Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (63)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Buna dimineata si de la o albinutza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camicreata

Buna tuturor.Suntem am si io un pitic de octombrie,si m-am gandit sa scriem si noi aici.Am mai scris dar de mult tare.Acum ca Sebastian a crescut poate ma va lasa sa tin pasul cu voi.Daca cineva este disus sa ne treaca in lista.
Baietelul se numeste Sebastian,nascut in 18 oct 2008,2800kg,52cm.Nu stiu ce mai trebuie,oricum intru sa vad ce mai trebuie daca imi spune cineva.
Va multumim

http://picasaweb.google.it/camicreata24

Bun venit! Sarcina usoara!

Alina-Mirela 25+ si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui adelena

Ati observat ca am schimbat si semnatura astazi...

24+ si mami David 03.05.2005

Am observat, am observat! felicitari!

Tina, cu(26+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Ei, na, deci mai suntem!
Si eu sunt un om prevazator de felul meu, si eu am lasat anticonceptionalele din timp, am fost la analize inainte de sarcina, am facut si papa-mama-gaia si TORCH si tot inainte...
La mine consultatia e 120 de lei si nu include nimic, dar nu asta e problema, problema e ca nu inteleg de ce.

Am 2 boli cronice de care doctorul nu stie ca nu m-a intrebat; halal anamneza! Sigur ca pentru una am folosit medicamente si ea nu stie.
De asemenea, am lipsa de calciu destul de nasoala, ma doare miocardul de la asta; i-am spus, luam berocca, a uitat; intre timp am incetat pentru ca mi-a spus farmacista ca e prea mult Mg in sistem cu ce imi da pt. sarcina si ce iau din berocca.
Ma doare inima, deranjant. Dar e bine ca merg de jdemii de ori la ea, nu? Si fac zeci de analize, toate bune si corecte.

Cred ca azi fac un protest antimedicul meu, nu stiu ce am. oi fi mai nervoasa... cine stie.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubante spune:

Intrebare la telefon de la tati (trebuie sa-i gasesc alt nume ca am convenit sa nu ne spunem mami si tati): auzi? dupa ce se naste copilul plange nonstop?
Raspunsul meu: nu cred, probabil ca in afara de foame sau kk, plange de la colici.
Intrebare: Si pentru colici exista remediu sau plange oricum?
Raspuns: Am auzit ca existe diverse dar nu toate au efect, deci, daca suntem ghinionisti colicosi, o sa planga.
Replica de om de 35 de ani: aaaaaaa bun, ca am gasit niste supercasti cu care nu auzi nimic din afara.
E, ziceti si voi, cum sa nu-l iubesti cand iti face zilele atat de frumoase? Oricum, zic mersi ca in perioada asta ma scuteste de glumele zilnice gen pasta de dinti pe usa baii, ciorapi innodati, etc.

_
2 in 1 cu bebe baietel (18+)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LilianaR
Cat despre analize, se pare ca sunt singura care fac lunar sumar de urina, toxo si hemo aia! Lunar!
Mi s-a facut lene sa ma tot duc. Noroc ca imi trimit rezultatele prin mail, ca as innebuni.

Voi tot asa sunteti chemate, 2 ori pe luna spre 30 de sapt?
Ma intreb ce-om vorbi atunci...

23+

Imi pare rau! Si eu trebuie sa merg lunar dar pentru dozarea de anticorpt anti rH! Tu ce problema ai?!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

LilianaR, multumesc pentru info.Nu stiam de Eva dar ma voi informa si cand mai ai amanunte impartaseste-mi-le !

Tina, cu(26+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui be_one

buna dimineata! si eu mai am o programare facuta pt 1 iunie, adica marti, la Avicena (dr. Socolov), iar azi merg la Iliev, asa ca, teoretic nu o sa mai am nevoie de acea programare. Acolo e tot 200 lei.
eveline, nu am auzit de dr Scurtu, imi pare rau

Oana 20+ si mami de Dimitrie (23.10.2004)

Daca stiam....as fi vrut si eu la dr Socolov dar mi s-a spus ca tre' sa ma programez cu 5 sapt inainte...
Asa ca am confirmat totusi la dr Scurtu

21+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui fulguta28

buna seara, doamnelor!

Sunt fericita!!!
O SA AVEM O FETITA!!!
Asta da veste.

Nu intru prea des pt ca sambata gata, renunt la burlacie. Sper sa fie totul ok si sa nu lesin in biserica de cald. O sa pun cateva poze in album saptamana viitoare. Va pup si sa aveti grija de voi si de bebelusii vostrii.

uta28 este 19+

http://zaleboutique.wordpress.com

Sa va traiasca fetita! Sa aveti o nunta frumoasa!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bubante

Intrebare la telefon de la tati (trebuie sa-i gasesc alt nume ca am convenit sa nu ne spunem mami si tati): auzi? dupa ce se naste copilul plange nonstop?
Raspunsul meu: nu cred, probabil ca in afara de foame sau kk, plange de la colici.
Intrebare: Si pentru colici exista remediu sau plange oricum?
Raspuns: Am auzit ca existe diverse dar nu toate au efect, deci, daca suntem ghinionisti colicosi, o sa planga.
Replica de om de 35 de ani: aaaaaaa bun, ca am gasit niste supercasti cu care nu auzi nimic din afara.
E, ziceti si voi, cum sa nu-l iubesti cand iti face zilele atat de frumoase? Oricum, zic mersi ca in perioada asta ma scuteste de glumele zilnice gen pasta de dinti pe usa baii, ciorapi innodati, etc.

_
2 in 1 cu bebe baietel (18+)

stai linistita, ca toti sunt cocosi, dar cand vad mogaldetele, sa-i vezi ce lacrimi in ochi au si ce li se inmoaie gladiolele...

E bine ca sotul tau are simtul umorului, totusi

24+ si mami David 03.05.2005

Mergi la inceput