Ghiocei de martie-aprilie 2009***211***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Hola cucuiete!

Claudela, multam fain de cafea; pica tare bine! Tocmai am terminat o portie generoasa de musaca facuta dupa indicatiile lui Saby (doar cu dovlecei in loc de cartofi). A fost "de vis" Saby, iti multu' Sa vedem ce parere are si Ian Pisicherul sef pe care l-am suparat rau de tot azi dimineata de nu a mai vrut nici sa se joace cu mine, nici sa stea in preajma mea Prin urmare, s-a dus cu socroshenii la biserica de unde s-a intors super vesel. Si eu eram mai relaxata si si casa era curata, ma rog, nu mai era dezordine

Novus, cum e? Ati reusit sa faceti exudatu'? Cum se simte Zimbarici?

Pupici pentru toti bebeii bolnaviori si pe mamicile lor.

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Denisa esti o norocoasa! Felicitari pentru tati cuminte si rabdator! Eu, cind il las pe Ian cu Jambo (seara, cind Ian deja doarme!) tot la ei ma gindesc (ex. nu stie sa-l schimbe)
PS. Voi mai faceti bebe?

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

N-am fost nici eu la 1 an de la nastere; nu cred ca are legatura cu nasterea in sine, nici macar in cazul meu care am nascut prin cezariana; dar, recunosc ca, de ceva vreme. tot imi fac...elan sa ma duc la "controlul anual de rutina". Dar, ca de fiecare data, mi-e o groaaaaaaaaza!

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Cami, bine ca mi-ai adus aminte, chiar vroiam sa intreb, apropo de fetele care au tot scris ca merg la "revizia de 1 an": asa e recomandat, sa mergi la 1 an de la nastere? Eu am fost ultima data atunci dupa 6 saptamani, dar nu-mi amintesc sa-mi fi zis "come back la anu'"...oare trebuia sa stiu atata lucru? E necesar de mers dupa 1 an chiar daca n-ai nicio treaba? Are legatura cu nasterea sau ar fi asa, un control anual, de rutina?...
Gata, va tzuc de noapte buna. Uite, acum Sophiphi nu s-a trezit de la 20.30 pana acum (si acum doarme); daca eram la chef pun pariu ca cotcodacea la juma de ora dupa ce ieseam din casa

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Stii ce nu inteleg? De ce te stresezi pentru asta? Eu sint f. relax la capitolul asta, ma doare fix undeva ca babaciuni sau mai putin babaciuni il considera pe Ian "frumos ca o fetita", stii tu vorba 'ceea " nu conteaza cu cine seamana, important e ca e frumos!" Uneori il imbrac numai in rosu pentru ca imi place cum ii vine culoarea si pentru ca nu consider ca rosu e o culoare pe care numai fetele o pot purta. Chiar am vrut sa-i cumpar un carucior rosu, la un moment dat, pentru simplul fapt ca imi placea Asa ca, te rog sa te relaxezi si sa te bucuri de Rarisel cel Frumusel, da??? Pupici pentru amindoi

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Ma bucur ca v=a placut Raresu cu laparie. Eu una o ador. Palarioara. Si , desi special am facut-o albastra...replicile curg...e fetita sau baietel???? Deja, ma streseaza intrebarea...Ce, daca e baiat nu are voie sa poarte palarie? Sau vi se pare modelul "mai de fata decat de baiat? Deci, sunt infuriata rau...Dar adopt si eu tactica Ilincai si tac iar dupa ce se minuneaza "cat de cuminte e fetitza" il strig galesh...Rare, da lu' mami lopatica...Nu vc spun cate scuze ca nu si-au dat seama. In seara asta chiar s-a nimerit de l-am imbracat tot in albastru. Degeaba...Oare sa fie caruciorul de vina ca e portocaliu?

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Ma alatur si eu lui Floric si va intreb: ce le luati ghioceilor de 1 Iunie?

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

A, si de uleiul de ficat de cod nu stie nimeni nimic?

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

http://www.miniblu .ro/Categorii/Jucarii/Jucarii_de_plastic/Shelcore/Jucarie_Vagon_Muzical_-_Shelcore

sper sa mearga - asta ca sugestie de cadou

la noi are ffff mare succes
cand o taraie dupa ea prin casa, cand o plimbam noi(sta ori pe o pernuta ori pur si simplu cu funduletul bagat in gaura de la chitara) - si bine-nteles ca in timpul asta apasa pe butoane si cantaaaa
o avem de 2 luni si inca sunt nedespartite (cred ca ar sta si o zi intreaga sa o plimb asa prin casa)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Ina, Floric, eu nu-i iau nimic pt ca nu mai e interesat pe moment de jucarii, toata ziua e bagat in dulapurile mele din bucatarie si imi invarte oalele prin toata bucataria, apoi le arunca in cosul de gunoi, butoaneaza la toate aparatele lui taica-sau, se joaca la aparatul de facut cafea, " da cu aspiratorul", imi insira lenjeria intima prin toata casa, din astea. Asa ca sunt toatal derutata, nici nu stiu ce ar aprecia.

Si trebuie sa imi cer scuze lui Floric. Stiti cand va certam eu ca va e gandul la triciclete cand de fapt e mai potrivit un buggy pt copil? Ei bine, am primit de la niste amici cu copil de 4 ani o tricicleta (Floric, a ta e supermoderna) in care sta fiu-meu tantos, nu se balangane deloc desi nu are nimic de protectie, si nu zice nici pas desi cu caruciorul s-ar fi plictisit demult sa mearga atat. Claxoneaza continuu si trage frana de mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

A, si de uleiul de ficat de cod nu stie nimeni nimic?

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

si eu aveam ceva ganduri cu uleiul de peste - sper sa nu uit sa intreb pediatra la urmatoarea "revizie"
dar... din ce am mai citit eu , ar fi bine sa mai asteptam un pic sa creasca (pe 4-6 anisori)
acum cand sunt mici le este recomandat pestele slab (de unde am tras inca odata concluzia ca... mai asteptam)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Ieri am fost la plimbare si mi s-a facut sete rau si pt ca nu aveam apa la mine, i-am dat copilului sa bea apa si apoi am scos tetina si am baut din sticla lui. Bun, ajungem acasa, vreau sa-i dau apa, si-mi dau seama ca i-am uitat apa in carucior, iar caruciorul e in pivnita. Mie imi era sete asa ca iau o stica si gal gal gal. Copilul intinde boticul si ce sa fac, ii dau sa guste. Mai fetelor, asa a pus gura si a baut ca mine, fara sa curga deloc pe el, a baut zdravan si mi-a zambit satisfacut. Asa ca dupa ce m-am chinuit cu cioc din silicon, cu cioc din plastic tare, cu paie pe care le rontaie, am ajuns la concluzia ca am aruncat banii pe prostii, eu am baiat mare Taica-sau a fost in extaz, nici daca ii recita o poezie nu era mai incantat.

Si pe modelul Anei de Pisik, m-a plimbat duminica nu stiu cate ture de gradina tinut doar de o mana, dar odata ajunsi acasa, nu mai stie.
Si tot ieri facem o tura tinut de manute prin fata blocului, la care o vecina, de alta natie decat cea bastinasa, ma intreaba daca are un an. Ii zic ca da, 1 an si 2 luni, iar ea ma intreaba" si inca nu merge singur?" Ba da, dar asa imi place mie sa merg cocosata si sa-l tin de ambele maini. Na!

Mergi la inceput