Ghiocei de martie-aprilie 2009***211***
Raspunsuri - Pagina 11
gigelica20 spune:
Buna fetelor. Ma bag si io pe langa voi cu disperare in glas: mai are vreuna dintre voi probleme menstruale? Ca eu ma scurg toata
...
Azi sunt pe final de ziua 5 si am o hemoragie de abia ma mai tin pe picioare (asta e si motivul pentru care nu am mai ajuns in parc
)...Maine sun iar ginecologul sa imi fac o programare sa cautam iarasi raspunsuri si solutii.
Inainte de sarcina aveam menstruatia 7 zile, dar doar primele 3 erau de foc, din a 4-a era huzureala si mai mult asa ...ca sa ma enerveze pe mine ca nu se termina de tot...dar acum am 10 zile din care 6-7 sunt jalnice, ma scurg pe picioare.
Mi-a zis o alta mamica de la bloc(ce are cancer de tiroida saracuta
) ca tratamentul ce il iau pentru tiroida ar putea fi o cauza, in sensul ca sporeste mucoasa uterina, bla bla bla...

Sunt disperata!!! Iau la greu calciu si fier, ca altfel cad din picioare. Plus ca de vreo 4-5 luni fac tratament cu utrogestan, ce ar fi trebuit sa imi reduca din volum...
Offfff, ma doare burta si m-am saturat sa umblu prin parc cu shobolanul injunghiat intre picioare

www.helpioana.com/" target="_blank">HELP IOANA
Gigelica,mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Novus, te-am prins la cotitura! Deci mergeti la nunta...dar Alexandra a mai dormit vreo noapte fara tine, ca nu-mi amintesc? Doarme numai cu mama ta? Intreb ca am neshte mari dileme: in 11 iunie e banchetul claselor a XII a si in 12 facem intalnirea de ...14 ani (acum ne-am mobilizat pentru cea de 10:))). Cel mai tare ma ingrijoreaza banchetul, ca e noaptea; nu-mi imaginez cum ar putea adormi fatuca fara supt. Si chiar de adoarme la desene si e "transpusa"-n patutz, in maximum 2 ore tot se trezeste pentru tzitzi si daca nu-i, va fi bai mare . Parca vad ca asa o sa ma stresez ca n-o sa ma distrez deloc cu gandul ca ce-o fi facand Sophiphi . Cum sa fac?!mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 1 AN! Manole forever |
Ooo, pai ce crezi ca imi fac de cap fara sa o inlud si pe Alexandra in programul nuntii
Voi merge sa ii dau tziti la culcare adica la 20
Asta in cazul in care nu ploua si e frig afara, nunta fiind pe terasa
, caz in care voi merge devreme la culcare si eu Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
cami_05 spune:
Iuca, dar nu ati facut Ror-ul? Varsatul de vant nu e una din componentele ror-ului?
Tinem pumnii sa treceti cu bine si sa nu faceti!
Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)
dyana27 spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Intreb ca am neshte mari dileme: in 11 iunie e banchetul claselor a XII a si in 12 facem intalnirea de ...14 ani (acum ne-am mobilizat pentru cea de 10:))). Cel mai tare ma ingrijoreaza banchetul, ca e noaptea; nu-mi imaginez cum ar putea adormi fatuca fara supt. Si chiar de adoarme la desene si e "transpusa"-n patutz, in maximum 2 ore tot se trezeste pentru tzitzi si daca nu-i, va fi bai mare . Parca vad ca asa o sa ma stresez ca n-o sa ma distrez deloc cu gandul ca ce-o fi facand Sophiphi . Cum sa fac?! |
si eu sunt in aceeasi situatie; de cate ori am plecat de acasa noaptea (vreo 4 in total) obligatoriu m-am intors seara sa-l culc la titi si dupa aia am stat cu telefonul lipit de mine; norocul meu a fost ca de 3 ori m-am intors pe la 3 jumate, si pana atunci nu s-a trezit; la nunta de sambata s-a trezit la 3 si pana am ajuns eu acasa a urlat putin la trezire si l-a impacat surioara si mami meu; l-am gasit treaz complet, in brate la surioara si mami-i facea cucubau de dupa patut

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
Kea spune:
Cami, nu, varsatul de vant e varicela, ror e rujeola, rubeola, oreion. Noi cand am facut ror-ul am facut si pt varicela.
dyana27 spune:
gigelica foarte nasol trebuie sa fie; baga mult calciu, incearca si ceva clorocalcin (probabil ca ai luat deja, nu???) si ceva vitamina k; in rest, mare lucru nu prea ai ce sa faci; eu aveam 1-2 cicluri pe an.... dar si cand veneau 7 zile ma tavaleam in hemoragii... rar puteam sa ies din casa; "norocul" meu au fost anticonceptionalele pe care le-am luat cu voiosie 7 ani

; poate ca ar fi o solutie si pentru tine, clar regleaza si cantitatea... dar nu stiu cum se pupa cu tiroida ta.... merita sa intrebi totusi.
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
Monnvas spune:
Helau.
Ce mai intalneala a fost azi... M-am intalnit io cu Cristi
asa ca i-am facut cinste la piscina cu bile.
Monica mami
de
CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
Ilinca_M. spune:
Pai si io inainte sa plec, pe la 19.30, poate chiar 20, o servesc c-o portie de tzitzi; broblema e ca si daca ar adormi atunci, ea e imprevizibila, se poate trezi dua o ora manioasa ca vrea tzitzi! Deci 20-24 e un interval maaare...Oricum la banchet n-as sta mai mult de ora 1 noaptea...Ziua e altceva, poate sta si 9 ore fara tzitzi, dar noaptea...Eu nu pot s-o las doar cu maica-mea, ca nu o poate "manevra", tre s-o chem pe soacra, sper sa nu faca figuri
. O sa-i zic sa se comporte cu ea ca si cum ar fi ziua, alta solutie nu-i...
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
cami_05 spune:
Kea, mersi
, niciodata nu am stiut care cum se numesc, stiu ca finuta mea a vacut varsat de vant pe la 9 luni (acum are 3,5 luni) si am tot intrebat-o pe maica-sa daca ea i-a dat ror-ul. Ea imi raspundea ca a daca a facut boala nu ii mai face si asa am ramas mai confuza (avem acelasi medic pediatru)
Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)
novus spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Helau. Ce mai intalneala a fost azi... M-am intalnit io cu Cristi |
Poze de la intalneala n-ai ?

Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)