelei un set de farfuriute, canute, lingurite, polonice si gateste toata ziua, ne hraneste, e super tare!
), Adela nu a prea mancat (dar asta nu e o noutate, ca nici eu nu prea am succesuri), i-a downloadat muzica sa danseze. 
Este ca s-au inteles bine? Mancare le-am facut, asa ca ii las si maine. 

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui denisamada Seara buna. M-am balacit azi in stiinta. Mi-a placut, asa ca ma mai duc si maine. Costin s-a akitat onorabil de baby-sitting: a fost cu ea in parc, ba si prin Floreasca (spitalul) sa isi scoata niste acte (unde Adela a fermecat acriturile de la birouri si treaba a mers ca unsa ), Adela nu a prea mancat (dar asta nu e o noutate, ca nici eu nu prea am succesuri), i-a downloadat muzica sa danseze. ![]() Este ca s-au inteles bine? Mancare le-am facut, asa ca ii las si maine. ![]() |
Bravo tati
!Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
denisamada spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui novus
Aha ! Si pana vin rezultatele ce dam ? ca antibioticul l-am pus la colectie |
Pai acum... depinde de starea piticului si de "aspectul" gatutzului: panadol, tantum verde... si eventual elementul de colectie (de preferat sa asteptam exsudatul)
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
novus spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui denisamada
Pai acum... depinde de starea piticului si de "aspectul" gatutzului: panadol, tantum verde... si eventual elementul de colectie (de preferat sa asteptam exsudatul) Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Pai ea nu are nici o treaba, noi ne stresam cand vedem ca e fierbinte
Oare rezultatele in cate zile sosesc ?
Mami lui
inapreda spune:
Da, pe nemincate dupa ora 24, nici macar titi de noapte
Cind am facut noi, am vorbit cu directorul clinicii private de la noi din oras sa ne primeasca la orice ora din noapte pt. ca Ian atunci inca avea o masa de noapte si nu aveam cum sa-l tin plingind si flamind pina la 7 dimi' cind se deschid laboratoarele de analize
Sanatate lui Zimbarici si 
| citat din mesajul lui novus Intrebare : pt un exudat faringian pot sa merg la orice ora cu Alexandra ? adica dimineata dar pe nemancate oare ? Ca ma gandesc daca are rosu-n gat sa ii fac un exudat sa vedem ce-i acolo, zic bine ? Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
novus spune:
InaPreda
, asa zici? pai ce ma fac cu ea toata noaptea , hmm ?!
PS- super titulatura ta ![]()
Mami lui
inapreda spune:
Nu stiu ce sa zic; in ziua aia, am umblat si eu pe la toate laboratoarele sa vad, in situatii de acest gen care e procedura; peste tot, se uitau la mine ca la masini straine si ridicau din umeri ca idioatele; intr-un loc, am cunoscut-o pe Mama Idioatelor si mi-a spus sa-l las sa plinga pina la 7, da' sa-l tin in brate 

In cele din urma am fost la Clinica unde am nascut si acolo doctorul a fost super de treaba, ti-am zis; numa' ca Ian mi-a facut o surpriza si s-a trezit doar la 5 juma'; l-am dus direct in pijamale
Oare nu adoarme la loc cu...apa?
Intreb si eu, ca nu stiu ce idee sa-ti dau ca nu prea vad solutii
Pt gitut, tantum verde stiu eu ca e bun dar, cind e vorba de medicatie, nu m-as lua dupa pareri neavizate ![]()

| citat din mesajul lui novus InaPreda , asa zici? pai ce ma fac cu ea toata noaptea , hmm ?!PS- super titulatura ta Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
inapreda spune:
Cucuietelor, dat careva la bbi ulei din ficat de cod?
Ce stiti despre el?
Incerc sa pun un link, sper sa nu fie considerat reclama:
http://www.sagasanatate.ro/produse/25-produse/47-ulei-din-ficat-de-cod-cu-aroma-de-lamaie-240-ml.html
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
novus spune:
Mda, cam complicata situatia, ea se trezeste inca o data pe la 2,3 si apoi tura de dimineata...
O sa vad ce zic astia de la laborator dimineata
Fug la 
Mami lui
inapreda spune:
noapte buna.
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +