Ghiocei de martie-aprilie 2009***211***
Raspunsuri - Pagina 15
simonapro spune:
Buna!
Piticul meu e terminat de la masele, m-am speriat azi cand m-am uitat ii ies in toate partile, e tare marait, aseara a facut si febra 39, mai rau e ca nu a cedat decat cu novocalmin si am avut emotii ca nu i-am mai dat niciodata, dar a fost ok. Speram noaptea asta sa fie mai bine.
Dyana: ce dragastos e Mutzu, cum sa nu-l pupacesti toata ziua.
Floric: ii sta tare bine lui Raru cu palariuta si nu mai baga in seama comentariile!
Novus: parerea mea e sa incerci si cu homeopate, in cazul nostru au fost tare bune, sanatate Alexandrei 
Iuca: poate totusi nu or sa faca varsat de vant puiutii,
sa treaca ingrijorarea si multa sanatate.
Gata fug la
, ca cine stie ce ma mai asteapta si in noaptea asta!
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
anca_nicolae spune:
Petrecerile si Ilinca.M
Eu cand am fost in mai anul acesta la intalnirea cu liceul [25 de ani de la inceperea lui...] l-am luat pe bb3 cu mine, puteti vedea in poze cam pe unde a dormit, daca a dormit si in brate la cine s-a tot fatait. Cand a venit totusi somnul, pe la 12, a dormit cu boxele la max, ca noi, tineri fiind, nu puteam sa petrecem fara dancing...
http://picasaweb.google.com/AncaNicolae2002/PozeCuNoi#5476069605368032610
novusel
multam de info, ce bine e sa afli ca DEJA am platit ceva!!! Pt exudat, dimineata e cel mai bine, pe nemancate, si eu stiu ca SI ora e cumva importanta, secretia in gat difera daca nu mananci 7 ore ziua sau 7 ore noaptea, cand mai se suprapune si somnul... so, eu asa stiu, dupa somnul de noapte este exudatul cel mai relevant. denisamada ma poate corecta daca am retinut eu gresit... totusi, nu cred
.
Nasterea si intinerirea
Da, teoria medicala invatata in studentie zice ca dupa o sarcina, corpul se regenereaza/intinereste, INSA, ideea de baza este, atentie, interesant si un pic unexpected, ca acest proces de intinerire este cu atat mai pregnant cu cat varsta mamei este mai avansata, de aceea se si recomanda ca, in jurul varstei de 39-40 de ani, sa se mai faca un bebisor... [i-auzi, sunt si babele mai avantajate la ceva
].
Poze cu noi
Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 1 anisor 
Ilinca_M. spune:
Helou helou!
Anca_Nicolae, fain s-a distrat bb3! Dar cu intalnirea de liceu n-am probleme, ca e petrecere de zi si ziua poate fi distrata/distrasa si de altcineva, problema e banchetul, ala e de noapte! Sigur, elevele ma tot pistoneaza, vin cu Sophia? Sa vin cu Sophia! Dar sa fim seriosi, acolo nu vor fi 20 de persoane ca la intalnire ci vreo 300, va dati seama, no way s-o duc pe fata in galagia si mai ales fumaraia aia (la banchet isi scot elevii pirleala ca n-au putut fuma in fatza profilor 4 ani:))), sa vina toate fetele si toti baietii pilitzi/pilite si s-o traga de obrajori...
No, vorba aia: alaptatul- avantaje si dezavantaje! 
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
claudela spune:
Neatza!Nu am mai trecut de ceva vreme pe la voi...asa ca am venit pregatita cu cafeluta numai buna...![]()
POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA
Gianina34 spune:
bravo claudela, chiar ma gandeam zilele trecute unde-i cafeaua ta![]()
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic
claudela spune:
Am avut o perioada mai aglomerata si la servici si acasa...Sper sa reusesc sa stau mai mult cu voi de saptamana viitoare incolo, sa vad ce nazdravanii mai fac ghioceii nostri ghidusi1![]()
POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA
gigelica20 spune:

Pitonul e iar kakacios...6 scaune in mai putin de 10 ore...dintre care ultimile 4 intr-o ora jumatate...acum doarme...nu a vrut sa manance nimic, dar mi-a baut smecta si putin ceai de menta...
I-am fiert orez cu morcov, ii coc niste mere...dr zice ca sa nu-l trec inca pe lapte fara lactoza, dar eu as vrea sa o fac totusi, ca sa-l pun repede pe picioare...
Multumesc fetelor pentru incurajari ... nu stiu ce sa mai zic de mosu' meu nesimtit, cred ca ma iubeste si nu se poate desparti de mine
...ideea e ca eu am oricum uter fibromatos, deci...ce sa mai, toate relele in k...l babei mele...anticonceptionale nu as lua pentru ca...poate mai fac un frate de Piton si apoi tot de la ele mi se trage cu uterul fibromatos si alte dereglari pe acolo...
www.helpioana.com/" target="_blank">HELP IOANA
Gigelica,mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 
Dodo-pui spune:
Buna,
Isabella-i scancita rau...sper sa pocneasca odata meselele si caninii si sa scapam pana la 6-7 ani![]()
bolnaviorii ,scancitzii,si toti ghioceii
Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=I%20Love%20DC" target="_blank">dod-1 dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
gigelica20 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dodo-pui Buna, Isabella-i scancita rau...sper sa pocneasca odata meselele si caninii si sa scapam pana la 6-7 ani bolnaviorii ,scancitzii,si toti ghioceiiParticipam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=I%20Love%20DC" target="_blank">dod-1 dod-2 Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
Aolica, de dinti nici nu mai vorbesc, la Victor ies pe banda rulanta, are gura plina de mugurashi...si de aia avem nopti albe...dar nu in Seattle, din pacate...offff asa ma apuca dorul de duca si asa ma iau ganduri de fugit din minunata noastra tara...vreau sa emigreeeeeez!!!
Dodo
, de ce nu pot lasa comment la concurs pentru puii tai? Imi da eroare
www.helpioana.com/" target="_blank">HELP IOANA
Gigelica,mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gigelica20 Dodo , de ce nu pot lasa comment la concurs pentru puii tai? Imi da eroare![]() |
Inca nu am dat drumul la votare
Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=I%20Love%20DC" target="_blank">dod-1 dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!