Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (63)

Asa am inceput Odiseea de Septembrie-Octombrie:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20,
21, 22, 23, 24, 24 bis, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33,
34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57,
58, 59, 60, 61, 62,
*****Gravidute fericite de Septembrie-Octombrie 2010 :
August: 1 cu 1
nastasie UM 15.11.2009, DPN 22.08.2010 cu
si mami de
Razvan Mihai - 01.11.04
Septembrie: 53

Octombrie: 61

Zilele de nastere ale mamicilor-in BLOG
Mamici de Mai:
andr33aaa - 05.05.1979
Bubante - 20.05.1976
Rugaciune pt pruncul ce se afla in pantecele mamei
Prietene dragi care au fost alaturi de noi si care raman alaturi de inima noastra:
kitzy

Linkuri utile:
Calculul datei nasterii, Program complet de urmarire a sarcinii, www.brooksidepress.org/Products/Military_OBGYN/Ultrasound/1st_trimester_ultrasound_scannin.htm" target="_blank">Echo de sem. 1,
www.baby2see.com/development/ultrasound_sonogram/first_trimester_scans.html#week4" target="_blank">Cresterea bebelusului in burtica saptamana de saptamana,
www.fetalsure.com/fetal-heart.html" target="_blank">Bataile inimii bb de la o saptamana la alta, www.visembryo.com/baby/15.html" target="_blank"> Cum se dezvolta bebe, www.perinatology.com/calculators/biometry.htm" target="_blank">Calculator pentru verificat masuratori ecograf,
www.baby2see.com/pregnancylength.html" target="_blank">Cum calculam trimestrele, www.itmgiurgiu.ro/legislatie/ORDONANTA%20DE%20URGENTA%20nr%2096-2003%20FA.pdf" target="_blank">Protectia gravidei la locul de munca, Dezvoltarea bebelusului in fiecare luna - filmulet
www.youtube.com/watch?v=kNIkpXPhmlc" target="_blank">In pantec partea 1;www.youtube.com/watch?v=eH7zjTft2FU" target="_blank">In pantec partea 2;www.youtube.com/watch?v=cY1vsuf2RJI" target="_blank">In pantec partea 3
www.youtube.com/watch?v=_4vl7D0ZcZQ" target="_blank">In pantec partea 4;www.youtube.com/watch?v=Y5M9opdkmkw" target="_blank">In pantec partea 5;www.youtube.com/watch?v=qZT0bATQjxw" target="_blank">In pantec partea 6
www.youtube.com/watch?v=iRDssooo_4A" target="_blank">In pantec partea 7;www.youtube.com/watch?v=rwywzWNHNe0" target="_blank">In pantec partea 8;www.youtube.com/watch?v=C_XpwKhObTU" target="_blank">In pantec partea 9
www.youtube.com/watch?v=fNTxvzZ-YWA" target="_blank">In pantec partea 10
luna 1= 01-05 sapt -----luna 4= 14-18 sapt -----luna 7= 28-31 sapt.
luna 2= 06-09 sapt -----luna 5= 19-22 sapt -----luna 8= 32-36 sapt.
luna 3= 10-13 sapt -----luna 6= 23-27 sapt -----luna 9= 37-40 sapt
User comun: septoct2010
Adresa de mail comuna: septoct2010@yahoo.com
Raspunsuri

Klarisse spune:
Aniast multumim de capitolas.
Klarisse graviduta 20+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Andreea82 spune:
Neatzaaa!
Multumim aniast de capitol nou!
Ce de vesti bune am citit de azi dimineata! Felicitari tuturor burticilor pentru bbeii miscareti, carucioare colorate
Multumim de micul dejun, trebuie sa recunosc ca azi dimineata am sarit micul dejun acasa asa ca sigur am sa iau din toate de aici 21+ cu un carucior multicolor :)

adelena spune:
Multumesc, Office!
Multumim si pentru noul capitol! Sa fie plin de vesti bune! 23+ si mami David 03.05.2005

aniast72 spune:
Cu placere! Sa fie numai cu vesti bune!
Am 2 vorbe inainte sa ies afara cu fi-miu....
Ziceati de sutiene. Eu va recomand, daca tot incepeti sa faceti achizitii, cumparati direct sutiene speciale pentru alaptat, de exemplu ceva de genul www.ladyshop.ro/Sutien-Alaptare-Mama-Alles-Bianca--p-16251-c-251-p.html?gclid=CJLwuq2y76ECFVA03wod3DE6JQ" target="_blank">asta...oricum va vor trebui dupa nastere, si mai sunt si elegante. Atentie sa le luati putin mai marisoare (recomand cu un numar) ca sa aiba loc "toate cele"
Tot ati intrebat de perna de dormit. Eu mi-am luat cu bilute, a fost extraordinara. Intr-adevar, fugeau bilutele dar exact cat trebuie ca sa fie pozitia comoda de dormit. Acum am scos-o de la "naftalina" si ma bucur de ea.
Am fugit, sa aveti o zi buna.
Editez ca sa va spun linkul de mai sus e doar un exemplu de model, nu si de calitate. Eu sunt 100% pro bumbac si recomand bumbacul. [emoticon cu un nene care culege bumbac]
Andreea, cu
(AMR 14-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

ionela.n spune:
Multumim de capitol
Chiar asa, zicea cineva ca isi ia perna din aia cu bilute? cine era?
--------------------------------------------------
Sunt o cu burtica aproape roz de 20+
Ingerasul meu

vanyy2009 spune:
buna dimineata...anaist multumim de capitol, sa fie unul plin de vesti bune
office, eveline, anaivan felicitari pt schimabarile de semnatura...tot asa pana la 40
piannafelicitari pt bebelina si concediu placut,
ana25 felicitari pt bebelina lunguta,
camisv, chichiuta felicitari pt baietel,
luciana felicitari pt eco si distractie placuta in concediu,
nerantula felicitari pt fetita,
lora felicitari pt grasunica
adelena multa sanatate lui David21+

eveline spune:
Klarisse, cat costa o morfologie fetala in Iasi?
Si la cine...si cum se pot face programari? 21+
si mamica de
Bianca

Fistiq spune:
Ola burtici!
Felicitari pt vestile colorate si bebeii grasunei! Sa de Domnul sa o tinem tot asa!
Am vazut si eu pozele noi, cu bebelusii.
Nu stiu cum o fi la voi, dar eu mor de cald deja. Mi-e si jena ca sunt singura din birou care pufneste si-si face evantaie din hartie.
Desi as vrea sa am o bebelusa in burtica, simt din ce in ce mai tare ca e de fapt un cuculetz. O sa vedem pe 8 iunie cum stau lucrurile.
O zi faina si racoroasa!
---------------------------------------------- cu burticuta aproximativ bleu de 21+

Klarisse spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eveline Klarisse, cat costa o morfologie fetala in Iasi? Si la cine...si cum se pot face programari? ![]() ![]() ![]() |
Eveline, pe aia de trimestrul 1 am dat 150 de lei, la Medis pentru ca doctorita mea nu era in tara. Morfologia de trimestrul 2 o fac in prima saptamana din iunie, la Cabinet Profesor Dragomir unde activeaza si dna. Mihalceanu, insa nu stiu care este pretul, daca se face 2d sau 3d..

Klarisse

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

puiutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aniast72 Ziceati de sutiene. Eu va recomand, daca tot incepeti sa faceti achizitii, cumparati direct sutiene speciale pentru alaptat, de exemplu ceva de genul www.ladyshop.ro/Sutien-Alaptare-Mama-Alles-Bianca--p-16251-c-251-p.html?gclid=CJLwuq2y76ECFVA03wod3DE6JQ" target="_blank">asta...oricum va vor trebui dupa nastere, si mai sunt si elegante. Atentie sa le luati putin mai marisoare (recomand cu un numar) ca sa aiba loc "toate cele" ![]() |
Aniast multumim de link...foarte faine sutienele....eu ma reprofilez cu siguranta.....pe astea. arata si foarte bine si cred ca sunt ok. ai folosit de la ei? sunt ok? se comporta bine la spalat?

Dana