Ghiocei de martie-aprilie 2009***211***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Buna fetelor. Ma bag si io pe langa voi cu disperare in glas: mai are vreuna dintre voi probleme menstruale? Ca eu ma scurg toata...
Azi sunt pe final de ziua 5 si am o hemoragie de abia ma mai tin pe picioare (asta e si motivul pentru care nu am mai ajuns in parc )...Maine sun iar ginecologul sa imi fac o programare sa cautam iarasi raspunsuri si solutii.
Inainte de sarcina aveam menstruatia 7 zile, dar doar primele 3 erau de foc, din a 4-a era huzureala si mai mult asa ...ca sa ma enerveze pe mine ca nu se termina de tot...dar acum am 10 zile din care 6-7 sunt jalnice, ma scurg pe picioare.
Mi-a zis o alta mamica de la bloc(ce are cancer de tiroida saracuta) ca tratamentul ce il iau pentru tiroida ar putea fi o cauza, in sensul ca sporeste mucoasa uterina, bla bla bla... Sunt disperata!!! Iau la greu calciu si fier, ca altfel cad din picioare. Plus ca de vreo 4-5 luni fac tratament cu utrogestan, ce ar fi trebuit sa imi reduca din volum...
Offfff, ma doare burta si m-am saturat sa umblu prin parc cu shobolanul injunghiat intre picioare

www.helpioana.com/" target="_blank">HELP IOANA

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Novus, te-am prins la cotitura! Deci mergeti la nunta...dar Alexandra a mai dormit vreo noapte fara tine, ca nu-mi amintesc? Doarme numai cu mama ta?
Intreb ca am neshte mari dileme: in 11 iunie e banchetul claselor a XII a si in 12 facem intalnirea de ...14 ani (acum ne-am mobilizat pentru cea de 10:))). Cel mai tare ma ingrijoreaza banchetul, ca e noaptea; nu-mi imaginez cum ar putea adormi fatuca fara supt. Si chiar de adoarme la desene si e "transpusa"-n patutz, in maximum 2 ore tot se trezeste pentru tzitzi si daca nu-i, va fi bai mare. Parca vad ca asa o sa ma stresez ca n-o sa ma distrez deloc cu gandul ca ce-o fi facand Sophiphi. Cum sa fac?!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Ooo, pai ce crezi ca imi fac de cap fara sa o inlud si pe Alexandra in programul nuntii?Nuuu, deloc !
Voi merge sa ii dau tziti la culcare adica la 20 nu ca n-ar adormi fara, a mai adormit asa cu mama dar s-a trezit dupa 2 suspinand de dor, apoi o sa mai merg o data cand o fi sa fie pe la 24, ma gandesc eu !
Asta in cazul in care nu ploua si e frig afara, nunta fiind pe terasa , caz in care voi merge devreme la culcare si eu

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Iuca, dar nu ati facut Ror-ul? Varsatul de vant nu e una din componentele ror-ului?
Tinem pumnii sa treceti cu bine si sa nu faceti!

Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Intreb ca am neshte mari dileme: in 11 iunie e banchetul claselor a XII a si in 12 facem intalnirea de ...14 ani (acum ne-am mobilizat pentru cea de 10:))). Cel mai tare ma ingrijoreaza banchetul, ca e noaptea; nu-mi imaginez cum ar putea adormi fatuca fara supt. Si chiar de adoarme la desene si e "transpusa"-n patutz, in maximum 2 ore tot se trezeste pentru tzitzi si daca nu-i, va fi bai mare. Parca vad ca asa o sa ma stresez ca n-o sa ma distrez deloc cu gandul ca ce-o fi facand Sophiphi. Cum sa fac?!

si eu sunt in aceeasi situatie; de cate ori am plecat de acasa noaptea (vreo 4 in total) obligatoriu m-am intors seara sa-l culc la titi si dupa aia am stat cu telefonul lipit de mine; norocul meu a fost ca de 3 ori m-am intors pe la 3 jumate, si pana atunci nu s-a trezit; la nunta de sambata s-a trezit la 3 si pana am ajuns eu acasa a urlat putin la trezire si l-a impacat surioara si mami meu; l-am gasit treaz complet, in brate la surioara si mami-i facea cucubau de dupa patut.... dar si dupa aia culca-l nene daca mai poti; pana am reusit eu sa-l rapun dupa o ora se terminase nunta... asa ca ne-am vazut de somnicul nostru in continuare; tu sa stai cu tel langa tine, si cand se trezeste.... daca nu reuseste sa o adoarma la loc sari repede in taxi si te prezinti pentru o gustarica

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Cami, nu, varsatul de vant e varicela, ror e rujeola, rubeola, oreion. Noi cand am facut ror-ul am facut si pt varicela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

gigelica foarte nasol trebuie sa fie; baga mult calciu, incearca si ceva clorocalcin (probabil ca ai luat deja, nu???) si ceva vitamina k; in rest, mare lucru nu prea ai ce sa faci; eu aveam 1-2 cicluri pe an.... dar si cand veneau 7 zile ma tavaleam in hemoragii... rar puteam sa ies din casa; "norocul" meu au fost anticonceptionalele pe care le-am luat cu voiosie 7 ani; poate ca ar fi o solutie si pentru tine, clar regleaza si cantitatea... dar nu stiu cum se pupa cu tiroida ta.... merita sa intrebi totusi.

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Helau.

Ce mai intalneala a fost azi... M-am intalnit io cu Cristi asa ca i-am facut cinste la piscina cu bile.

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Pai si io inainte sa plec, pe la 19.30, poate chiar 20, o servesc c-o portie de tzitzi; broblema e ca si daca ar adormi atunci, ea e imprevizibila, se poate trezi dua o ora manioasa ca vrea tzitzi! Deci 20-24 e un interval maaare...Oricum la banchet n-as sta mai mult de ora 1 noaptea...Ziua e altceva, poate sta si 9 ore fara tzitzi, dar noaptea...Eu nu pot s-o las doar cu maica-mea, ca nu o poate "manevra", tre s-o chem pe soacra, sper sa nu faca figuri. O sa-i zic sa se comporte cu ea ca si cum ar fi ziua, alta solutie nu-i...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Kea, mersi, niciodata nu am stiut care cum se numesc, stiu ca finuta mea a vacut varsat de vant pe la 9 luni (acum are 3,5 luni) si am tot intrebat-o pe maica-sa daca ea i-a dat ror-ul. Ea imi raspundea ca a daca a facut boala nu ii mai face si asa am ramas mai confuza (avem acelasi medic pediatru)

Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Helau.

Ce mai intalneala a fost azi... M-am intalnit io cu Cristi asa ca i-am facut cinste la piscina cu bile.

Poze de la intalneala n-ai ?

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput