Ghiocei de martie-aprilie 2009***211***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Mai sunteti tufete fara Mos Craciun, asa-i? N-am ramas ultima nevizitata?...Chiar nu-i simt lipsa, dimpotriva, bine mai e fara el, fara fluctuatii de greutate, fara mancat compulsiv cu 4-5 zile inainte (numa io stiu in ce capcaun Flamanzila ma transforma lunar spurcatul de Mosh!!), fara toane si bazdacuri...plus ca uite, am facut economii 20 de luni la OB-uri!:)))

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Intrebare : pt un exudat faringian pot sa merg la orice ora cu Alexandra ? adica dimineata dar pe nemancate oare ?
Ca ma gandesc daca are rosu-n gat sa ii fac un exudat sa vedem ce-i acolo, zic bine ?

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

gigelica, eu nu am CM inca asa ca nu te pot ajuta. Dar poate ca medicamentele care le iei pt tiroida sa te afecteze. Stiu ca printre analizele care le-am facut pt a ramane insarcinata, m-au pus sa fac si doua pt tiroida.

Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)

Mergi la inceput

Novus, eu asa stiu ca dimineata pe nemancate

Mergi la inceput

Ilinca , si eu sunt fara Mos Craciun si e superrrrrr!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_05

Ilinca , si eu sunt fara Mos Craciun si e superrrrrr!

Si ce sa mai zicem de faptul ca cica vom ajunge mai tarziu la menopauza, ca a luat organismul acum o pauza mai mare si e ca o...reintinerire, ca si cum s-ar conserva pentru mai tarziu Asta nu mai stiu unde am citit-o,dar suna bine, nu?

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_05

Kea, mersi, niciodata nu am stiut care cum se numesc, stiu ca finuta mea a vacut varsat de vant pe la 9 luni (acum are 3,5 luni) si am tot intrebat-o pe maica-sa daca ea i-a dat ror-ul. Ea imi raspundea ca a daca a facut boala nu ii mai face si asa am ramas mai confuza (avem acelasi medic pediatru)

pai mama lor de vaccinuri ca mi s-a luat de ele; eu o sa-i fac si varilrix-ul (pt varicela) la un an jumate; si prevenarul la 2 ani; faza e ca daca nu facem prevenarul pana-n 2 ani dupa aia se face alt vaccin si nu la fel de eficient ca asta; macar astea cica dau imunizare pe viata

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Ilinca, nu stiam, dar la mine nu stiu cum o fi ca eu am facut FIV si m-au stimulat ovarian asa ca pauza asta numai bine le face la ovare.
Apropo tu ai fost la control ginecologic in ultima perioada? Eu cand am fost in ultimele dati (am racit) mi-a spus ca nu imi vede ovarele. Eu speriata o intreb de ce nu le vede (noroc cu durerea de la anexita caci altfel ma intrebam daca nu cumva mi le-a taiat cand mi-a facut cezariana) si ea m-a calmat si mi-a spus ca sunt nefunctionale. Asa o fi cum zice ea, nefuncionale dar de ce nu le vede ca doar nu au disparut?

Mergi la inceput

Diana, si eu m-am saturat de ele. Am o groaza in mine pt priorix de sunt gata sa nu il fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

novusica

sa treceti usor peste vaccin. Si ca tot "vorbesc" cu tine acum, mi-am amintit sa te intreb: asigurari medicale pt duni facem, am facut deja, unde facem? Ma organizezi tu si la capitolul asta?

Le-am facut deja, mi-ati si dat banutii, sunt la mine asa ca suntem gata de drum !

A, da? Si noi?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput